VIP Brother 2 - 8

• 47 705
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 065
Признавам си, гледам го за първи път и то от любопитство.
За какъв висок рейтинг ми говорите? Предаване копиращо клюкарските списания...

# 1 066
  • София
Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!

Не съм голяма фенка нито на Венчето, нито на Слави, ама това изказване с пистолет на главата ли го е направила?!?!?!

# 1 067
  • Шотландия
За мен Мръвко има много по-добро присъствие в това предаване, отколкото Минетка. Момчето  не говори лошо за никого, като явно е, че не злобее срещу никого, а когато не каже нещо гадно срещу някого, Минетка бърза да го допълни и да се изкаже отровно.... Тя не е ли разбрала, че журналистът  е там, за да предразположи гостите си да кажат какво наистина мислят, а не да си развява собственото Злобилско мнение...

Мръвко й каза, че очаква, че тя ще е в центъра на скандала. Браво.  Laughing И щял да вземе страна чак когато разбере мотивите и на двете страни. "Чак тогава мога да те подкрепя.", рече.

И после - "Не усещаш ли как искри хвърчат?"

Тя се прави на неразбрала, била лежащо болна и т. н.

Препоръчвам ти да лежиш..., рече Мравко с лек смях.

Да, ама не! - "Цял живот съм казвала истината, и ако ще още да страдам, няма да мълча и да търпя лицемерие и фалш само и само да се харесам на хората."

Горката... Whistling

# 1 068
Малеее,това Горещо се е вледенило съвсем,хора!Тъпата Минета говори за кюфтета и кой какви книги /не/ бил прочел от другите участници!говорят само махленски клюки от къщата.Егати и журналистката!Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!
затова ли води махленско предаване? защо не прави разследваща журналистика, нали право е завършила? Ама е по-лесно да се вреш на хората в леглата и да питаш-Ама той как  е в леглото? ...чух,че бил много надарен....а верно ли е, че ти купил кола?... интригантка!

# 1 069
Е, Монда, хляб и зрелища им трябват на хората.

# 1 070
  • София-в сърцата на моите деца
dianivo , какви са тези стрелби?! Винаги ми е било много странно, защо някои от пишещите тук използват тази икона """ #2gunfire"""

Използвам я, защото и аз като Венетка, като ме стрелне  някой с някоя злъчна стреличка, какво ,да му мълча ли?По-добре истината в очите, а който не му изнася , ДА НЕ ЧЕТЕ.....

# 1 071
  • София
В момента двамата със Мравко си провеждат един най-обикновен клюкарски ежедневен разговор на тема "Какво стана в Къщата тези дни?" Е,това ако е ТОП журналист,както навсякъде я лансират?Явно е усетила най-сетне,че става течение и ще задуха и по-силно и сега цялото предаване е в нейна защита.Това определено е доста нечестен и отчаян ход от нейна страна.

# 1 072
  • София

За мен Мръвко има много по-добро присъствие в това предаване, отколкото Минетка. Момчето  не говори лошо за никого, като явно е, че не злобее срещу никого, а когато не каже нещо гадно срещу някого, Минетка бърза да го допълни и да се изкаже отровно....

Тя в момента се опитва да задържи лагеруващите в нейния лагер.

# 1 073
  • София
Явно е усетила най-сетне,че става течение и ще задуха и по-силно и сега цялото предаване е в нейна защита.Това определено е доста нечестен и отчаян ход от нейна страна.

Ако питаш мен изобщо това да се излъчва "ГОРЕЩО" от Къщата не е честен ход.

# 1 074
  • Шотландия
Малеее,това Горещо се е вледенило съвсем,хора!Тъпата Минета говори за кюфтета и кой какви книги /не/ бил прочел от другите участници!говорят само махленски клюки от къщата.Егати и журналистката!Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!
затова ли води махленско предаване? защо не прави разследваща журналистика, нали право е завършила? Ама е по-лесно да се вреш на хората в леглата и да питаш-Ама той как  е в леглото? ...чух,че бил много надарен....а верно ли е, че ти купил кола?... интригантка!
Как беше оная прочута фраза - че всеки се издига до нивото си на некомпетентност...  hahaha Толкова й е багажецът на жената...

А за това, че не се говори за книги... тоя нейн лайтмотив е много отдавна - когато за пръв път започна да протестира, че тези певци току пеели, като искали да привлекат вниманието и не оставяли една интересна тема да се развие... Ами хората се забавляват, правят това, в което са добри, и го правят с кеф. А тя се дразни, защото тогава не е в центъра на вниманието и рейтингаааааааа отива на кииинооооо #Crazy Joy

# 1 075
Е, Монда, хляб и зрелища им трябват на хората.
а, че малко ли хляб и зрелище има в разследващата журналистика? да не би една маргарита михнева да е по-малко популярна от нея или да е по-невежа от нея? хич  да не ми се прави....за нищо не става тоя верек, ами хич да не се прави.

# 1 076
Моля ти се, друго си е чалгата  Confused

# 1 077
.........................................................
Добре Констанс, разбрахме, че харесваш Катето, но не ни я натрапвай.
Също и Маги.
Всеки си има мнение по върпоса, някои и лични впечатления. За мен тези теми за малко безсмислени, защото никой не е в състояние да убеди другия в неговото мнение. Само стават дрязги и се обтягат отношенията м/у форумците.
Аз пък харесвам Венета. Но не съм тръгнала да ти обяснявам колко е свястна, защото за теб не е и никога няма да бъде!

Ок, дразня се на безпочвени изказвания  и си го казвам, това е , на никой нищо не натрапвам!
Constans, не съм длъжна да ти казвам дали познавам Катя Евро  или не , ама явно не си гледала "Дванайсета нощ", щото тя има там само  2 или 3 изречения! Но вероятно Голямата актриса си личи и 2 изречения, като каже! Интересно защо ли не играе в други театрални постановки?Може ли  някой да сподели! А фирмата й за кетъринг е световно неизвестна!Дали пък някой не й е ползвал услугите? Ама колкото хора, толкова и мнения! Гласувай Катето да остане, щото има да връща доста заеми! Простено да ти е ? Аз поне не те обиждам! Ама явно си на Ката от компанийката!!! #2gunfire

Не съм и питала да ли я познаваш или не и не ми пука да ти кажа честно!Колкото до пиесата-гледала съм я няколко пъти, и каквото и да има като реплики-ок, важния момент е , че е избрана за там.

За майонезата- тя няма нищо общо с нея и дори идеята не беше нейна.

Споделям истини, а не клюки, което е често срещано тук!
Аз не съм от тези дето ще гласуват, безмислено е според мен, все ми е тая дали Катя ще спечели или не....
Спирам, ок, явно само за клюки можем да си говорим.

# 1 078
  • София
Какво си казаха тази вечер???
ОБщо взето нищо, нали???

# 1 079
  • София
Гледах я,когато каза,че е най-добрата ТВ-водеща в България,по-добра от Слави,другите не били нищо без сценаристите си и т.н.И ако ги затворели в една стая без сценарий-тя щяла единствена от всички да се представи добре!

Не съм голяма фенка нито на Венчето, нито на Слави, ама това изказване с пистолет на главата ли го е направила?!?!?!
Не,с чаша в ръката.Това беше някоя от първите вечери в къщата,нещо обсъждаха Слави май и от там тръгна този разговор.Тя с огромно самочувствие казваше,че няма Кю,че другите са нищо без сценаристи,че тя даже няма слушалка в ухото.Също така,че и който и известен човек да и посочат,ще направи най-доброто интервю без предварителна подготовка.Никой в БГ не бил добър колкото нея,все неща в този дух.Тогава за първи път започна да ми први лошо впечатление със високото си самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт