VIP Brother 2 - 8

• 47 726
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 095
като ви чета приказките и колко сте либерални... newsm78просто вЕрвам ви..
Повечето ще  Sickако "половинките" им се присъединят към танцьорката  ДесиСлива или подобна..Тогава едва ли ще ви е особено приятно и ще ръкопляскате..Знам, ли може би ще се включите ..и вие.. newsm78
абе половинки.... тя направо го изнасили Здравко да се ожени за нея...на него ,както си спомняте хич не му беше до  обвързване и  деца....живееше си според разбиранията, тя хукна да го променя ...ами сега да си го търпи,като е преритала толкова. Днес от десислава, утре от преслава, накрая и от Дим Дуков може да заревнува! Станаха за мезе...ебаси парите как правят хората на маймуни!

# 1 096
  • София
Много ми е любопитно да я видя да интервюира Бил Гейтс например... как ще го пита любовницата му какви  гащи  носи....

Ако наистина й е толкова ъкъла, като нищо ще го попита Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 097
  • София
Ако за такова предаване се мисли за гениална, представи си само, за предване с 5-6 гости,  в огромно студио и т.н
Пълна скръб!На нея силата определено не и е в сериозната журналистика,а точно в такъв тип жълто предаване:хи-хи,ауу,откъде това,откъде онова,а вярно ли,и аз чуууух....Не вярвах,че някога Вулева ще ми се види като агънце!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 23:41 от nikij1979

# 1 098
Много ми е любопитно да я видя да интервюира Бил Гейтс например... как ще го пита любовницата му какви  гащи  носи....

Ако наистина й е толкова ъкъла, като нищо ще го попита Simple Smile Simple Smile Simple Smile
само че неговият акъл не е  колкото нейния и никога няма да и седне!

# 1 099
  • София
Това за Дим Дуков ми хареса Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 100
  • София-в сърцата на моите деца
Освен майонезата, Ката ,за един от нейните купони беше направила сладки, в които беше сложила малко наркотик/просто така на майтап/-абсолютно дебелашки майтап/, както този с яйцето на Калинко!!При нея всичко е купон и майтап!!!/ най-вече това, което не й изнася!/. Но старите хора са казали: "Никога не е късно да станеш за резил!!" #Crazy

# 1 101
Яко ми стърже вентилатора на лаптопа.... дали ще изгори? и ще ми прегрее лаптопа и ще изпуши и процесора?  и тогава ще видити тъпата Венета какви неща ще прочете от моята клавиатура....всичко е заради нея! Laughing

# 1 102
  • София

Толкова и е акъла,че и по-малко даже!
Спомням си,че питаше Д.Копърфийлд дали дългата му връзка с К.Шифер не е ПР.Той и се ядоса и тя да замаже му обясни,че наскоро се е омъжила/беше горе-долу по това време/ и всички я обвиняват,че с брака си просто си правела ПР. Тогава той и отговори "Защо ме питаш такива въпроси тогава?Ти би трябвало най-добре да знаеш ПР ли е или не е!"Доста се сконфузи тогава Злобила. Mr. Green

# 1 103
  • София
като ви чета приказките и колко сте либерални... newsm78просто вЕрвам ви..
Повечето ще  Sickако "половинките" им се присъединят към танцьорката  ДесиСлива или подобна..Тогава едва ли ще ви е особено приятно и ще ръкопляскате..Знам, ли може би ще се включите ..и вие.. newsm78

Ако ревнувам съпруга си проблема би бил само между нас, а не с жената. А Деси Слава или някоя толкова хубава жена, която танцува прекрасно не може да ме раздразни изобщо- съпругът ми е с мен, защото има вкус. Ако го впечатли грозна жена тогава ще се притеснявам. В случай като цитирания може да ръкопляскам, а ако музиката или танца ми е по вкуса може и да се включа (танц като този на Деси не ми е в стила и вероятно ще пропусна). Пък и мъжете се впечатляват още повече ако разберат, че се дразним, защото това е признание на превъзходството на другата жена. При Здръвко и жена му проблема, според мен, е че той я манипулира с възможността да и изневери, и тя кротко се връзва- това си е тяхната игра, така си крепят отношенията.

# 1 104
  • София-в сърцата на моите деца
Е, Венетка, като ги прочете тези неща ще си каже: Колко не ме разбират всички и ще си премести............ на коляното!!!! Embarassed

# 1 105
  • София
Е, Венетка, като ги прочете тези неща ще си каже: Колко не ме разбират всички и ще си премести............ на коляното!!!! Embarassed
Аз мисля,че повечето пишещи тук всъщност я разбираме!Просто не я одобряваме,има разлика. Wink
Аз не бих искала да бъда като нея,смятам я за една самотна и нещастна жена.

# 1 106
  • София
Ако ревнувам съпруга си проблема би бил само между нас, а не с жената. А Деси Слава или някоя толкова хубава жена, която танцува прекрасно не може да ме раздразни изобщо- съпругът ми е с мен, защото има вкус. Ако го впечатли грозна жена тогава ще се притеснявам. В случай като цитирания може да ръкопляскам, а ако музиката или танца ми е по вкуса може и да се включа (танц като този на Деси не ми е в стила и вероятно ще пропусна). Пък и мъжете се впечатляват още повече ако разберат, че се дразним, защото това е признание на превъзходството на другата жена. При Здръвко и жена му проблема, според мен, е че той я манипулира с възможността да и изневери, и тя кротко се връзва- това си е тяхната игра, така си крепят отношенията.

Това е сама истина. Проблемът между Здравко и Христина е голям и не е от вчера. Ако всички си им беше наред и тя нямаши питеснения относно връзката им, щеше да си купонясва и въобще нямаше да й дойде на ум да се прави на интересна.

# 1 107
Тя с огромно самочувствие казваше,че няма Кю,че другите са нищо без сценаристи,че тя даже няма слушалка в ухото.Също така,че и който и известен човек да и посочат,ще направи най-доброто интервю без предварителна подготовка.Никой в БГ не бил добър колкото нея,все неща в този дух.Тогава за първи път започна да ми први лошо впечатление със високото си самочувствие.

То пък щото голямата философия да водиш махленски разговор с някой известен. Всеки, който следи жълтата преса редовно, може да го направи. Ми вярно ли е, че тоя ти е гадже, ми ти ква кола караш, ми кой ти я купи, ми говори се, че си имала връзка с еди кой си, ми тия гърди твои ли са... Изобщо не може да става дума за сравнение между нея и Слави.
Предаването на Слави е на много по- високо ниво, там се дискутират съвсем други неща и по друг начин, гостите са много разнообразни, изисква се предварителна подготовка, информиране за госта и т.н. Един водещ в такова предаване и гениален да е, пак няма да успее без екип, просто няма да има физическата възможност. Пък и какво му е лошото или срамното да работиш в екип?
Пък тя Слави да не го мисли много, хубав или лош, пак е светлинни години пред нея.
А тазвечершното "интервю" със Здравко беше пълна пародия, все едно си лафиха на дивана в хола, Венета не пропусна да спомене около 28 пъти колко е болна, да припомни колко е мила и добра и да намекне колко са лоши другите.

# 1 108
  • София
Lady Marmalade, ние с теб май си четем мислите Simple Smile Simple Smile Simple Smile Голяма философия е нейното предаване, няма що! Не са ни чели нас, та да видищ колко бързо ще направят кастинг за нова водещ, а може и двее Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 109
  • София
Да,и според мен проблема на Мравко и Риста не е в танца по принцип,а доста по-дълбок.Тази жена е страшно обсебваща,Мравко си е гларус по душа.Когато влизаше в къщата беше готова да го защитава със зъби и нокти,даже ме беше вбесила с изказванията си,че изневярата е нормално нещо и т.н.Но като я гледам сега ежедневно-май и тя самата не си е повярвала.Joy

Общи условия

Активация на акаунт