VIP Brother 2 - 8

• 47 704
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 110
..вече съм почти сигурна, че Вината\защото е виновна за всички беди на света\ е болна ..не съм я видяла да повръща, но ми бие към анорексия..По-добре да вземе парите и да се лекува Sad

като ви чета приказките и колко сте либерални... newsm78просто вЕрвам ви..
Повечето ще  Sickако "половинките" им се присъединят към танцьорката  ДесиСлива или подобна..Тогава едва ли ще ви е особено приятно и ще ръкопляскате..Знам, ли може би ще се включите ..и вие.. newsm78
Ще го утепам  Mr. Green
аз нЕма да го утЕпам, защото носи пари вкъщи Joyиде пролет трябват Убущета Sick

# 1 111
  • София
Напрежението между тях е много голямо. Това е съсипващо за всички.

# 1 112
  • София
подкрепям те напълно,това е и моето мнение!

# 1 113
  • София-в сърцата на моите деца
За себе си ВИнетка въобще не е лоша! Постигнала е каквото иска в живота-станала е  миниМИС,  или каквото и да е там, била е на първата корица на Плейбой, завършила е висше образование и е водеща на едно скандално предаване с не много нисък рейтинг допреди да влезе в това Шоу! А накрая си намери и мъж, който да й ходи по гайдата! Е ,как да не си вярва момичето, че ще спечели на номинациите!!!!Права си е!!!! newsm78

# 1 114
Koя е тази Валя, за която говори Катето?

# 1 115
Помня интервюто с Копърфийлд. Наистина беше голяма излагация. И Копърфийлд изобщо не се посвени да я скастри. А на Слави Венетка отдавна му има зъб - беше гостенка в предаването му преди години и той без особени усилия успя да я унижи и да я направи за смях. Помня разочарованата й физиономия на финала на предаването.

# 1 116
Да,и според мен проблема на Мравко и Риста не е в танца по принцип,а доста по-дълбок.Тази жена е страшно обсебваща,Мравко си е гларус по душа.Когато влизаше в къщата беше готова да го защитава със зъби и нокти,даже ме беше вбесила с изказванията си,че изневярата е нормално нещо и т.н.Но като я гледам сега ежедневно-май и тя самата не си е повярвала.Joy
просто ми е жал за нея, нищо повече. Не ме дразни, де я мразя, ...жал ми е за Риста...Да си я взема дОма да си я гледам...освен Mr. Green

# 1 117
  • София
Не го гледам,но често говорят за Валя,жената на Орлин Горанов,има фризьорски салон.

# 1 118
  • София
Е ,как да не си вярва момичето, че ще спечели на номинациите!!!!Права си е!!!! newsm78

Е, стига де, хайде някой друг да спечели. Съгласна съм, че се нуждае от тези пари и не съм никоя, за да казвам кой да пачали и кой не, ама тя ме разочарова тотално.

# 1 119
  • София-в сърцата на моите деца
Валя, на Орлин Горанов жена му! Те са си първи дружки!Има фризьорски салон в Японския!

# 1 120
  • София
Да,и според мен проблема на Мравко и Риста не е в танца по принцип,а доста по-дълбок.Тази жена е страшно обсебваща,Мравко си е гларус по душа.Когато влизаше в къщата беше готова да го защитава със зъби и нокти,даже ме беше вбесила с изказванията си,че изневярата е нормално нещо и т.н.Но като я гледам сега ежедневно-май и тя самата не си е повярвала.Joy
просто ми е жал за нея, нищо повече. Не ме дразни, де я мразя, ...жал ми е за Риста...Да си я взема дОма да си я гледам...освен Mr. Green
Вземаш едно,получаваш три!Едва ли ще остави Мравко да се вее безстопанствен,а пък и детето... Joy

# 1 121
  • София

Христина е  трябвало отдавна да прекрати всякакви взаимоотношения с него. Поне така смятам аз.

# 1 122
  • София
Помня интервюто с Копърфийлд. Наистина беше голяма излагация. И Копърфийлд изобщо не се посвени да я скастри. А на Слави Венетка отдавна му има зъб - беше гостенка в предаването му преди години и той без особени усилия успя да я унижи и да я направи за смях. Помня разочарованата й физиономия на финала на предаването.
Не съм я гледала при Слави,даже се чудех защо никога не му е гостувала.Жалко,че съм го пропуснала. Mr. Green

# 1 123
  • София
Като гледам резултатите от нашата анкета, със сигурност Венчето ще има промяна в местоживеенето скоро.

# 1 124
...честно казано, Катето според мен въобще не е добра майка..в мойте представи, де ...Може и погрешни впечатления да съм си създала.
Пълно разочарование.
Май Китайчето ми става фаворит! Честно!

Общи условия

Активация на акаунт