VIP Brother 2 - 8

• 47 676
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Венета е много зле. Всички други жени са грозни, пропаднали, лоши..., а тя е най- красива, най- почтена, най- честна. Хайде стига вече, тая плоча се изтърка. Никога не съм вярвала, че някой от "телевизора" може да ме раздразни толкова много. Може да е от бременността, знам ли....

# 1 231
Къде мога да видя танца на Деси. Praynig Praynig

Малка част http://www.vbox7.com/play:e2a27c32

# 1 232
Венета говори ..." Хората много арогантно се държат с мен и ме предизвикват .... а ако ме видят в някой ресторант, няма да ме познаят... толкова съм скромна и не мога да разбера защо става така.... и затова си живея изолирано ..." Христина казва " Ако ще и в Белия дом да си, като компанията е кофти .... "Laughing

# 1 233
Аз, честно казано, колкото пъти съм гледала Венета по денонощния канал, нон- стоп плюе по някой, прави намеци или е крива, ама нон- стоп, как не и писнА. Как веднъж не каза- аре пичове, дайте ся да пием по едно, да пеем, да се посмеем, кажете някой виц, бати сухарката, майна.
То и аз прекалих да я оплювам Blush, ама толкова никой не ми е опротивявал досега. Ако пусна с търсачката "Венета", сигурно само моето име ще излезе Laughing
Тризначките са направо слънца и ангелчета пред нея Laughing

# 1 234
  • София
Венета говори ..." Хората много арогантно се държат с мен и ме предизвикват .... а ако ме видят в някой ресторант, няма да ме познаят... толкова съм скромна и не мога да разбера защо става така.... и затова си живея изолирано ..." Христина казва " Ако ще и в Белия дом да си, като компанията е кофти .... "Laughing

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 1 235

На крива ракета, космоса и пречи Whistling

# 1 236

та Венета в ресторанта сядала с гръб към всички и била толкова скромна, а хората се държали с нея толкова арогантно, само защото били чували за нея, че е кучка....а тя извън телевизията била съвсем друг човек  hahaha
а това за Белия дом е мисъл на Христина. "Аз имам една мисъл", рече тя  hahaha

# 1 237
  • София
След това издание на ВБ може да се издаде алманах "Мислите на ..."   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 238
  • Germany
Пускам си ги сега да погледам и пак старата песен...Венета пак разказва, колко бедна била, как нямала пари, работа, била на дъното...и т.н. Сега плюе по Десислава, обеснява как била женена, но имала любовник... и е толкова на вътре в нещата Венета;-)

# 1 239
  • София
Ей, тая Венчето не спря да бълва змии и гущери!!!

# 1 240
Има ли някоя ВИП-мама, която не я мързи, да извади линковете към всички ВИП-теми на мамите, да направим подарък на Жената-която-излиза-в-понеделник,  Praynig
да го постнем във сайта на "студено", щото тя ще скучае докато чака милото-си, поне да почете  Thinking белким и уври боба в главата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Това го пиша най-добронамерено  Naughty

# 1 241
Пускам си ги сега да погледам и пак старата песен...Венета пак разказва, колко бедна била, как нямала пари, работа, била на дъното...и т.н. Сега плюе по Десислава, обеснява как била женена, но имала любовник... и е толкова на вътре в нещата Венета;-)

Да смени репертоара малко, че взе да става банална Tired

# 1 242
  • София

Да смени репертоара малко, че взе да става банална Tired

Не, това е невъзможно. Ще го слушаме докато е в Къщата.

# 1 243
Ей, тая Венчето не спря да бълва змии и гущери!!!

Нали трябва да наклепа едно хубаво тая "порочна жена" Деси, че утре е понеделник Laughing

# 1 244
  • София
Деси мисля, че може да осъди Винетка без никакъв проблем. Аз бих направила точно това, защото никой няма право да говори неща, които не може да докаже. Толкова много Винетки в живота ми са говорили за мен подобни неща само, защото съм по- хубава и по- харесвана, че направо не мога дори да я гледам повече. Такива проблеми могат да ти създадат подобни свине, че трябва тази да я осъдят и веднъж завинаги да се знае, че не може всеки да компрометира другите безнаказано.

Общи условия

Активация на акаунт