VIP Brother 2 - 8

• 47 683
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Добро утро и от мен!
Тъй като не гледам другаде освен по Нова  Tired искам да ви благодаря за информацията, която давате постоянно   bouquet !

# 1 216
  • Варна
Lennie, и аз се питах същото. Дали да не пишем на съпорта.? Всъщност сега им се обадих.
Казаха че не може - необходимата сума трябва да е в една карта и не може сумата от две карти да се обедини в една #Cussing out  уффф, как я мразя тая иконка
Ако някой има идея как да стане, да свирка.

# 1 217
Lennie, и аз се питах същото. Дали да не пишем на съпорта.? Всъщност сега им се обадих.
Казаха че не може - необходимата сума трябва да е в една карта и не може сумата от две карти да се обедини в една #Cussing out  уффф, как я мразя тая иконка
Ако някой има идея как да стане, да свирка.

ми не може, значи. аз си знаех.  #2gunfire
защото достъпа единия е 6,10.
каква простотия. с 10 стотинки те прецакват да купиш карта за 10лв.
тоест, ще ми останат 4 лева в картата.
извинявайте, че ще се изкажа грубо за българия, ама това е голяяяяяма българска простотия.
с тоя тарикатлък на дребно просто са ми писнали тия хора.
сега трябва да търся нещо да си 'купя' за 2 лв. и респективно за 4.
не ми е за 3те еуро, аз ги изпивам на кафе сутрин, а заради това, че
правят хората на глупаци, за да си продават световнонеизвестнита кирливи карти е- кард, след като можех да си платя с виза.
тъпаци.

# 1 218
  • Варна
Точно, абсолютни тъпаци. Аз си купих карта от 10лв, платих веднъж 3.40, хрумна ми че може да се получи така със сумите и втория път платих 6.10. Остатъка е 50ст и не е нищо ама що да е така....

# 1 219
Точно, абсолютни тъпаци. Аз си купих карта от 10лв, платих веднъж 3.40, хрумна ми че може да се получи така със сумите и втория път платих 6.10. Остатъка е 50ст и не е нищо ама що да е така....

ти поне си се сетила и си направила някаква сметка.
на мен ми е трудно да предположа.

# 1 220
А на Слави Венетка отдавна му има зъб - беше гостенка в предаването му преди години и той без особени усилия успя да я унижи и да я направи за смях. Помня разочарованата й физиономия на финала на предаването.

Не съм я гледала при Слави. Какво я е бъзикал?

Ох, не помня подробности... Помня, че тя се беше подготвила да разговарят серозно, а Слави подходи някак майтапчийски, флиртаджийски. И накрая, преди да се разпише в книгата за гости, Венета каза, че е очаквала съвсем другояче да разговарят, но водещият не й е дал тази възможност. Общо взето, Слави не взе гостуването й насериозно, та затова Венетка още е крива...
Много добре го помня това гостуване. Беше преди да започне "Горещо". Винетка дълбокомисленно му обясняваше как напоследък се увлича по будизма и концепцията за смиреност и  как желанията са в основата на човешките страдания, като в същото време си оставала дълбоки християнски убеждения. Просто се опитваше да блесне с познания близки до интересите на Слави, но той в момента беше в шегаджийско настроение и веднага я поднесе, че е будиска-християнка, общо взето и отряза главата от кръста.
Май не си спомняте, но именно в това предаване се включи на живо по телефона бащата на Винетка да я поздрави и да и поиска прошка за лошото си отношение. След всички глупости за смирение, нашата приятелка отсече "Не ти прощавам и никога не искам да те виждам". Интересно предаване, лично аз от тогава не я понасям Венета, останах с впечетление за  много кух и злобен човек.

# 1 221
става ли нещо интересно в къщата?

# 1 222
Намерих нещо интересно и реших да ви го пусна Simple SmileДано не е пускано де,за да не се повтарям Rolling Eyes
http://senzacia.com/news.php?item.336.2

# 1 223
  • София
И на мен ми направи впечатление, че Десислава не говори много за сина си и поне не съм усетила да й липсва особено. Но никой не знае отвътре как се чувства. Различните хора по различен начин си изразяват емоциите.

Пак съм пропуснала снощния купон. Какво стана с чехлите на Китаеца, как е реагирал той като ги е обул, знаете ли?

# 1 224
Къде мога да видя танца на Деси. Praynig Praynig

# 1 225
Венета говори в момента с Христина, че не можела да проумее, как една "слаба"/в смисъл беззащитна/ жена имала 3 апартамента, единият от които в Мадрид. Не разбрах за кого става въпрос, защото правя и други неща ... Simple Smile

# 1 226
Май не си спомняте, но именно в това предаване се включи на живо по телефона бащата на Винетка да я поздрави и да и поиска прошка за лошото си отношение. След всички глупости за смирение, нашата приятелка отсече "Не ти прощавам и никога не искам да те виждам". Интересно предаване, лично аз от тогава не я понасям Венета, останах с впечетление за  много кух и злобен човек.

Значи баща и все пак и е дал знак, че иска да възроди някакви отношения, а тя дори не му е дала шанс. Късно или не, той все пак е направил някаква крачка.

# 1 227
... за ДесиСлава бил този разговор

# 1 228
Венета говори в момента с Христина, че не можела да проумее, как една "слаба"/в смисъл беззащитна/ жена имала 3 апартамента, единият от които в Мадрид. Не разбрах за кого става въпрос, защото правя и други неща ... Simple Smile

Венета имам чувството, че е най- материалната и завистлива жена от всички. Сякаш само пари я интересуват и все си вре гагата в чуждите джобове и имоти. Аман Sick

# 1 229
Лейди, и аз така мисля за бащата на Венетка. А и така категорично да го отреже ... Единственият ми спомен от предаването, че Венета изглеждаше някак си съкрушена.

Аз се възмущавам на Христина - за постоянното й мрънкане. Това почти непрекъснато да мърмориш на мъжа си- все нещо не харесва у него, а в същото време е с него. Мисля, че й липсва самоуважение, да не кажа по-силна дума. Здравко няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт