VIP Brother 2 - 8

• 47 725
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
просто ми е жал за нея, нищо повече. Не ме дразни, де я мразя, ...жал ми е за Риста...Да си я взема дОма да си я гледам...освен Mr. Green

Христина е  трябвало отдавна да прекрати всякакви взаимоотношения с него. Поне така смятам аз.

Точно така, а дори е било най- добре като го е срещнала да го е подминала. И пак се питам дали всеки хси заслужава, това което избира? Май никой не заслужава такъв като Здръвко, нито да се превърне в Ристе.

# 1 126
А на Слави Венетка отдавна му има зъб - беше гостенка в предаването му преди години и той без особени усилия успя да я унижи и да я направи за смях. Помня разочарованата й физиономия на финала на предаването.

Не съм я гледала при Слави. Какво я е бъзикал?

# 1 127
  • София
Кажете повече за гостуването й при Слави Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз съм съгласна, че такива типове не заслужават хора, които искат да имат нормални семейства и нормални взаимоотношения. А дали е трябвало да го подмине... съдбата е решила друго Simple Smile

# 1 128
Не знам дали има общо, но синът й носеше в училище и казваше, че майка му щяла да прави майонеза Rolling Eyes
Да, потвърди ми го току-що, защото сме заедно в момента.
Майонезата я правеше баща му(мъжа на Катето) , но тя самата нямаше нищо общо с това, това си беше негова идея.
Катя е кума на Валя

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 22:12 от konstans

# 1 129
  • София-в сърцата на моите деца
"НА ЗЛА КРУША-ЗЪЛ ПРЪТ " hahahaТова е за Венетка...

# 1 130
  • София
Да, потвърди ми го току-що, защото сме заедно в момента.

Охо, кажи нещо за зажаднялите ни за нови клюки души Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 131
Аз пък съм с брат й!!! И той го потвърди. Shocked

# 1 132

Точно така, а дори е било най- добре като го е срещнала да го е подминала. И пак се питам дали всеки хси заслужава, това което избира? Май никой не заслужава такъв като Здръвко, нито да се превърне в Ристе.
..това се опитвам да кажа, всъщност, мисля, че Ристе е това В КОЕТО  сДървко я е превърнал..Ми, той не се отнася с нея като с жена, бе..Кво е това пърдене, уригване, ..БАСИ #2gunfireпуууууу прост като гъз! такъв няма да го изтърпя и една минута...с джапанките..като го гледам и ми се драйфа!

# 1 133
  • София
А с мъжът й кой е в момента? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 134
  • София
Аз съм си с моя! Joy

# 1 135
Не с кой, а с коя , трябва да се пита?   newsm78

# 1 136
на бат Здравко тази вечер не му се спи  Laughing

# 1 137
А на Слави Венетка отдавна му има зъб - беше гостенка в предаването му преди години и той без особени усилия успя да я унижи и да я направи за смях. Помня разочарованата й физиономия на финала на предаването.

Не съм я гледала при Слави. Какво я е бъзикал?

Ох, не помня подробности... Помня, че тя се беше подготвила да разговарят серозно, а Слави подходи някак майтапчийски, флиртаджийски. И накрая, преди да се разпише в книгата за гости, Венета каза, че е очаквала съвсем другояче да разговарят, но водещият не й е дал тази възможност. Общо взето, Слави не взе гостуването й насериозно, та затова Венетка още е крива...

# 1 138
  • София
Не с кой, а с коя , трябва да се пита?   newsm78

Добре де, с коя? За протокола просто да знаем Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 139
познай.. Mr. Green Stopспоки, заключили сме Peace, взели сме Виаграта и вс е ОК
изключихме НОВА +, за да няма погледи..Че само ако я погледне, ще му.. #Cussing outала Ристе Joy

Общи условия

Активация на акаунт