VIP Brother 2 - 8

• 47 784
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Споделено 7897  
От ask me    На 14.04.2007 23:32:59  

"Мила ми Венето, после Горещо, най-много се излагаш и във Къщата. Готов съм мило и драго да дам само един оператор да ти снима физиономията като четеш какво мислят хората за теб. Прави са, ама какво да правя, Венето? Тук, наблизо има едно мостче “Мостчето на желанията" . Сърце ти липсва, Венето, сърце... Пожелай си го..  "

Из сайта на Вонещо

# 1 141
  • гр.София
 Нимфетка,точно ви питах за интервюто с Дейвид Копърфийлд -дали някой е гледал-и ми изтече сесията Simple Smile
 Бил се вбесил от нахалствотой и искал да прекатят разговора. Не съм гледала и яростно спорех,че тя е готина,красива, умна,с две висши-абе,обвиних приятелката си в женска завист. След този случай се загледах в предаването й-всяко второ изречение й беше: " Е, що-о-о?" , а всяко трето: " Ма,верно ли?"
 А за Здравко и Христина като пишете,ми става кофти за Яница Tired  Гнусни са им отношенията,но,съгласете се,че са едно типично,средно-статистическо българско сем-во

# 1 142
  • София
Помня, че тя се беше подготвила да разговарят серозно, а Слави подходи някак майтапчийски, флиртаджийски. И накрая, преди да се разпише в книгата за гости, Венета каза, че е очаквала съвсем другояче да разговарят, но водещият не й е дал тази възможност. Общо взето, Слави не взе гостуването й насериозно, та затова Венетка още е крива...

Е, как да подходи?!
Като се знае какво й е приоритетно /да ходи по заведенията и да пита кой с кого е дошъл и кой с кого ще си тръгне/ за какво да я пита, тя сама ще си каже.

# 1 143
егати купона си правят в момента мъжете в къщата..супер това ме кефи...искрено е..

# 1 144
  • София
А с мъжът й кой е в момента? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
познай.. Mr. Green Stopспоки, заключили сме Peace, взели сме Виаграта и вс е ОК
изключихме НОВА +, за да няма погледи..Че само ако я погледне, ще му.. #Cussing outала Ристе Joy

Е, приятна вечер тогава Simple Smile Simple Smile Simple Smile Утре да ни разкажеш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 145
сега Калин е дал на  Здр. И Тишо да удрят на барабани и пее
оная песен за любовта - на него и Нина Николина
всички се вживяват ... Simple Smile

# 1 146
  • София

А за Здравко и Христина като пишете,ми става кофти за Яница Tired  Гнусни са им отношенията,но,съгласете се,че са едно типично,средно-статистическо българско сем-во
Не мога да се съглася!Никога не сме имали такива взаимоотношения със съпруга ми,а и ние сме си едно най-обикновенно семейство!Не приемам такива отношения за нормални!

# 1 147
  • София
[/quote]

Съгласявам се и затова ми е най- неприятно да гледам тази история. Предполагам, че всички сме я виждали  "на живо" от други изпълнители и е изглеждало също така ужасно. Особено за детето, което освен скандалите постоянно чува "Виж, мами, на баща ти не му пука за нас" или "Майка ти е луда"

# 1 148
  • София

Защо трябва да това да ни е критерии за нормално семейство /връзка/? Колко хора, и мъже, и жени, биха се съгласили на такова положение?! А и докога?!

# 1 149

Не мога да се съглася!Никога не сме имали такива взаимоотношения със съпруга ми,а и ние сме си едно най-обикновенно семейство!Не приемам такива отношения за нормални!
..всеки би казал, че това "не е нашето семейство". Вяравм, че вашето не е такова, дано..Дано никой не е Риста и сДръвко. Няма по-дървени отношения от тези, но за съжаление действителността е друга. Всеки знае, че подобни проблеми са често срещани, често срещано е насилието в семейството и пр. но тихо...штттт, за това не се говори....
..и китайчето щеше да нашляпа Азо при други обстоятелства, ама...и за това не се говори..штттттттт

# 1 150
...Общо взето, Слави не взе гостуването й насериозно, та затова Венетка още е крива...

И злопаметна Laughing
За Копърфилд и аз помня интервюто. Не стига, че звезда от неговия ранг изобщо си е направила труда да прекрачи прага на пършивото и студио, ами ще си позволява да го "пробва" и него с махленските си подпитвания ooooh!
Човек като нея, който се има за незаменим, не може да стигне далеч.

# 1 151
хах тъкмо започна веселбата и смениха камерата #Cussing out

# 1 152
  • София
Кaril, права си, че такава е действителността в БГ, но такава ли трабва да бъде? и така ли за всичко трябва да има штттттттттттт?

# 1 153
  • гр.София

Аз нямам такова семейство и въобще не го смятам за нормално!! Но е много често срещано, особено в по-малките градове!

Карил,права си,гледаме се отстрани и си казваме,това не сме ние.  А дали?!

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 00:26 от blanc

# 1 154
  • София
Konstans с кой си не разбрах newsm78 със сина на Катето ли newsm78 и той ли е потвърдил че папкат майонеза с кока Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт