VIP Brother 2 - 8

• 47 793
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Konstans с кой си не разбрах newsm78 със сина на Катето ли newsm78 и той ли е потвърдил че папкат майонеза с кока Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 156
ония тримата правят някакви золуми май Laughing

# 1 157
  • София

А за Здравко и Христина като пишете,ми става кофти за Яница Tired  Гнусни са им отношенията,но,съгласете се,че са едно типично,средно-статистическо българско сем-во
Не мога да се съглася!Никога не сме имали такива взаимоотношения със съпруга ми,а и ние сме си едно най-обикновенно семейство!Не приемам такива отношения за нормални!
..всеки би казал, че това "не е нашето семейство". Вяравм, че вашето не е такова, дано..Дано никой не е Риста и сДръвко. Няма по-дървени отношения от тези, но за съжаление действителността е друга. Всеки знае, че подобни проблеми са често срещани, често срещано е насилието в семейството и пр. но тихо...штттт, за това не се говори....
..и китайчето щеше да нашляпа Азо при други обстоятелства, ама...и за това не се говори..штттттттт
Не знам дали всеки може да го каже,аз мога.Мъжа ми не ми пърди нарочно в лицето,грижи се адски много за детето,не ме нарича какво ли не и въобще като цяло никога не си говорим грубо.Това е напълно достатъчно според мен да не се съглася,че това е "средно-статистическо семейство".Може би моята действителност е такава.Не познавам семейства като Здравковото.За моя радост.Пък и да се запозная никога не бих контактувала с тях.
 Hug

# 1 158
Лейди, моя спомен за интервюто с Дейвид, са много далечни..но си спомням, че той не и отговори нищо конкретно...абе нещо не се получи..Бил е обиден, явно.
Да, просто сега като връщам лентата, май му беше на човека "не на място"...
Кaril, права си, че такава е действителността в БГ, но такава ли трабва да бъде? и така ли за всичко трябва да има штттттттттттт?
Именно, затова доскоро, повтарям доскоро харесвах Венета, защото при нея нямаше штттттт...Явно не съм я разбрала на 100% цялата.
Обичам като се говори директно за нещата но фино, изпипано. Не брутално както го направи тя в къщата, де.
Затова не мисля, че трябва да НЕ признаваме, че такива скандали, СА ЧЕСТИ у доста български семейства\ у доста ВИП семейства, при хора с добър социален статус и добро образование..\, децата са свидетели на много по-гнусни сцени, от това което ни показват Мравко и Хиса...Само за едно и намирам кусур на Хиса, че не се е разделила с тоя дръвник, след като е родила детето. Да го припознае и хряс...да си бега на яхтата при навалицата от жени..дето никой не я е виждал, ама.....говори се...в "дискотеките в Приморско"..\стари селски легенди\

# 1 159
Лейди, моя спомен за интервюто с Дейвид, са много далечни..но си спомням, че той не и отговори нищо конкретно...абе нещо не се получи..Бил е обиден, явно.
Да, просто сега като връщам лентата, май му беше на човека "не на място"...

Доколкото и аз имам спомени, Копърфилд се държа сериозно и сравнително резервирано на интервюто, т.е. поведението му не предполагаше да позволява фриволни въпроси. Интересно как блестящ /по думите и/ водещ като Венета, не успя да улови този момент? Whistling

# 1 160
  • София
Лейди, хряс...да си бега на яхтата при навалицата от жени..дето никой не я е виждал, ама.....говори се...в "дискотеките в Приморско"..\стари селски легенди\

Joy Joy Joy smile3501

# 1 161
...успяла е успяла е ама...какъв и е избора..
нещо много ги съжалявам ...незнам защо ...и Веца и Хиса

Доколкото и аз имам спомени, Копърфилд се държа сериозно и сравнително резервирано на интервюто, т.е. поведението му не предполагаше да позволява фриволни въпроси. Интересно как блестящ /по думите и/ водещ като Венета, не успя да улови този момент? Whistling
..абе нищо не каза просто... Tired
не е като с нашите звезди дето си поревават с Веца, ..или пък си споделят "горещите" моменти...Друго си е в леглото с Азис, ...пък и да му пипнеш силиконовия ..

# 1 162
гледате ли ..
Аман!! от "мъже"
лягам си!

# 1 163
Днес се излъгах да гледам цялото предаване Горещо.
Ей голям дразнител е таз Венета,върти суче и все кирливите ризи им вади.

Мечо Пух и аз мисля,че търсят нова водеща за Горещо,таз реклама за Мини Мис нещо много странна.Никой ли не е влизал в сайта на предаването,да каже за какво иде реч Thinking

# 1 164
  • София
Konstans с кой си не разбрах newsm78 със сина на Катето ли newsm78 и той ли е потвърдил че папкат майонеза с кока Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm78 Не бе не се бъзикам,  Rolling Eyesсъвсем нормално си питам, просто не разбрах Rolling Eyes Ама все някой ще го извърти на интрижка Crossing Arms

# 1 165
кой е в кома,не разбрах?

# 1 166
# 1 167
кой е в кома,не разбрах?
hahahaи аз...
Мондич, а как ти звучи "кОпуват чаС? от детска градина"..

# 1 168
кой е в кома,не разбрах?
hahahaи аз...
Мондич, а как ти звучи "кОпуват чаС? от детска градина"..
как...ами баровска работа.... при нас ги разпродават на минути детските градини. И нито ги кОпаят нито ги прУдаят...

# 1 169
  • София-в сърцата на моите деца
кой е в кома,не разбрах?
Констанс е в кОма, щото е със синът на Катето и са яли майонеза с "чер пипер" Joy

Общи условия

Активация на акаунт