VIP Brother 2 - 8

• 47 724
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София-в сърцата на моите деца
Мамите , които гледат нощния канал да кажат какво стана? Кой  си обу намазаните чехли? Grinning

# 1 201
Констанс, не давай на Сашо да чете какво се пише за майка му  Tired

# 1 202
Добриутру!  Grinning

# 1 203
Dobro utroooooo

# 1 204
  • София-в сърцата на моите деца
То пък Сашко като, че ли не познава майка си! Да не е на 15год.? Peace

# 1 205
 Praynig Praynig Praynig
какви са ги вършили снощи ?!
някой да каже изпускам ли нещо
1.намазали са сабото на Китайчето с оцет и мед? - той май още не го е пробвал Flutter
2. сипали са в сухото мляко сол? - има ли вече жертва ?
нещо друго ...

# 1 206
Здравко се изнесе в един от шезлонгите на двора. Христина довтаса веднага да седне до него, за да й обръща внимание. Здравко демонстративно се излегна на дургата страна, така му било удобно, имал нужда да си полежи на слънце. Христина мрънка, че не й обръщал внимание. Много харесала столовете, в които седят в момента, искала Здравко да й купи такъв. И сега Здравко си лежи със затворени очи, а тя седи изправена до него, глътнала бастуна, цари мълчание.

# 1 207
  • Варна
Снощи Здравко, Тишо и Калин искаха да скочат с дрехите в басеина, но преди това да искарат масата и да се цопнат яко. В този миг смениха камерата. По-късно бяха вече вътре по бански, стана ясно че ББ им е казал че няма право да местят мебелите. Мислеха какъв друг номер да направят. Решиха че ще мислят до понеделник и във вторник да реализират идеите си.
Тишо обаче не издържа и намазаха чехлите на Китаеца и сложиха сол в млякото.
Днес преди малко включих и до колкото разбрах само Маги е пила кафе със сол. Катето и Маги ще мислят и те номера да си отмъщават.

# 1 208
  • Пловдив
Praynig Praynig Praynig
какви са ги вършили снощи ?!
някой да каже изпускам ли нещо
1.намазали са сабото на Китайчето с оцет и мед? - той май още не го е пробвал Flutter
2. сипали са в сухото мляко сол? - има ли вече жертва ?
нещо друго ...
Първо си разказваха разни мъжки митове и легенди, за разни каки и кой къде е свършвал ... да не преразказвам в детайли че е още много рано  Embarassed После Здравко ги навиваше да правят номера на останалите. Накрая той си легна а Калин и Тишо заковаха самбото на Китаеца за земята с пирончетата от голфа и ги напълниха с разни гадости - оцет, сол, соев сос  Sick Сипаха и сол в млякото - Сутринта Маги е пила от млякото но Китаеца още си спи.
Иначе Здравко и Хрисито се дрънкат от сутринта, а снощи Здравко сподели на мъжете че в къщата жена му много му се опъвала, ама като излезели щял да я поступа Shocked Тишо му даваше акъл да не й изпуска края че жените "много бързо ти се качват на главата ако им се водиш по акъла". Това на кратко от моя репортаж  Wink
Иначе снощи в Горещо малко ми се промени впечатлението за IQ-то на Здравко. Страшен селски хитрец. Разказа на Венета какви конспирации са правили в първия сезон. Според мен се опита да й обясни някои неща и да й даде съвети но Венетка я избиваще само към злобни забележки за това кой колко се къпел и перял.

# 1 209
Разказа на Венета какви конспирации са правили в първия сезон. Според мен се опита да й обясни някои неща и да й даде съвети но Венетка я избиваще само към злобни забележки за това кой колко се къпел и перял.
И какви конспирации са правили?

# 1 210
  • Пловдив
И какви конспирации са правили?
Винаги преди номинации са играели на някаква игра с още две момчета - Виктор и Джани  /за второто име не съм сигурна този сезон съм го пропуснала понеже не бях в БГ/ Играта са я измислили там, като са се разбрали само с погледи. Така и тримата са стигнали до края с още едно момиче.

# 1 211
  • София
Каза, че на тази въпросната игра (не мога да се сетя коя е) се разбирали кои да номинират и така си гласяли нещата, че накрая да останат 3-мата с една жена. Продължили да я играят тази игра всеки понеделник преди номинация до края на играта, когато трябвало да номинират един от тях.

# 1 212
Аз доколкото си спомням Виктор номинираше тези, които няма да бъдат номинирани от другите newsm78 или към края си смени стратегията  Thinking

# 1 213
Здравко май само митове и легенди разказва. Нали се сещате, че ако това е истина от Сиа имат право да му отнемат наградата и да го съдят?! newsm78

# 1 214
Здравейте хейтърки  Twisted Evil

Искам да попитам за тия е-кард.
сега в тази, която имах имам 2 лева, а в новата 6 лева.
Искам да купя за 6,10 абонамент.
има ли начин да стане с 2те карти. първо с едната, после с другата да доплатя 10 ст.

Тия от е-кард са големи идиоти, защото , за да купиш за 6 лв абонамент, трябва да купиш за 10 лв. от кирливите им карти, и все ти остават пари вътре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт