VIP Brother 2 - 8

• 47 618
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 305
Абе все си мисля, че от Нова ще направят някой номер, че да я оставят вътре... Но от друга страна оповестиха широко какъв голям процент негативни вотове има срещу Венета... Значи са наясно, че зрителите я недолюбват... Дали ще рискуват да се компрометират с подправени резултати? newsm78
Не съм разбрала това - какъв всъщност е процентът негативни вотове срещу нея?

Ники го каза в интервюто с Азис - срещу Венета са гласували 85%, а останалите срещу Азо.

# 1 306
  • София
Кво ядат бе, кажете, какво е пратил Азо? Confused

# 1 307
Това с прегръдките не е ли мисия?

# 1 308
Венета предлага "да заровели томахавката", а до преди час изкара Деси най-голямата мръсница... Sick

# 1 309
Венета предлага "да заровели томахавката", а до преди час изкара Деси най-голямата мръсница... Sick

А, да бе - тя се окъка и като видя, че се сгромолясва, вече е много дружелюбна... Айде бе...

# 1 310
Нагледен пример на лицемерие...Нямам думи.
Азис е пратил пържоли

# 1 311
Кво ядат бе, кажете, какво е пратил Азо? Confused

Баклава или толумбички, какво друго! Grinning

# 1 312
А, да бе...и като видя, че се сгромолясва, вече е много дружелюбна...

Нищо не е видяла още  Mr. Green

# 1 313
А змията предлага да напишела и тя по-малко от 100 пъти, щото е болна, че ги харесва, та ББ да дадял ракия...

# 1 314
Ама ББ дава помиряваща мисия точно преди изгонването. Сега всички ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Дали не е с цел да поизмият образа на Венета и утре да ни метнат с резултатите, а? newsm78

# 1 315
  • Mediterraneo
Момичета, момичета! НАМЕРИХ епизода с танците:
http://www.vbox7.com/play:599c886c

Мерси. Не го бях гледала  Tired

# 1 316
  • София
СТИГАААА сте говорили за ядене.
ОХХХХХХХ отивам да си купувам толумбички  Hug

# 1 317
СТИГАААА сте говорили за ядене.
ОХХХХХХХ отивам да си купувам толумбички  Hug

И аз да има една тава сега пред мен-омитам я!
Ми като стана скучно шоуто, какво да правим? За манджи ще си говорим, я! Laughing

# 1 318
Настана скука, та явно затова ги накараха да се прегръщат. Да са на една маса тая вечер и да има с какво да си запълнят предаването утре. Първо, как са се яли, а после, прегърнали и бла, бла...

# 1 319
И аз снощи пропуснах танците... Но сега ги видях. Десито пълни окото... Ама Ристенка е карикатура отвсякъде... Десислава се била събличала за Здравко - тая Христина е болна! Shocked Здравко няма да я изтърпи дълго, да знаете...

Общи условия

Активация на акаунт