VIP Brother 2 - 8

• 47 587
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Аз не мисля, че Венета ще излезе утре.Пак ще из манипулират нещата, един процент, половин процент ,дрън-дрън.Иначе каква интрига ще остане в къщата? Винаги най-желаните да изгонване остават.Аз мисля ,че дори и да не вземе парите,Венета ще я държат до последно вътре (за съжаление).

# 1 321
Аз мисля, че ги предразполагат да говорят, защото иначе не е интересно...
А така Венета ще си вирне носа и пак ще се изпусне..

# 1 322
Утре като изкарват вашата любимка Винетка, няма ли да се подредите пред къщата и да я разкъсате като диви зверове....аааамаха. Кво само ми чукате по клавиатурата...Я идете и я хвърлете в огъня да гори тоя звяр Винетка . Twisted Evil Mr. Green

# 1 323
 Shocked
Не ни бъркай, не ползваме прийомите на Венета.....

# 1 324
Утре като изкарват вашата любимка Винетка, няма ли да се подредите пред къщата и да я разкъсате като диви зверове....аааамаха. Кво само ми чукате по клавиатурата...Я идете и я хвърлете в огъня да гори тоя звяр Винетка . Twisted Evil Mr. Green

newsm78 що така Маркрит?

# 1 325
Тоя Тишо как не смени тая червена тениска бе, пфу  Sick

# 1 326
Утре като изкарват вашата любимка Винетка, няма ли да се подредите пред къщата и да я разкъсате като диви зверове...

А-а-а, не по този лесен начин  Naughty. Нека сърба каквото си е надробила - това е по-страшното в случая...

# 1 327

Нас поне на ядене ни избива, пък тебе на жестокости! Laughing

Ха сега да питаме кой пере и кой се къпе! Laughing

# 1 328

Да бе, каква е тая неговата жена, не го е изпрала, не го е погледнАла тоя мъж Mr. Green

# 1 329
  • Шотландия
Цитат на: Нимфетка
Ники го каза в интервюто с Азис - срещу Венета са гласували 85%, а останалите срещу Азо.
Благодаря ти.  Hug

Ама ББ дава помиряваща мисия точно преди изгонването. Сега всички ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Дали не е с цел да поизмият образа на Венета и утре да ни метнат с резултатите, а? newsm78
И аз подозирам такъв заговор... Дано да не е истина, че не е приятно да знаеш, че от зрителското мнение нищо, ама абсолютно нищо не зависи.... Tired Thinking

# 1 330
Утре като изкарват вашата любимка Винетка, няма ли да се подредите пред къщата и да я разкъсате като диви зверове...

А-а-а, не по този лесен начин  Naughty. Нека сърба каквото си е надробила - това е по-страшното в случая...
Ееее що бе , ни мъ разочаровайте така де  вчера тука беше като гнездо на змии , пък сега кво се кротнахте.Я наострете нокти и бързо в редица пред къщурката на Бай Брадър ..да я направите на парчета.Аз ши чакам да излезе баба Катя та да и резна раздвоения език...че да се спре малко да ръси псувни на ляво и на дясно.

# 1 331
Много странен диалект по Варненско.....и правопис...

# 1 332
катето не е змия , може и да е пиперлива и на някой да му идва много  , ама не е змия ...

# 1 333
  • Шотландия
Само ТИ чукаме по клавиатурата? Май се дразниш, а, Маркрит? Що тъй? newsm78

Лично аз ще се зарадвам, ако ВИнетка излезе, защото съм любопитна дали всенародната нелюбов ще я накара да преосмисли това, което е, вместо да смята, че все тя е най-убавата, а другите са криви... Подобно преживяване би могло да е  като катарзис, ако човекът е настроен да се променя и усъвършенства... А може и да не е  Party

# 1 334
В момента атмосферата наистина е много задушевна. Деси и Венета готвят в кухнята и си приказват все едно нищо не е било, а Тишо се подмята около тях с прословутата си червена тениска. Сигурно иска да рекламира сайта, който е написан на нея.

Общи условия

Активация на акаунт