🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 44 419
  • 1 500
  •   103
Отговори
# 1 245
От Джани научих, че жени, които "сигурно" не могат да сгъват прането, не трябва да имат никакви претенции.
Представям си как домакините се карат за него, коя по какъв метод сгъва чаршаф с ластик.
Искам да ида да му кажа, че не мога да гладя и моя си глади ризите сам. Сигурно ще го травмирам до живот.

Много ми е забавно как Дениз, която все пак е завършила психилогия, оставя Шермин да си рецитира "It ends with us"

# 1 246
Разбира се, че са важни парите. Липсата на пари разваля семейства - на една гола любов не става. Пробвала съм.

Айде стига евтин популизъм и псевдо морал на гол тумбак.

# 1 247
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Джеромино вЕрно се е взел за рицар от 15-ти век поне. Кавказките републики го зоват.
Шермин и Дениз много добре го надушиха.

# 1 248
Емоционална интелигенция....пази Боже 😆

# 1 249
Джеромино вЕрно се е взел за рицар от 15-ти век поне. Кавказките републики го зоват.
Шермин и Дениз много добре го надушиха.
Богатир по-скоро, рицар... Трудно.

# 1 250
Габриела още от сега вече се срамува и страхува от Джани, какво остава за дългосрочна връзка или брак? Като не може да се заявява сама дано поне хората в семейството ѝ помогнат.

# 1 251
Емили решава да изгони Ивайло, като даде роза на брата или сестрата Satisfied

# 1 252
ШерминЪ тук греши ....  ВалентинЪ хич не остана безразличен към сисите на Емилито, каза си човека че иска да я изплющи 😬

# 1 253
Разбира се, че са важни парите. Липсата на пари разваля семейства - на една гола любов не става. Пробвала съм.

Хем феминистка, хем готованка. Айде избери вече, няма да стане и двете.

# 1 254

Те не говорят за пари, а за многооо пари, за несметни богатства, наследствени или пък изкарани по някакъв начин. Апартаменти, коли, скъпи бижута, дрехи, чанти, почивки, ама скъпи скъпи, а не просто скъпи.

# 1 255
На тези близнаци някой няма ли да им пререже пъпната връв най-накрая. Нямат никаква идентичност, вървят в пакет навсякъде.

# 1 256
На Емили целта явно е просто да дразни г-н Томов.

# 1 257
Емили ги уби всичките! Тя има стратегия и никой не може да и хване статиите! Шах с пешката 😀

# 1 258
На тези близнаци някой няма ли да им пререже пъпната връв най-накрая. Нямат никаква идентичност, вървят в пакет навсякъде.
Близнаците са особена порода. Дори и разделени, те са винаги свързани.

# 1 259
Емили: "На един от вас трябва да дам роза! Кой ме понася малко повече?"
Скрит текст:
И накрая: реши да даде на този, който бил на среща с Дениз, ще има интрига.

Общи условия

Активация на акаунт