🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 40 171
  • 1 402
  •   31
Отговори
# 135
Дениз пък кога е била толкова възхитена от близнаците? Аз къде блях...
Когато се коментираха часовниците им. По-точно цената им.

# 136
Кристина и Петър играят 😉

# 137
Професионално изкривяване, сигурно е неволно Simple Smile

# 138
Пепи е #1! 😆 Той си играе играта, ние нека си се смеем. Има нещо първично и неподправено при него, което по някакъв изненадващ и странен начин го прави сякаш симпатичен.

# 139
Ревността на Виктор и Петър леко е в повече.
Петър особено все едно едва ли не Криси е дошла при близнаците, закачала ги е, едва ли не е говорила часове с тях и ги хвали за световно...
Нещо ми идва вече прекалено фалшив и комплексиран, явно предните епизоди го играеше за да спечели одобрение.

За Джан вече там думите са излишни, това при него не е просто на всяка цена, а по-зле.
Габриела просто да бяга от тоя, то си личи какъв комплексар е.

# 140
Точно. Тя гледа часовника, а не на чия ръка е.

# 141
Да бяха го кръстили епизода - неуверените мъже. Какво его " аз не съм ревнив, а териториален" - това е лафа на сезона. Отвратителни са спрямо отношение към жени. Направо по една бурка да сложат на избранницата и да не знае много.

# 142
Джанката видя от доктора, че може да симулира травма и идеално му се получи.
Ама Докторът като видя Джанко колко е зле, и нещо трепна в него! За малко да му помогне с напътствия!
Само Стоян Ву разбра, че Джани е воин и дори и ранен, няма как да се откаже.

# 143
Красимир толкова неумело въртя най-леката над главата си, че очаквах по невнимание да развърже и връзките на бикините ѝ.
И да я обеси с тях.
Ее, не сте прави. Вижте позите на другите момичета - изпънати, стегнати, на мъжа остава само да понесе теглото, докато Шермин беше отпусната като труп. Как да я подхване човекът, той повдига от едната страна, тя увисва от другата?! Жалка медузка беше най-леката.

# 144
За мен забележката за часовника беше по-скоро да ги подкукороса другите, отколкото от личен интерес. Аз я усещам, че е като нас сеирджийка.

# 145
Мале, Габа на какво ще направи Натали, ако мине от Орлин на близнаците 😂

# 146
Кристина и Петър играят 😉
И аз мисля така.
Изкуствено провокиран “ скандал”- за повече екранно време,  та “барем” забележат Петър за водещ някъде.
При Виктор и Дениз отново личи редакторска намеса, интрига да има.

# 147
Тази Лили защо толкова хейти Орлин? Има някаква органична ненавист към него. Да не я е ...,..... продуцирал?

# 148
Лили дано си каже какво реално има против Орлин. Ако си падаше поо Натали нямаше да я бута в други насоки.

# 149
Дано семейството на Габриела я отрезви като гледат това.
Лили си пада по Натали. А и Натали ... много ми е хлъзгава... Има нещо подмолно тук, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт