🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 13 193
  • 503
  •   211
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Шермин, Вальо, Краси, Микеле са ми най-неприятни.

# 16
  • Melmak
Old money STYLE е това, което визира Шермин и за което мрънка на Красимир. Не е задължително да е свързано с потекло или наследствено богатство. Това е стил на обличане и на поведение. Философията е “елегантност без показност”. Предпочитат се класически кройки - сака, панталони, жилетки, мокасини. Неутрални цветове - бяло, бежово, тъмносиньо, кафяво, черно. Материи - лен, вълна, коприна, памук с високо качество. Има един тиктокър, който показва как хората могат да се облекат така от глава до пети за под 100 долара в Ню Йорк. Обикновена мода, нищо повече.
Шермин е толкова куха лейка, че не влага истинския смисъл в израза "олд мъни".
За нея това е просто много пари, неизчерпаем източник на пари, лукс, самолети, яхти, имоти за милиони...Стила и е мноого далеч от олд мъни стайл.

в анкетата гласувах за Джани питбула, въпрос no brainer
Точно. Баш олд мънитата чакат Сармата от Ловеч с роклите и пиргите от shein.

# 17
За нея това е просто много пари, неизчерпаем източник на пари, лукс, самолети, яхти, имоти за милиони...Стила и е мноого далеч от олд мъни стайл.
Е, тя ако чака изведнъж Красимир да се превърне в 6-то поколение принц… Предлагам да продължи да търси и целува жаби с надеждата за магия. 😂

# 18
  • Варна
Скрит текст:
Какви old money в България. Аз за един пример се сещам и то по-добре с пепел да се посипем. Малък Тошко. Друга фамилия тук няма как да е old money, за нашите стандарти и предвид соц.миналото.
Питах аз изкуствения интелект за конкретни примери за млади мъже олд мъни в България. Доста примери даде.
Ама имената им не ми говорят нищо. Просто не са публични личности.
Най-вероятно си ги е измислил.
Олд мъни в класическия смисъл нямаме заради определени исторически събития. Но Шермин явно е учила история на някоя от другите държави, чийто език говори и затова ѝ е убягнало.
Joy
Не знам, не знам, за някакви потомствени лекари и адвокати беше споменал, може и да си ги е  измислил.. хахах

# 19
  • Бургас
Aaaaa не, никакъв олд мъни стайл не я влече Анчето, нея я интересува само мъни, но понеже млади, красиви и богати са обикновено младежи от заможни семейства, дето не се претрепват от работа, имат време да се шляят по света и харчат наследените парици- затова там се цели момата

# 20
Е, тя ако чака изведнъж Красимир да се превърне в 6-то поколение принц… Предлагам да продължи да търси и целува жаби с надеждата за магия. 😂
Причу и се, че баща му е от 25години в америка, и филма в главата и започна. Олд мъни, мъни, мъни...Satisfied

# 21
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Шермин, Вальо, Краси, Микеле са ми най-неприятни.
И аз така

# 22
Според мой близък с опит в областта,  Емили е със сериозно психично заболяване. Няма да го споменавам. Той е възмутен, че от продукцията експлоатират болен човек и каза, че тя може да бъде опасна за себе си и за другите. Помислих си, че може да пие лекарства, защото, доколкото разбрах, не пие алкохол.

# 23
Айде сега клюки. Според мен си е добре, даже си играе ролята брилянтно.

Казах ли ви, че видях спойлер за победителите?
Слагам с скрит текст, да не се отваря ако не искате да знаете финала.

Скрит текст:
Йови беззъбия и Филипа са на финал

# 24
  • Melmak
Ноооооооо, Лъкиииии, плачааааааааа!

За мен също Емили има заболяване, казвам го сериозно и не за първи път.

Сармата ли казваше, че е була гадже на Tyga?

# 25
И аз писах за Емили, че има всшчки симптоми на аутизъм и разбира всичко буквално. Дори и това обяснява пращането на празния куфар. Те са казали пратете куфар, а не багаж или нещо по което да се разбира, че трябва да има нещо в куфара.

# 26
Предните теми съм ги пропуснала. Забавлявам се с предаването. Гласувах и за най- неприятната за мен мяу мяу личност. Емили според мен си е добре, играе си ролята момичето.

# 27
Аз също смятам, че Емили има форма на аутизъм, но това не я прави опасна за околоните, което предполага, че за друга диагноза се спекулира.

# 28
То и малката перука сигурно го броят за олд мъни. Дядо вратар, баща вратар- скатали са някой лев, па и дъртия перукан добре краде…
Да, видяхме го неговото “ олд мъни”🙃😉 в едно друго реалити- един такъв размъкнат “олд”🤣, с огромни надписи … Половинката му и тя с една “пасторална” визия😄 . Никаква Баленсиага, не!😜
Тя носела само бежово, черно и бяло и “никакво златно”😉- мноооого олд, много мъни😜

Ана Някоя си, е абсолютна карикатура на този стил. Много нереалистична и завишена самооценка има тази жена. Някакси селото се е загнездило в нея, въпреки интернационалният ѝ бекграунд…

# 29
Мерси за новата тема, запис! 🙌🏻

Общи условия

Активация на акаунт