🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 100 056
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 30
Аз също смятам, че Емили има форма на аутизъм, но това не я прави опасна за околоните, което предполага, че за друга диагноза се спекулира.

Да, аутизмът не е опасен за хората, но все пак тя е пребила съученичка с метален прът. Та не знам дали всичко се изчерпва с аутизма.

# 31
Аз също смятам, че Емили има форма на аутизъм, но това не я прави опасна за околоните, което предполага, че за друга диагноза се спекулира.

Да, аутизмът не е опасен за хората, но все пак тя е пребила съученичка с метален прът. Та не знам дали всичко се изчерпва с аутизма.
И аз това казвам, но явно до диагноза не се е стигнало, в противен случай нямаше да е там.

# 32
  • Melmak
И аз писах за Емили, че има всшчки симптоми на аутизъм и разбира всичко буквално. Дори и това обяснява пращането на празния куфар. Те са казали пратете куфар, а не багаж или нещо по което да се разбира, че трябва да има нещо в куфара.

Имаше и една ситуация със “сложи ръка на сърцето си” и тя не го разбра.

# 33
Благодаря за темата!

Гласувах за Емили, Валентин, Анка и Хения.
При Емили не знам какво е, но особено като прочетох как си е пребила приятелката, никаква симпатия или съжаление нямам към нея.

# 34
  • Вестерос
Meрси за темата.

Гласувах за Емили, Валентин, Джан Микеле и Шерминката.

# 35
Не вярвам Емили да има аутизъм. Аутистите трудно свикват с нови хора и още по-трудно завързват някакви контакти или комуникация . Май си е голямо перде и не и пука особено за хорското мнение.

# 36
Ами точно това е при Емили - седи си сама, често не разбира какво и се казва..гледа и се хили неадекватно...не бих казала, че е добре с комуникацията.

# 37
От жените най - противна ми е т.нар. Хени. Шерминка ми е смешна и като досадна муха, нищо повече.
Валентин е най, най - ниското ниво, което аз съм гледала. Джанчо е почти наравно с него в моите очи.

# 38
Гласувах за Емили, Шерминатора и Лили Естер.

😬

# 39
Джанката, Хиения са ми най-противни. Батката копае дъното.

# 40
Гласувах за батката и дОбайското чудо 🤣

# 41
Шензи ми е най-противна. Тистустирончиту ми иди в пойчи...

# 42
Гласувах за Натали, Шерми и Ивайло.

# 43
  • here and now
Нареждам се и аз отново...
Пропуснах последните два епизода, вероятно ще ги изгледам тези дни..
Връщам се от Дубай, Анка не я видях там, сигрно е била в ИСраел...

# 44
Благодаря за темата, Кло😊Гласувам за Шермин(завиждам ѝ за петте езика и 48 кг.), ДжанКата и Валето Амебата🙃

Общи условия

Активация на акаунт