🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 694
  • 2 595
  •   16
Отговори
# 1 635
Пенко, Калоян барабар с ГабитУ, Ву, Хена и Лили направо да пътуват.. кибици не ни трябват..

# 1 636
  • Пловдив
Писна им да хранят толкова гърла от продукцията и решиха да ги поразредят. Сметката не излиза 😀

# 1 637
Какво се правят, ще си тръгнат толкова хора, защото всъщност няма място във вилите за новите участници 🤣

# 1 638
Дано и другата седмица е така,че има бая плява и сред дамите

# 1 639
Ем, да си тръгват чифтосаните, да си се опознават навън.

# 1 640
Доктора се наплаши от тези кикимори, гледа си кефа, хапва на аванта и въобще не иска да ходи на срещи. Satisfied

Пенчо ме изуми с онази сцена с папането, дето Лили го чакаше да се приготви.. Човекът никак не бързаше.. На аванта е най-сладко да се папа - хем безплатен курорт, хем трапеза към него.

# 1 641
Нямам думи, как си живее в илюзиите това делулу - първата вечер и е предложен пръстен! Вкопа се в тоя човечец, почнах да го съжалявам вече искрено.

# 1 642
  • На морето!
Много е глупаво да вкарат нови хора толкова късно, когато всички са по двойки и след това да не им дадат шанс и да ги накарат да си тръгнат.
Лили с кой се матчна, че иска да стои?

# 1 643
В къщата на мъжете трескаво текат залагания, Пенко си хапва за последно...

# 1 644
Колко пиян поглед има Шермин, както и треперещ глас, при срещата с близнака. Успява и горе-долу да си държи мисълта, та значи носи доста на пиене.

# 1 645
Шерминката може да се котира при батки, мутри и подобно съсловие, но тя е притовоположност визуално на Old money и quite luxury. Уж образована жена, трябва да й щрака акъла, че трябва да промени тотално визията и държанието си.
Покрай работата си имам поглед върху няколко милионерски съпруги и повечето са изключително класни в държанието и визията си, няма бижута, крещящи корекции, приятно изненадана съм.
В този си вид става за 1-2 вечери вероятно. Характерът й я загрозява, не желая да го коментирам.
Емили също е предобрила с корекциите, но някак ми изглежда чиста душа, няма злоба в нея. Просто е луда 😀
А бижутерката е доказателство, че колкото и хубав да си, нямаш ли темперамент,  индивидуалност, все тая..безинтересно мекотело с красива окраска.

# 1 646
Да бе, чак Лили я кара да отстъпи 🤣 Тая вечер половината ми коментари са за нея. Много ме дразни вече.

# 1 647
Браво на Емили само тя отстъпи.

# 1 648
Леле, какво лицемерие и наглост измежду жените. Взели са се за несменяеми като лелички в държавна администрация.
Добре, че Киара показаха характер и разбута кочината.

# 1 649
  • На морето!
Дано не я махнат Киара, тя тъкмо вкара малко живот в шоуто на Ана и Емили и има шансЪ да раздвижи предаването.
Голям характер и кураж има това момиче Киара! Спечели ме, да се изправиш срещу такъв змиярник директно нападайки алфата на глутницата е много смело! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт