🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 78 776
  • 2 474
  •   41
Отговори
# 2 400
  • София
Пореден епизод без нито една дума от Габриела бижутерката.
Явно нарочно така показват образа ѝ. Стоян Ву друго впечатление сподели за нея, не беше лошо интервюто му в Надкаст, ест на бързи обороти го преслушах между останалите задачи.

И аз си мислех, че това е целеустремен образ, който се опитват да наложат на Габи.

# 2 401
Дори Туджаров каза, че Габи изобщо не мълчи на Патладжан, когато ги няма камерите.

# 2 402
Краси завалията като дете, което идват да го взимат от детската градина 😃 скочи и тръгна от раз

# 2 403
  • на последния етаж
А от къде са участниците? Петър спомена за Кристина Вършец или Бяла Слатина?

# 2 404
Заради ей такива като Шермин с фейк проблемите, измислените истории за насилствена близост и двойни стандарти, много реални жени жертви не са взимани на сериозно и много мъже намразват всички жени...

Че Шермин е дразнеща, така е. Не мисля, че трябва да я съдим така строго, че излага женска природа на показ без филтър и лицемерие. Аз донякъде харесвам тази нейна дързост и директност. Повечето съвременни жени на нейната възраст са си лика-прилика с нея, няма какво да се заблуждаваме.

# 2 405
А от къде са участниците? Петър спомена за Кристина Вършец или Бяла Слатина?
Петър е от Вършец, Кристина от Бяла Слатина.

# 2 406
  • В Града на Липите
Няма ли да вкарат 2-3ма, за да изместят фокуса от ШермиАна, че направо ми измести центъра. При това я превъртам през повечето време.

# 2 407
Шермин е непоносима и жалка меко казано...нямам търпение да отпадне!
Цър Пър за чий го дири вътре да влиза???
Е баш нея не очаквах!
Ама вече ще става май интересното!

# 2 408
Аз бях до тук, дами и господа! С по-тъпо нещо не бях си губила времето. Приятно ви каляване на нервите с тия двете малоумници. Не стига до сега това чучело Шърмѝ, а сега и тая откачалка Виктория.

# 2 409
Заради ей такива като Шермин с фейк проблемите, измислените истории за насилствена близост и двойни стандарти, много реални жени жертви не са взимани на сериозно и много мъже намразват всички жени...

Че Шермин е дразнеща, така е. Не мисля, че трябва да я съдим така строго, че излага женска природа на показ без филтър и лицемерие. Аз донякъде харесвам тази нейна дързост и директност. Повечето съвременни жени на нейната възраст са си лика-прилика с нея, няма какво да се заблуждаваме.
Ако направим уточнението, че повечето жени, които се навират зорлен в публичното пространство, си много прав. Като цяло ми доказа тезата.

# 2 410
Оо неееее, само туй ни трябваше

Този Петър има кофти характер, ама е красавец Weary

# 2 411
Зъблата ли вкараха? Еее, то съвсем стана all stars Simple Smile

# 2 412
НЕЕЕЕЕ!!! Не и Виктория! Оф. Дано поне затапи онова ловешко-израелско-дубайско нещо. Добре, че утре има Биг Брадър - не се колебая кое от двете ще гледам.

# 2 413
Имам надеждата, че тоя стори лайн достига кулминация, което означава, че идва краят.

# 2 414
  • София
И за какво точно нея вкараха, някак не ги виждам нещата да успее там да намери някого, то верно сеир, ама поне и мъничко.. да има какво да гледаш от двойки, развиване на отношения и тем подобни.

Направо Сеир в хостел, че свърши бюджета - да си кръстят формата и да се знае поне какво се гледа реално.

Общи условия

Активация на акаунт