🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 87 360
  • 2 595
  •   12
Отговори
# 2 385
Двойни са стандартите, когато не са в нейна полза. Дума не обели, тя кво прави при близнака. 😆

# 2 386
Заради ей такива като Шермин с фейк проблемите, измислените истории за насилствена близост и двойни стандарти, много реални жени жертви не са взимани на сериозно и много мъже намразват всички жени...

# 2 387
  • here and now
Те Дюбайските мъже се славят с моногамността си. 😁
Ако бяха моногамни, щеше да е виждала дюбайски мъж само по телевизорЪ...

# 2 388
  • София
Днешният епизод е пълна загуба на време, тази Шермин е страшна трагедия, лошото е, че има много, които ѝ подражават.

Да вкарат още някого, нещо да разчупят малко нещата. Киара да видим дали верно може да пее, че и аз имам съмнения, ама тука си се държи една идея по-адекватно май от предишния сезон. Тя също има корекции - устните какво се водят...

# 2 389
Пореден епизод без нито една дума от Габриела бижутерката.

# 2 390
ГабитУ пали ли, пали фитилите... Онова  кречетало се вдъхновява още, приемайки съпорта ѝ за  женска солидарност, а то си е насъщната габина нужда да зловредства с кеф.

# 2 391
Тия се карат, като женени от поне 15 години.
Те са много зле като двойка, въобще не ме интересуват физическите данни, по които изтъкват, че си приличат/отиват.. По нищо не си отиват, та те не могат да се разберат за повече от 5 минути, но и двамата се бутат да са заедно.. Дано Краси се пренасочи, но започна да ме съмнява.

# 2 392
Шоуто се превръща в монолог на лудата Шермин страдаща от логорея с банален повтарящ се репертоар.. До там я докараха "великите" сценаристи 🙄 Досада, досада, вече съчувствам на хората около нея, как издържат и изобщо комуникират с тая пациентка
А да, на тази пошла селяндурска игра, тя се забавлява най-много от жените, облизваше на пет езика..

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:46 от Catfish

# 2 393
  • София /Абсурдистан
Шерминатора ми наду главата. Никой няма да я изтърпи тази.

# 2 394
Марто Елвиса е олд мъни 😃 , че и гелосан както го иска , интересно дали щеше да я изтърпи

Сигурно. Той си пада по менте трофеи - ще я потърпи, колкото да се закичи. Laughing

За Красимир не ми е грам жал. Безхарактерен е - нека му пили нервичките.

# 2 395
А какъв е instagram профилът на Ана ?

annametusheva

# 2 396
Заболя ме главата от грамофонната плоча Ана. Много здрави нерви има Краси

# 2 397
Когато започна сезонът, последното, което очаквах, е Шермин да е главен герой... Продукцията ѝ правят мега лоша услуга.

# 2 398
Защо ни показваха 15 минути меленето на Шермин, не можах и пет минути да я издържа и смених канала. Толкова ли нямаше нещо друго за показване?

# 2 399
Краси обаче събира сили и кураж да й се противопостави, докато Габи, онази на пиедестала гък не смее да каже на Джаниту… само мълчи и хубавее.

Общи условия

Активация на акаунт