🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 63 474
  • 2 066
  •   13
Отговори
# 465
На Криси и единия близнак Атанас им е много хубава срещата, за първи път Криси е толкова отпусната, нямаше такова нещо с Петър.
Най-големият ми смях вече ще е Краси да се хване с Емили!
Вече ще е черешката на цирка 😂
Госпожица 5те езика би рекорда за най-неадекватно същество в риалити формат скоро време!
Така се закопа, че няма потенциал да се измъкне от дъното, жалка и евтина позьорка!

# 466
  • София
Не е ли Стефан с Криси?

Иначе чухте ли я Бланкото как кове приятелката си пред Краси?
Много подла жена. Отвратително е това. Няма значение дали е права или не. Това само показва що за човек си.
Това между мъже никога няма да се види. Т.е. така Краси да кове Джан Микеле или той него.

# 467
  • Сф
Близнакът Атанас много ми харесва като визия и комуникация. Получи се чудесна динамична среща с Кристина. Тя свали надменната маска и изведнъж стана приятно момиче.

Защото искрено го хареса. За разлика от Петър, с когото беше от немай си и къде.

Не мисля, че Габи се пише нейна приятелка. Габи се върти около Шърми заради сеира и клюката, според мен. Гледа с всичките да има приказка

# 468
"Чужденците са льохмани".... 
из "Речник на когитивните грешки" Smile

# 469
"Чужденците са льохмани".... 
из "Речник на когитивните грешки" Smile
“Тя ми изкарва име на льохман!” 😂😂😂

# 470
“Някой да е виждал книгата ми на иврит?” 😂😂😂

Умираааааам!!! 😂😂😂

Превземка!
Обаче никой не я отразява от мъжете, Красимир пак виновен бил, да не му направят сечено мъжете .
48-килограмова токсична ампула.

# 471
С една дума - Шафрантин.

# 472
Иначе чухте ли я Бланкото как кове приятелката си пред Краси?
Много подла жена. Отвратително е това. Няма значение дали е права или не. Това само показва що за човек си.
Това между мъже никога няма да се види. Т.е. така Краси да кове Джан Микеле или той него.
Ти си живееш в някакъв розов балон, да ти кажа... Grinning

# 473
Хора, много ме дразни този Джани постоянно да е по организъм - няма плаж, няма сянкa, той се опънал полугол по столовете. Може наистина да е инвестирал средства и усилия да постигне заветната форма,но не всички намират това за привлекателно. Много е неприятно.

# 474
На Шарминката всяка дума и всяко действие са ѝ поза. Перфектна е за такъв тип риалити.

Всъщност, ще ми е забавно тази да е предател в Traitors. Laughing

# 475
Единият близнак я изгони с това пране.

# 476
  • София
Шермин е мега досадна, но очевидно Краси някак се опитва да пооправи нещата. Плюс е, че не пие. Имала ли е изобщо тази жена дълга връзка без да бъде нечие украшение? Не мога да си я представя в някакви нормални отношения.

Криси като е чула Петър пък какво е казал за нея... няма да и стане приятно.

# 477
Случайно, ако някой не разбрал, че говори 5 езика или някой от близнаците е наоколо …
“Някой да е виждал книгата ми на иврит?” 😂😂😂

Умираааааам!!! 😂😂😂

# 478
  • В Града на Липите
Петър бил емоционално зрял Grinning
Още не е чула, че я нарече малоумница.

# 479
  • Сф
Чудя се на дебелокожието и търпението на Краси. На негово място тая щях да я навра в миша дупка. Евала.

Кристина- щастието й било Петър хахахха сетила се...

Общи условия

Активация на акаунт