🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 16 275
  • 571
  •   81
Отговори
# 555
Миналия епизод едва го изтраях от дудненето на Шермин 30 минути как тя е номер 1. Нали се беше оплакала, че в миналия сезон нямала екранно време. Сега има предостатъчно.
 Срещата на Дениз и близнака не ми хареса.
Не знам дали видяхте, но на Дениз й се видя оназ работа, а на близнака му се поду банския дооооста.
Нали с Емили и Краси само звуци чухме, ноо днес просто бях в шок от котето на Денизката Joy

# 556
Да, понадникна ѝ шушанката изпод банския Simple Smile

# 557
Дениз била майсторка на флирта Grin
На евтиното поведение може, но не и на фирма. И тя показа, че си е същата шафрантия от миналия сезон Grin
Това с мазането беше супер криндж

# 558
Дениз била майсторка на флирта Grin
На евтиното поведение може, но не и на фирма. И тя показа, че си е същата шафрантия от миналия сезон Grin
Това с мазането беше супер криндж

Да, ужасна ...
Да ти го измия ли му вика!? И се хихика

# 559
Феновете на Габа напомпаната джука сега доволни ли сте. Лъсна и истинското лице. Емили стана да и се извини, но онова квартално гаменче не знае друго, освен да обижда.

Срещите бяха скучнички. Леля Криси едва бута, да свърши тоя сезон. Супер отегчена.
Другия близнак веднага разконспирира Дениз че я бива в съблазняването.

Първия изгонен след последните събития трябва да е Шерминета. Иначе ще фалира продукцията с това пиене в промишлени количества.

# 560
Емели не е нормална, тя е страшна. Как можеш да се буташ , като  ти казват да се махаш оттук? Как пък един  мъж не я спря.Разбирам,че търсят сеир,ама да вкарва доказано агресивни хора като Емели не е правилно

# 561
Аз пък разгледах профила на баща му и се потресох. Освен че е същия назобен нисък бабаит, профила му е пълен с неприлични полуголи снимки на Джани като дете.
В смисъл нормално ли е да качва подобен колаж на 13 годишния си син?
Скрит текст:

Едно време беше известен като Джани, оказа се, че сме били в едно училище (долен клас), ама е толкова, нали, популярен, че чак го бях забравила. Ами, една съученичка ми каза, че е същият човек, като започна шоуто - не можах да повярвам. Така се е счичасал. И тогава беше странен, ама сега вече на нищо не прилича.
И не, не е нормално, но и генерално експлоатацията на деца в този бизнес за мен не е особено адекватна.

# 562
Шермин е тръгнала надолу с това ежедневно наливане, с вечното си неудовлетворение и недоволство, вечно изисква и впоследствие агресира от алкохола. Тя е преситена от лукс и никога няма да се осъзнае и да се приземи - ето това е пътят към зависимостите.

# 563
Хаха, Любомира от с4 след изказванията на Викито

# 564
Шърмън е просто нетърпима. Даже Краси издържа много преди да избуши, честно казано.

А за Джани, това което описваше беше добра прислужница и ако не го ‘слуша’ ще шамарената фабрика. По безгласна буква от това момиче Габриела не съм виждала, пълно отчаяние

# 565
Не я разбирам Габриела на Джан Фериджан. Хубаво момиче е, родителите и имат бизнес, тя работи, не е закъсала финансово, както предполагам не и липсва и мъжко внимание и се питам поради що се вре при тоз питек. Да, има говорен дефект, но това да и е кусура, не вярвам това да е някаква пречка за сериозна връзка, глупости, никаква пречка не е, вероятно само за някакви олигофрени. Започвам да се замислям, че да си жертва на домашно насилие е като че ли състояние на духа, а не вследствие на обстоятелства, защото в конкретния случай Габриела няма никаква причина да търпи подобно отношение и никакви обстоятелства, които да я притискат, че да стои с него. Оставане в предаването, рози и дъра бъра, не са никакъв фактор, особено пък да се обезличиш пред цяла България и доброволно да приемаш ролята на жертва в национален ефир.
Пп Питам се възможно ли е да има такъв пример в семейството?! Властен баща, родители, нещо да я е "счупило"?!

# 566
Цял епизод с патлаДжан и Шермин. И двамата са топ находки. Шерминчето хубаво иска някой алфа, но като нищо ще я ступа един алфа. Да си седи с Краси, той явно има желязни нерви. Joy Как я клъвна, че ходи с дядовци. Joy
ПатлаДжана в някоя пещера в Афганистан ли е расъл? Този е пълно недоразумение, Габриела да вземе да се събуди и да бяга с двеста.

# 567
Today
колко езика говори ана шермин от ергена?
Към момента няма официално потвърдена информация в достъпните източници относно броя езици, които Ана Шермин от „Ергенът: Любов в рая“ владее. Във форумите като BG-Mamma се обсъждат различни участници, но конкретни детайли за езиковите умения на Ана Шермин не са споменати.

Ако тя е споделяла това в епизод или интервю, можем да го потърсим заедно. Искаш ли да проверим нейния Instagram или други медийни изяви за повече информация?

MaskGrinGrinGrinGrin

Ех тази Шермин.Как може да не спомене някъде колко езика знае.Бива ли чак такава скромност😜

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес с глас съм се смяла на Краси и Шармин... разкошен скандал стана.
Шишо Бакшишо,Бай Ганьо.. Smiley той пък "само с чичаци си била", "не искам да знам на 35г как ще изглеждаш"..
Докато се усети милия какво се случва,она си сложила пръстена и бил "сгоден" .. Satisfied

Култови! Феноменален каст.
Добре,че продължих да гледам.
Утре ще е отново пълен екстаз за душата ми,но си мисля,че пак ни подлъгват с промото и ще влачат скандала цяла седмица.

# 569
  • София
Аз съм, меко казано, скандализирана от думите, които се изляха от устата на "италианеца".

Първоначално се бях притеснила за агресията, която проявяваше, но сега научаваме повече за ценностната му система и става още по-плашещо. Каква жена била жена, която не можела да бърше прах и да пуска прахосмукачка правилно... ЗА КАКВО БИЛА ЖИВЯЛА?! Що за разсъждение е това! Нима единствената цел в живота, която жените трябва да имат, е да обгрижват подобен бабаит, който си вярва, че е джентълмен?! 2025-та година сме, а той гордо-гордо приравнява 51% от населението на планетата към ролята на прислужница... За какво била живяла една жена, ужас, а той за какво живее?!

И вече започва да обработва Габриела - имала две леви ръце, храната (която направо си беше унизително за нея да му приготви на фона на неговите философски разсъждения) ставала. Та това са целенасочени реплики, за да може на час по лъжичка да срива самооценката и самочувствието й. Класическа тактика за мъж, който иска да обработи жената до себе си до ролята на безгласно украшение на ревера му. И любимото ми - жената, която щяла да се грижи за децата МУ! Неговите лични, само негови! Какво стана с "приятно НИ е"...

И още по-извисеното - да не се запознава, да му искали разрешение да се запознаят с него, да не говори с приятелите му, а само с жените им. Нямало за какво да си говорят. Включително ако се опитала да се включи в разговора, да не й се обръща внимание. Изобщо - да мълчи, защото няма какво да каже. Извинявам се, ама Италия да не е станала част от Афганистан и аз да съм го пропуснала?!

Като уважаваща себе си жена, която вярва в равнопоставеността на половете, съм потресена... И наистина не разбирам Габриела и защо продължава да търпи този човек.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:40 от LazarusRising

Общи условия

Активация на акаунт