🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 42 963
  • 1 470
  •   127
Отговори
# 735
Не виждам чак такава драма с говора на Габриела. Има просто кофти тембър и тегаво "р". Ако беше грозна, ок да се комплексира, но не мисля, че това и е повод за комплекси да го търпи този индивид или такива като него. Като малка и аз имах проблем с буквата "р" и ме водиха да ме режат под езика. От тогава си го казвам безпроблемно.

# 736
Никой не е казвал, че е драма. Просто потребителката питаше, защо се пише по назад че има говорен дефект Габриела и аз уточних. Нищо повече

# 737
  • here and now
Коментираше се, че е вероятно Габриела да е имала драма с това.
От тук списващите не съм прочела на някой да му пречи.

# 738
Кристина усети какви слабостите на Петър и сега е решила да го върти на пръста си с 1-2 комплимента.
До вчера не й пукаше за него, а сега му се обяснява в любов.
Страшна манипулаторка.

# 739
  • Melmak
Ох, Кристина какво сега се обяснява на Пешо..

# 740
Нещо не й вярвам на Кристина 😄

# 741
На мен Криси ми направи добро впечатление още предните епизоди, когато Петър й дуднеше нещо за близнаците.. не се засегна, не се фръцна, не направи скандал, беше склонна да обсъжда и разговаря, макар и по глупава тема и дори се забавляваше от цялата история.. сгодна женица Simple Smile

# 742
Не изключвам опцията изобщо да не съм в час с модните тенденции, но ми се струва, че Ана е по бельо край басейна.

# 743
Бащата на Шермин е вдигнал ръце от нея до сетния си дъх. Каква изненада.

# 744
Анна: "или си с мен и ще имаш най-готината жена, или ..."

# 745
  • На морето!
Шермин е с кератинови кичури или перука, около ушите няма никаква коса милата.

Иначе ако тя, Бланко и Емили си тръгнат, предаването ще изгуби комедийния си облик. Дръжте ги, моля!

# 746
  • here and now
Леле... едва я изтрайвам Анчето през епизода, не искам да си представя какво им е на тези в къщата....

# 747
Уникално послание направи към останалите Ганки Готованки по света.
Когато един мъж се държал като Красимир, не била жената проблема, а мъжа.

# 748
Имаше лечебна кал.
Еха, като на мъртво море в иСраелЪ🤣👌

# 749
Дениз се държи точно като жена, която преди малко е изневерила сексуално и се прибира вкъщи при мъжа си, който я чака за вечеря. Тези похилквания, тези подигравателни подпитвания...

Общи условия

Активация на акаунт