🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 867
  • 1 485
  •   102
Отговори
# 720
  • Melmak
Pandora1: имам много наблюдения върху хора израснали в прекрасна, хармонична и спокойна атмосфера и после станали жертва на подобни павиани. Те просто не са видели газлайтинга и манипулацията в живота си и нямат никакви механизми, опит и чувство за самосъхранение. Те винаги търсят вина в себе си, макар да знаят, че са прави и това е опустушително.

И случая на моята близка е такъв. Явно не умеят да се пазят. Много е тъжно!

# 721
С риск да ме оплюете едно хубаво, на мен Краси ми харесва. Е, не всичко в него и не бих си го взела вкъщи, но на фона на останалите.. Близнаците ги изключвам, красиви момчета, но съм им бая кака. 😂

# 722
Да; потвърждавам това. Говорих си с едно момиче, което е претърпяло някакво насилие от партньор и каза, че не може да прости на родителите си, че не са и казали, че има и такива идиоти и че не са я научили да се пази. Тя познавала само любов и разбирателство.

# 723
  • Варна
Да; потвърждавам това. Говорих си с едно момиче, което е претърпяло някакво насилие от партньор и каза, че не може да прости на родителите си, че не са и казали, че има и такива идиоти и че не са я научили да се пази. Тя познавала само любов и разбирателство.
Е, сега вината у родителите.
 Ами може и те да не са знаели, че има такива индивиди и как точно се случва манипулацията. Навремето е нямало такива "поучителни" предавания.
Особено при по-старото поколение са се взимали още с първата или втората връзка, нямало е толкова проби-грешки като сега.

# 724
  • София
Чуждестранен рекорд? Мислех, че е българска продукцията...така изглежда.
Знае ли се какво са били контузиите на двете девойки и с какво закъснение гледаме от реалността?
Пп. Това е ужасно изпитание.Cold Sweat Не знам какво печелят участниците, но си е доста рисково състезание.

# 725
Не може да вини родители, те също не са допускали, защото са различни.

# 726
Е, оправдание е това, не причина. Излиза, че само с мама и тате са общували, в училище и университет не са ходили, книги не са чели, филми не са гледали.

# 727
Е, хайде сега.. не са расли стерилно, има толкова много примери за насилие над жени, дори и да няма личен или близък пример - книги, филми, ежедневни новини и пр.
Габриела не е 5-годишна..

# 728
  • Melmak
С риск да ме оплюете едно хубаво, на мен Краси ми харесва. Е, не всичко в него и не бих си го взела вкъщи, но на фона на останалите.. Близнаците ги изключвам, красиви момчета, но съм им бая кака. 😂

На мен Краси визуално ми допада, а и за моите 32, някой на 37 би бил ок. Проблемът идва като си отвори устата. Тъпичък е, обаче много ме изкефи как реагира на Шърмин. Тя заслужава даже повече. 😁😁😁😁😁😁😁

Pandorina, аз съм от нефункционално семейство и съм научила много неща по лошия начин. Не пожелавам това на никого, но реално за това умея да се отстоявам и пазя и такива като Джанката никога не опитват с мен, просто не им минават номерата. Предполагам, че дъщери, отгледани като принцеси, в любов и разбирателство, не са виждали грозната страна на живота и са лесна плячка за кретени.

# 729
А за Габриела ващо казвате, че има говорен дефект. Не съм забелязала

Ами има си, става въпрос за Габриела, която е с Джани.
Аз честно казано на моменти дори не я разбирам какво казва, не че тя говори и много де.
Не мисля, че има. Така си говори просто, по-тихо, защото вероятно е с ниско самочувствие

Има говорен дефект - не може да изказва буквата “Р” и има проблем с дикцията като цяло.

# 730
Има, но аз з ѝ разбирам без проблем. Не е Божин, там се напрягах.

# 731
Не мисля, че родителите носят вина за това, а е по-скоро особеност на характера и светоглед. Едвам откопчихме братовчедка ми от един такъв нещастник, защото “той можело да се промени”.

# 732
Заблудата или нагласата, че можем да променим някого е наша вина единствено. Не се събираш с някого, за да го променяш, нито очаквано той ще се променя. Опита до глупост, неопитност, незрялост..

# 733
Pandora1 и аз съм като теб. Надушвам ги кретените като хрътка и не бих допуснала някакъв идиот да се държи така с мен.

# 734
Не можеш да го промениш, но можеш да го овладееш. Как става това, знаят жените с опит от дисфункционални семейства, които са осъзнали действителността, иначе оставаш жертва цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт