🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 52 254
  • 1 813
  •   256
Отговори
# 705
Днес дали ще стигнат до бой Емили и Габи 😄 според мен промото отново подвежда, най-много да си поговорят отблизо и Габи да я сиктирдоса. Признавам си, че ако има въргал, съм за Бланкото.

А както някой написа, Стоян и на мен ми е много мъгляв, но то и нищо почти не са показали от него освен откъслечни разговори в мъжка компания. С тия бюджетни вили, които пречат на влизането на всички участници наведнъж, доста хора ще окапят. Да разпънат палатков лагер на басейна.

# 706
Интересно с Петър и Кристина какво ще стане в последствие. Понеже оная, Лия, беше при Чакала  и си говореха и  нещо тръгна да храни Петър, но каза, че било спойлери, ама била чувала много лоши неща за него. А от останалия разговор останах с впечатление, че с Криси са в окей отношения и няма как да го храни, ако не е имало патаклама.

# 707
Е, ако има бой, Емили е с повече опит.

# 708
  • В Града на Липите
Е, ако има бой, Емили е с повече опит.
Тя си пие хапчетата. Явно са силни, защото не пие алкохол и завалва, като говори.

# 709
Много ще е интересно като излезе Емили. Как ще се прави подкаст с нея... Grinning

# 710
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀
Просто няма угодия като си сериозна жена и се държиш на положение си скучна леля, като си по-разкрепостена - лека жена.

На мен Кристина и Дениз са ми фаворитки.
Кристина е сдържана красавица с високи критерии към мъжете. А Дениз е голяма сладурана-интелигентна,емпатична и с много нежна естествена красота.

Останалите участнички,преобладаващата част, са анимационни героини и мемета.

# 711
  • Melmak
Пак нямах време да пиша овреме.

Не разбирам поведението на Бижутерката, много да е сляпа..
Шерминатора снощи изби рибата…

# 712
Дениз била много разкрепостена, Кристина била дърво и студена, то как да се държи човек в това предаване? 😀

Просто няма угодия като си сериозна жена и се държиш на положение си скучна леля, като си по-разкрепостена - лека жена.
Буля ти Криси минала покрай сериозна жена, ама не закачила.
Сериозните жени не се бутат по формати тип Ергена. Сори, ама и тя не знае какво иска от живота.

# 713
  • Варна
Кристина голямо дърво, голямо. И за какво я мъкнеше оная чанта на плажа. Още някъде я засякох, че беше с чанта, но не помня къде.

# 714
А за Габриела ващо казвате, че има говорен дефект. Не съм забелязала

Ами има си, става въпрос за Габриела, която е с Джани.
Аз честно казано на моменти дори не я разбирам какво казва, не че тя говори и много де.
Не мисля, че има. Така си говори просто, по-тихо, защото вероятно е с ниско самочувствие

# 715
Пак нямах време да пиша овреме.

Не разбирам поведението на Бижутерката, много да е сляпа..
Шерминатора снощи изби рибата…
Мерна ми се Гърдева в чакал каст ( нещо такова не съм много в час с тези) и каза, че познава цялото семейство на Габриела от 10 години и те са изключително ерудирани и спокойни хора и Габриела никога до сега не се е сблъсквала с такова отношение, в смисъл, че тя не е подготвена с реакции към това от страна на Джани, но и оправда младежа с малката му възраст от 25 г. Тази пзевдо психоложка  каза също, че ако младежа не си вземе поука след като се гледа от страни, ще си има работа с нея, но се надява да го израсте. Аз се чудя, дали Гърдева не подсказва нещо.

# 716
  • Melmak
Аз явно някакво професионално изкривяване имам, че чувам на всички говорните дефекти. Има говорен дефект, не знам как не го чувате.
Иначе си мълчи много, да. Не знам интроверт ли е, срамежлива ли е, но вече се чудя защо е в това предаване.

Едит: mauigirl, а Габриела на колко е? Струва ми се, че е голяма жена, би трябвало да има изискване към мъжете до себе си! Ще ми каже, че съм с две леви ръце и после ще трябва да идва охрана от продукцията, за да го опази! Пълен селяк е този Джан, на мен майка му ми се видя нормална жена на снимките, не изглеждаше слугиня. Ама турската рода ли лошо повлия на тоя, стероидите ли му изпиха мозъка??

Иначе в унисон с клетата бижутерка (искрено я съжалявам), моя близка пак красива, умна, добра.. се хвана с един.. пълен злетак. Колко ѝ говорихме, колко я съветвахме. Обичала го. Накрая такива неща ѝ причини, че осъзна грешката си, но беше като обсебена от него.
Явно има такива хора, влюбят се и ослепеят.

Краси с мускулната треска направо.. жал ми стана. Тормозя мм да гледаме заедно вечер и одеве забравих да му занеса хавлия. Нося му я и казвам, ох имам мускулна треска. И той почна да ме бъзика “Красииии, магнезия пи ли си???” 😁😁😁😁😁

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 21:32 от Pandora1

# 717
Защо не разменят тва тъпо шоО за годините и не пускат епизода от 20. Страх ги е да се борят с ИВ ли Joy

# 718
Защо не разменят тва тъпо шоО за годините и не пускат епизода от 20. Страх ги е да се борят с ИВ ли Joy
По-скоро ги пратиха толкова късно след "праха за пране". И мен ме дразни, че ми идват малко късно. Опитвам се да ги догледам, ама съм свикнала напоследък да лягам и ставам рано, та малко ми развалят дисциплината.

# 719
Pandora1: имам много наблюдения върху хора израснали в прекрасна, хармонична и спокойна атмосфера и после станали жертва на подобни павиани. Те просто не са видели газлайтинга и манипулацията в живота си и нямат никакви механизми, опит и чувство за самосъхранение. Те винаги търсят вина в себе си, макар да знаят, че са прави и това е опустушително.

Общи условия

Активация на акаунт