🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 55 707
  • 1 879
  •   96
Отговори
# 1 800
  • Пловдив
Най-безсмисленото участие беше на Ву. Мисля, че и той не знаеше защо е влязъл.

# 1 801
Екипът си направиха харакири. Не съм сигурна, че ще останат много зрители след тази велика глупост. От нови няма смисъл вече - двойките са сформирани, Хени и Лили са си достатъчни една на друга като компания. Очертава се да гледаме само Шермин и Джани как дуднат от тук нататък. Да не говорим, че следващият епизод ще е меко казано гнусен.

# 1 802
Най-безсмисленото участие беше на Ву. Мисля, че и той не знаеше защо е влязъл.
Мисията му беше да и секне на Емето прането. Не е малко.

# 1 803
Това не го разбрах, как така една роза спаси Ана и Лили?
Имаше 6 твърди двойки, те си искаха да подаряват, тривиално, даже и Габи Бланко:
Дениз-Виктор,
Кристина-Петър
Филипа-Йовица
Габриела-Джани
Натали -Орлин
Габи-Калоян
 остана да се разиграят последните 2 рози:
4 жени: Лили, Хени, Емили, Киара, Ана.--Ана и Киара искаха да подаряват. Емили се отказа, за Лили и Хени нищо не разбрахме. Приемаме, че 8те жени са горевлюбените 6 + Ана и Киара.
Първа извикват Киара и тя избра Краси.
След това горните 6 двойки.
Остава последна Ана. Можеше да избере Доктора, Близнак1, Близнак2, Вальо, Стоян.  Тя реши да не избира, а да чака нови хора.
Тогава дадоха розата на Лили да избере и о, чудо - тя избра Хени.
И 5 мъже и Емили си заминаха.

Така излиза,  1 роза спаси 2 жени. Правила няма, знаете.
Затова Виктор трепереше и с право, защото беше изчислил, че има риск дори за него. Йовица се хвърляше на леглото от нерви.  Вальо понесе с гордо вдигната глава. А Докторът -търсеше логика и правда. Близнаците бяха реалисти - имаха надежда, но като не разсмиваха Кристина и не величаят Ана - нямаше рози. Пък и те други жени не харесаха, и на Емили биха дузпата.

Изводът е, не като Емили да се отказваш докато обсъждате кои са тези 8 жени, които ще имат рози, а да кажеш, че искаш роза и после да се откажеш. В този случай се остава. И като избираш жена/жена - също се остава. Пенко, ако знаеше, щеше да избере Вальо! Simple Smile

Туджаров, измисли едни по-ясни правила  и ги обяви!
Ако не можеш, съвет, дръж бройките винаги с 1 човек разлика и който няма роза си тръгва. После, ако искаш нови 5 вкарвай, твоя си работа. Ама "Ергенът в рая" наистина не значи 2 жени да се вземат.
Ама те взеха ли се, не разбрахме, или се спасиха само, Лили и Хени?

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 00:00 от Pepina_n3

# 1 804
От няколко дена като гледам Шерминатора и нещо все ми се набива на очи - носът и много странно седи, все едно ще се обели и ще падне...
Толкова кофти е опериран, че на двете ноздри има някакви израстъци, като засъхнали сополи стоят.
На мен ми изглежда много крив този нос.

# 1 805
  • Варна
Еее защо изгониха Емили? Тя им правеше сезона.
Да не би тя да е казала на продукцията, че иска да си тръгне. Няколко пъти вече казва, че плаче.
Краси не й обръща внимание. Близнаците я отрязаха. Няма мъж вътре за нея, т. Е. Има Краси, но той не я иска.
В същото време тя беше със златна рокля... Златна роза...
В същото време доколкото знам, който участник влиза пръв, има ключова роля до края...

За мен, тя е поискала да си тръгне.

Всички останали двойки вече са ми скучни, изтъркаха се. Натали и Орлин, безгласната буква и оня плешив отрват да си ходят, съвсем няма нищо интересно вече с тях, нищо ново.

Оная пък, скала Кристина реши да целуне Петър и после само как се врътна да си ходи в редичката.

# 1 806
А аз се чудя как ШерминътЪ не даде роза на себе си. 😆

# 1 807
Очаквах Радо Тушев да използва изпирането на Емили и Красимир, за да направи сеира, и след това да я "изхърли" в негов стил, както по принцип прави със скандалните образи след като ги изстиска на макс. Но явно нещата между Шермин и Красимир все още не трябва да приключват окончателно, колкото и вече да е досадно да мелят едно и също.

Трябва да влязат още около 15 човека. За момента ги преброих, че са влезли 25, но как точно очакват да разместят двойките, не знам. Единствено има шанс, ако вкарат някой дубайски принц за Шермин, с останалите не виждам шанс да се случи нещо по-различно за момента.

# 1 808
Тази роза на Лили към Хената да не е препратка към друго любовно шоу...да ни подготвят в духа на новите нормалности...
Точно това е повелята на Новото време, видяхме на Олимпиадата в Париж какво трябва да стане нормално. В Биг Брадъра имаше един/една Ивоне.  Виждали сме и на Евровизия разни създания. И тук.

# 1 809
Аз пък се радвам, че има 6 двойки в предаването. Шоуто постигна целта си.
Ами да му правят финалът в понеделник тогава. За мен ще е супер скучно да гледаме още 15 епизода с тези двойки и плямпането на Анна.

Аз се надявах да има изненади в стил някой от нововлезлите да успее да покаже колко фейк са повечето двойки, дето от ден 1-2-3 тооолкова се влюбиха от пръв поглед, та са все едно женени от години, пък то единствената изненада е, че изгониха Емили.

Да гледаш цял сезон едни и същи двойки не е достатъчно интересно за да задържи рейтинга на един любовен формат за цялото това време. Хайде 1-2 двойки да са си от началото до край, да кажем, но почти всичките да са така  не е ОК за риалити. В едно риалити трябва динамика.

Туджаров се излага. Надявах се на нещо като сезон 2 на Диви и красиви с по-голям бюджет, пък досега нищо такова не виждам. Двойките направо на нож посрещат новите, засега не виждам и шанс за размяна на партньори и "мачове" между самите двойки.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 00:24 от skodafan

# 1 810
Аз и друго се замислих...Емили каза, че се отказва от розата чак след като чу Киара колко категорично напъваше да дава роза. Дали не реши да и отстъпи място нарочно. Видя се, че тя не успява да ги разбишка софийско-дубайската двойка и май реши, че Киара може и са успее да свърши тая работа. Все ми се струва, че Емили си го чака на вън, ма дали с отворени обятия или пък с метална тръба...

# 1 811
Как можаха да махнат култовия доктор Пенко, а да оставят скучния Jовица, женствения Орлинчо... И ледената кралица Криси... Отврат, хора.

# 1 812
  • Варна
Профила в ИГ на Емили в страницата в ИГ на Ергена е премахнат.
На всички други стоят, само нейния го няма.

Чета, че масово хората заради нея са гледали и негодуват.

# 1 813
Според вас това, че Шермин не избра, а само пипна розата, за да остане, а после Лили я даде на Хели, сценарии ли беше? Много нагласена работа.

# 1 814
  • София

Не знам качвано ли е това.

Общи условия

Активация на акаунт