🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 62 992
  • 2 064
  •   73
Отговори
# 1 785
От няколко дена като гледам Шерминатора и нещо все ми се набива на очи - носът и много странно седи, все едно ще се обели и ще падне...
Толкова кофти е опериран, че на двете ноздри има някакви израстъци, като засъхнали сополи стоят.

# 1 786
Шерминатор: " Киара е грозна, с голям нос и малки сиси"
Краси: " Мислех да и кажа, че ще и сложа" 🤣

# 1 787
Не успях да нахаресам всички възмутени коментари, преди да ми се бъгнат палчетата.

Не знам кой гений го е измислил този разврат на събитията, ама много тъпо. Как можаха да махнат близнаците, които поне бяха готини външно и да оставят разни други, които им личи от далеч, че са изтъкани от комплекси.

Това ДжаМ, Йовица и Шермин от раз бих ги махнала вместо братята и Емили.

А и къде е тази логика да стоят тези, които е ясно, че ще си кютат вкопчени един в друг, въпреки че от километър се вижда, че поне единият в двойката не понася другия, само за да изкарат докрай вътре.

Трябваше да оставят само свободните и толкова. Всички други или се изчерпаха тотално или и без това не ги дават изобщо.

# 1 788
  • София
Единственото, което мога да кажа след този епизод: Не разбирам къде сте тръгнали всички - не сте консервирани, нямате емоционална интелигенция, нямате големи гърди и оригинални Ван Клиф, не говорите 5 езика... Не знам как изобщо си подавате големите носове навън, честно! Joy

# 1 789
Трябва регламента да е ,ако си в двойка две седмици с един и същ, отпадате Satisfied

# 1 790
Явно са решили, че по яко и не е скандално да гледаме змиите ( да не казвам истинската им професия) как си лижат дирниците, вместо фераритата на Емили.

# 1 791
Ще стане по-интересно,ако влязат нови .
Но си мисля,че е много вероятно златната роза да я получи ШермЕ-то.....

# 1 792
Аз пък се радвам, че има 6 двойки в предаването. Шоуто постигна целта си.

# 1 793
  • На морето!
Знам, че се потретвам!! Защо, Тушев, съсипа потенциала. Като променихте генерално концепцията, защо не се възползвайте от многообразието на характери, да покажете повече от тях, да стане интрига?!!
Как и защо ще стоя да гледам двойки, които все едно са женени от 10 г. да се излежават по шезлонгите и да подпийват???
И водещата... Мислех, че не може по-досаден от Наум, но тя е хем безлична, хем изглежда ужасяващо с деколтетата си!!
Именно.
Следващият епизод ще е доста гнусен. Явно са решили да раздвижат малко диванчетата и супер отегчените двойки, но честно казано тази простотия още повече ще отблъсне зрителите.
Явно до самия край ще гледаме как Филипа се събужда само като усети, че курорта им е застрашен, а Габи Бланко брани със зъби и нокти любовта си с Калоян. Пълни глупости.
Очаквах партитата, танци, динамика, а то… егати скучните хора и сценарии.

Аз пък се радвам, че има 6 двойки в предаването. Шоуто постигна целта си.
Има 1 двойка: Дениз и Виктор и още едно нещо, което не е точно двойка, а единица с тамагочи- Дон Домат и Габи.
Всички останали очевидно са там за малко почивка и ефирно време.

# 1 794
То пък един курорт…

# 1 795
За мен истинска химия има между Денис/Виктор и Микеле/Габриела, а и Краси просто иска да мине Шермин.
В останалите никакво желание не виждам, просто приятелска приятна компания

# 1 796
В другото любовно риалити по Нова ТВ и трите основни двойки на финала се сформираха доста по-късно в шоуто, а не в началото.

А тук май се очертава да гледаме същите двойки от начало до край. Не очаквах, че ще е така.

Дали тук виждате шанс за обрат като в Диви и Красиви? Досега вкараха куп нови и... нищо. Как пък всички откриха любовта в първи-втори епизод?!

В ДиК тези, които се загаджиха така в началото накрая се оказаха най-нестабилните двойки и се разпаднаха, двойки предимно от удобство.

# 1 797
Лили, както говореше против Киара и че ще имат проблеми с нея, изведнъж много се радвала, че останала

# 1 798
Явно са решили, че по яко и не е скандално да гледаме змиите как си лижат дирниците, вместо фераритата на Емили.
То това като гледам ще е къде къде по-скандално от на Емили сисите....Рано ще бъде в 22 часа да го излъчват  Flushed И аз вече се чудя дали изобщо ще гледам...трябва да са измислили нещо найстина интересно, за да компенсират изгонването на толкова важни персонажи. Лили и Хени са ми като змийчета за декор на някое дръвце там. За синхрони ли ги държат.....но определено предстоящото пАрно не мисля, че ще е достатъчно.

# 1 799
  • София
То хубаво има 6 двойки, но какво ще им гледаме? Както миналата година оставиха Елвиса и Даниела - няма никакъв смисъл да продължават участие. Излизат да се обичат навън, вкарват нови хора, които не са обречени да се пробват помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт