🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 61 112
  • 2 029
  •   90
Отговори
# 1 770
  • София /Абсурдистан
Кажете нещо за Микелевата риза на отровни жаби...
И аз се впечатлих Grinning

# 1 771
Какъв е шанса да върнат Емили? 🙄

# 1 772
Тази роза на Лили към Хената да не е препратка към друго любовно шоу...да ни подготвят в духа на новите нормалности...
Неее, те "търсят" мъже, даже и като лесбийки  не успяха да се афишират.

# 1 773
Разказът за житейския път на Анна Дубайска ин а нътшел разкри неприятната действителност зад претенциите на всяка бръмчалка.

# 1 774
Красимир яко е клъвнал плувката. Не искал такова отношение от Шермин, но пак щял да ѝ дава шанс да види как се променя тя.
Направо са си един за друг с нея.
А Шермин какво продължава да дрънка за Израел, като призна, че трайно са се преселили в България заради брат ѝ.
Като израелски гражданин той вече подлежи на казарма от момента, в който стъпи там, а те тримата/Шермин, мама и брат/,явно се движат пакетно навсякъде.

Докато се налива още признания ще чуем за митологичната ѝ класа.

# 1 775
А полиглотът как се намърда между капките? Пипна розата, каза 2 несвързани приказки и пак ще ни трови нервите? Егати регламента...!

# 1 776
  • София
Чак такава тъпня не очаквах, честно. Симона също остана без шанс миналата седмица, не че я харесвах. Какво се очаква от тези, които останаха?! Ще им вкарват нови и винаги ще отпадат те, понеже старите са непоклатими? От друга страна не си представям, ако влезе нов/а и някой се пренасочи какъв хейт ще отнесе от публика и от всички вътре. Така че няма шанс за никой нов. И ще си гледаме докрай старите муцуни. Ми, то няма и нищо интересно да стане. Може би ще пробвам да гледам Въшка и Овца оттатък.

# 1 777
  • софия
Знам, че се потретвам!! Защо, Тушев, съсипа потенциала. Като променихте генерално концепцията, защо не се възползвайте от многообразието на характери, да покажете повече от тях, да стане интрига?!!
Как и защо ще стоя да гледам двойки, които все едно са женени от 10 г. да се излежават по шезлонгите и да подпийват???
И водещата... Мислех, че не може по-досаден от Наум, но тя е хем безлична, хем изглежда ужасяващо с деколтетата си!!

# 1 778
От няколко дена като гледам Шерминатора и нещо все ми се набива на очи - носът и много странно седи, все едно ще се обели и ще падне...

# 1 779
Абе тия нямат ли наоколо някое селце, някое кръчме, нещо ала-бала.. да пуснат някоя двойка на по-официална среща. Някой джет поне или сърф за забава? Абе нещо по-различно от тоя плаж с камънака и плешивия двор със скования бар?! Или бюджета не позволява?

# 1 780
Лили обратна ли е? За какво стоят двете с Хени? Никой няма да  се пренасочи към тях

# 1 781
Вече превключих на Btv action Смъртоносно оръжие 2. С Любовта в рая приключих тази вечер. Ще продължа да ви чета и ако има продуценти с ума си и върнат всички, които изгониха тази вечер може и евентуално да проявява интерес. Голяма издънка след обещаващо начало, като всяко нещо в България

# 1 782
Знаех си,че и за Лили ще се намери мачЪ Relaxed

# 1 783
Лили обратна ли е? За какво стоят двете с Хени? Никой няма да  се пренасочи към тях
Няма желаещи, мижав интерес.

# 1 784
Кажете нещо за Микелевата риза на отровни жаби...
Единственото нещо, което ми харесва в този Примитивен човечец. Риза на жабчета- определено има и метафорично значение- жабата става принц😵💫😵💫😵💫след целувка🙃

Общи условия

Активация на акаунт