🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 641
  • 1 399
  •   57
Отговори
# 660
Габриела на мен ми е спяща, без мнение, инертна. Накъдето я духнеш и тя отива..
Какво му хареса на този примат, не зная.. Всъщност предполагам, че е от онзи тип жени “Бий ме, обичам те!”.

# 661
  • somewhere near the sea
Аз да бях от продукцията, бих им поставила задача на Шарнирката и патладжана да прекарат 48 часа заедно. Много ми е интересно, макар и съвсем предсказуемо.

# 662
  • София
Пък може някакви кръстосани срещи да им направят, че така стана много скучно.

# 663
Та явно и тоя не ме е поздравил и не ми е взел подарък, понеже нали съм чужда жена Grin
Ами тя и майка ти е чужда жена... Не е домислил тоя. 😁
Всъщност да, ама е майка. Ама то и аз съм майка. Абе, има си явно негова логика, ама каква е...Grin

# 664
Хорааа, а представяте ли си двойката Шермилинго и ПатлаДжан? Е, това ще е върхът просто, жалко, че двамата се захапаха и няма да имаме възможност да видим такава ерудирана двойка... то ще са пътувания, разговори на различни екзотични езици.. мани, мани Sunglasses

Иначе за Габриела - не знам, но на мен ми дава вид на откровено глупава жена. Може би заради цялото това мълчане, безизразност ли.. не знам, но това е вайба, който ми дава на мен и честно казано не очаквам да стане и да го зареже този пещерняк.

Шърмън и Джанко няма как да са заедно, имат прекалено високо его, самочувствие без покритие и са страшни професори… та такива не могат да мелят един с друг

# 665
А за Габриела ващо казвате, че има говорен дефект. Не съм забелязала

# 666
Какво мислите , че ще се случи ако заточат Шерминатора и джани на необитаем остров за 2 месеца
а) Джани се удавя в опит  да преплува океана и да стигне до брега
б) Джани е покачен на най-високата палма и крещи към самолетите- тя е най-красиваааа....знае 5 езика...тежи 48 килаааа....Изсраел и Дубай водят война за неяяя
в) Джани сутрин прави закуска, минава плажа с прахосмукачка , бърше прахът от листата и е строен за комуникация

# 667
А за Габриела ващо казвате, че има говорен дефект. Не съм забелязала

Ами има си, става въпрос за Габриела, която е с Джани.
Аз честно казано на моменти дори не я разбирам какво казва, не че тя говори и много де.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:12 от MissBabyJane

# 668
За мен трябва да се случва нещо, да живне малко. Те всичите са по двойки, идват нови, завъртат някакви срещи, могат да отмъкнат тук там, ама за мен ще е интересно самите двойки да ги разделят и да им правят някакъв вид срещи помежду им.

# 669
За мен трябва да се случва нещо, да живне малко. Те всичите са по двойки, идват нови, завъртат някакви срещи, могат да отмъкнат тук там, ама за мен ще е интересно самите двойки да ги разделят и да им правят някакъв вид срещи помежду им.
Те половината навън са се срещали, нищо ново.

# 670
Как накара Габриела да му носи за ядене. Представям си как сервирам на някой, който познавам от три дни. За останалото при Джани - мен би ме дострашало от такъв.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 19:03 от marigold_

# 671
  • София
Определено предпочитам да гледам леката (не натегната и скована), еротична заигравка на Дениз и Стефан отколкото размяната на изтъркани клишета и декламации на Кристина и Атанас. Не виждам нищо лошо една жена да показва сексуалността си. По логиката на някои тук и танцът между мъж и жена трябва да се осъди щото има сексуален характер. Освен това Дениз явно добре може да прецени с кого как да се държи, защото с Виктор отношенията са на друго ниво. И това, че вкарва еротика не означава, че ще легне с него. Според мен добре ще му натрие носа в някакъв момент. И много оценявам факта, че въпреки, че има много малки гърди досега не се е напомпала със силикон.  Умее да се изразява, да води смислен разговор, да се държи естествено. Определено Дениз ми харесва. И срещата и със Стефчо също ми хареса. Била лековата, била евтина...нам си що..еми в шоу са все пак, а и това мазане, което зададе тона на срещата  беше подготвено от продукцията. Не го е измислила тя.

Ами тя като цяло Кристина си е доста скована, не случайно Петър я опреличи на скала. Grinning
и малоумница,  също. Той не че блести с интелект.

# 672
  • Варна
Загатват за бъдеща сюжетна история - ще има конфликт между Стоян и Емили.

Дениз и Габриела не са ли с един и същи панталон.

Имаме нов лаф от Габи след Тутанкамьон, "грънма като вулкан" 🤣🤣🤣

# 673
  • here and now
Какво мислите , че ще се случи ако заточат Шерминатора и джани на необитаем остров за 2 месеца
а) Джани се удавя в опит  да преплува океана и да стигне до брега
б) Джани е покачен на най-високата палма и крещи към самолетите- тя е най-красиваааа....знае 5 езика...тежи 48 килаааа....Изсраел и Дубай водят война за неяяя
в) Джани сутрин прави закуска, минава плажа с прахосмукачка , бърше прахът от листата и е строен за комуникация
Ох toва последното искам да го видя...
 минава плажа с прахосмукачка правилно Mr. Green

# 674
Загатват за бъдеща сюжетна история - ще има конфликт между Стоян и Емили.

Дениз и Габриела не са ли с един и същи панталон.

Имаме нов лаф от Габи след Тутанкамьон, "грънма като вулкан" 🤣🤣🤣
Не е нов, използваше го и за Пам във втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт