🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 67 527
  • 2 135
  •   55
Отговори
# 450
Емили пак ще пере🤣

# 451
Ох, Шермизада и Крали Марко ми напълниха сеирджийската душица. Joy
На Красимир му избиха балансите най накрая. То това мрънкало Шермин е способно да извади извън нерви и камък.
Работата стана: развод, развод ми дай, преди брака ми го дай. Joy

# 452
Ахахаха "не мисля, че има кой друг да те избере от тука"! Това беше боздуган по самочувствието на Шърмѝ.

# 453
Анчето се запи от обяд🤣

# 454
Всъщност голям подарък ѝ направи Джанко - много рано ѝ се показа какъв е. Иначе такива изроди може и след години връзка да се покажат какви са, когато вече са ти изгубили от ценното време.

Ами, подарък, ако може да го осмисли

# 455
Анчето се запи от обяд🤣
Тя, по думите на останалите, е нон стоп така 😀😀😀

# 456
  • София
Ако видим двойка Краси и Емили ще е голям виц. Grinning
Той бягаше от нея като дявол от тамян ама накрая може да е единственото му спасение. Но нека, така ще се дозакопае окончателно.

# 457
Емили се въодушеви когато разбра за развода 😎

# 458
Габа ко вика - тия двамата трябва да си поговорят, да си се извинят - "Колкото и да съм прав, искам да ти се извиня!". Joy
Хора, плача от смях. Joy
Топ извинение, бих го ползвала да дообидя някой, ако с предходните си обиди не съм успяла. Joy Joy Joy

# 459
  • В Града на Липите
Атанас и Кристина си подхождат. Някак леко им върви разговора и за пръв път я виждам отпусната и толкора усмихната.
Той е доста обигран и знае какво да говори, но и тя не е някоя вода ненапита, та са супер.

# 460
  • София
Емили иска да палавее, важното е да е в играта.

Лошото е, че има доста Шерминки и в реалността и като тази и онези много си вярват и са с егати самочувствието.

Габа ко вика - тия двамата трябва да си поговорят, да си се извинят - "Колкото и да съм прав, искам да ти се извиня!".
Топ извинение, бих го ползвала да дообидя някой, ако с предходните си обиди не съм успяла. Joy Joy Joy

Трябва да си позапишем малко бисерите, със сигурност ще има доста изцепки.

"Spicy" не тръгна ли като лафче от едно друго риалити?

# 461
Близнакът Атанас много ми харесва като визия и комуникация. Получи се чудесна динамична среща с Кристина. Тя свали надменната маска и изведнъж стана приятно момиче.

# 462
  • София
Близнакът Атанас много ми харесва като визия и комуникация. Получи се чудесна динамична среща с Кристина. Тя свали надменната маска и изведнъж стана приятно момиче.
Вярвам, че е искрена, че желае семейство и да и се получат нещата. Не ги виждам с Петър, някак не си отиват, може би още момичето за него го няма в предаването, може дори да не се появи.

Близнаците имат чар.

Лили не знам колко време още ще се задържи в предаването, не я виждам с никого за в момента.

# 463
Габа ко вика - тия двамата трябва да си поговорят, да си се извинят - "Колкото и да съм прав, искам да ти се извиня!". Joy
Хора, плача от смях. Joy
Ахахаха, не мога да спра да се хиля с това Laughing Laughing Laughing
Красьо като не ще да я слуша, сега ще скъса нервите на всички останали с това намилане. Мале, какво чудовище!

# 464
“Някой да е виждал книгата ми на иврит?” 😂😂😂

Умираааааам!!! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт