🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 511
  • 1 478
  •   107
Отговори
# 1 395
Емоционална интелигенция....пази Боже 😆
Тъкмо се опитвах да си го спомня! Друго си е като притежава емоционална интелигенция Шермин...
Много ми хареса Киара как разбута кошера. До тук новодошлите и мъже, и жени влизаха като лъвове, големи заявки, голямо чудо, направиха по някоя вяла среща и после... нищо. Ще кажеш, че са дошли да представят своята принципност и да се заявят като верни дружки, а не гадже да си изберат. Ама то и това си им е целта - имиджа и много си личи как стъпват предпазливо да не се изложат. Дано и Киара не се сдуха в траурната им атмосфера и вкара малко адреналин в изпосталелите им емоции.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 01:43 от usmihni_mi_se

# 1 396
Aбе Шермин не обвиняваше ли Натали, че е цветарка, пък сега е тръгнала с единия близнак на мини среща ?

# 1 397
Киара няма ринопластика. Не става за това шоу. Тук всички са издялкани със шлайфа.

Бат Красо се ококори, това време без жена му и дудненето и, добре му дойде.

Емили беше прекрасна тази вечер. Жалко че няма да спечели тя, заслужава.  Уникална игра!

# 1 398
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,изгорех.Не знам как ще се възстановя след тази емоционална травма.
Моя Пешо харесвал ниски и кльощави.
С бонус, вечно намусени и кисели лелки.

Дон Краси много си отива с Киара.
Аз не разбирам защо той и Шермин се мъчат. Няма една тема,по която да имат консенсус там.
Едния мълчи и брои до 100 на ум, другото не спира да мели и да се оплаква..

# 1 399
Видяхме, че Краси можел да говори и да се смее. Той дори задаваше и въпроси с интерес. Дано се разделят с Шермин,, дано я скрият малко, че ще полудеем всички...

# 1 400
  • София
Той е финансово красив, тя - емоционална интелигенция. Unamused

# 1 401
Довечера или Валентин или Пенко ще си тръгне. Киара вероятно ще даде на Краси, Шермин на близнак, Емили на другия близнак, Хени ще върне жеста на Стоян..и Лили ще реши Пенко или Валентин.

# 1 402
Най-много от влизането на Киара ми хареса, че Шермката се ядоса. На срещата със Стефан аха да заплаче като обясняваше как Красимир не покрива нейните критерии за мъж. Мисли, че тия момчета са глупави, но той бързо разбра каква и е целта. Много елементарно същество, да заявиш, че от 15 жени си най-красивата. Няма никаква рИална представа за себе си. Даже КрасимирЪ е много за нея както той сам каза, тя не е имала толкова млад приятел явно.
С Петър паднах, "Дано не ме покани на среща, след това мога ли да те поканя и той КЪДЕ?" 🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 08:52 от Lotus32

# 1 403
  • Варна
Киара се е занимавала и с балет,от интелигентно семейство е, баща й е станал наскоро директор на Музикалното училище в Бургас, майка й е оперна певица. Според мен е по сценарий държанието й. Не одобрявам как се е обезобразила с тези устни, а иначе  е хубаво момиче.

# 1 404
Ако Шермин даде роза на близнака, на следващия тур може и да е вън. Аз не знам кой от мъжете би и дал след като са свидетели как мачка Красимир и в къщата на мъжете непрекъснато я обсъждат.

# 1 405
На мен Киара ми е много красива, единствено изключвам филърите в устните.

Шърмън перуката явно се почувства много застрашена от нея, та диалект имала, та гърбав нос, фалшива гривна, не можела да пее мале мале… такава злоба и несигурност ужас.

Искрено се надявам Киара да даде роза на Красимир и перуката да увисне…

# 1 406
Не знам коментирано ли е, но Габи пусна пост в тредс - точно 2 дни по-рано е обяснила на Емили и Ву за баща си.

# 1 407
Шерминката много грозно обижда останалите жени. Явно страда от големи комплекси, че непрекъснато се самоизтъква колко е велика. Ако беше уверена в себе си, нямаше да има нуждата да го прави.
Отворих и аз да видя какви ги пише Габриела в Тредс. Тук коментира, че даже са нямали гардероби, пълна мизерия:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 08:04 от kalina_pehlivanova

# 1 408
Не знам коментирано ли е, но Габи пусна пост в тредс - точно 2 дни по-рано е обяснила на Емили и Ву за баща си.
Което не значи, че действително 2 дни преди разговора на масата го е направила. Тя Габа си е  хитрана и доказано були, така че да не го приемаме за чиста монета. Казала, писала, айде сега...

# 1 409
Шермин е много, ама много глупава.
Ако иска да остане в шоуто трябва да се държи за г-н Томов. Той щеше да я изнесе на гръб до финала, двамата щяха да се занесат дотам, ама не, тя много държи да отреже клона на който седи. Сляпо ли е това момиче, много си е повярвала ли, не знам, но не вижда ли, че никой не и обръща внимание и не представлява интерес за никой от мъжете там. Даже Красьо го хвана още в мътни води, докато се усети къде е, какво става и тя му нахлузи пръстена и айде мой си, без право на рекламация и връщане, толкоз, туй то. Правилно го загради и си осигури дълготрайно седене на курорт и питиета във водни чаши, но като си глупав, дори и правилните ходове се оказват грешни. Трай си, бе, коткай го там, погали му егото, има време за претенции. Подхвърляй ги леко, на час по лъжичка, това е чужд човек, непознат, къде си тръгнала с голямата кошница. Омотай го, заинтригувай го, дай му време.
Ама Шермин претенцията такива тактики не я вълнуват, тя е най, тя е хай, иска апартаменти и диаманти на първа среща, после минимум околосветско пътешествие, а след това билет за Марс, че да иде да краси Вселената, тя една Земя колко е.
Прилича ми на оная от една реклама, дето един лигльо искаше да води една кифла на околосветско, пък тя се цупи: Ох, не може ли някъде другаде?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт