🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 46 649
  • 1 575
  •   82
Отговори
# 1 425
Само жена с емоционална интелигенция Joy може да обсъжда и клюкари по цял ден по другите, защото никой емоционален интелигентен човек не би го прави постоянно и неспирно.

Не пожелавам на никоя от жените да е с мъж като Краси. Той не търси връзка, семейство, деца.

Киара според мен трябва да се насочи на друго място ако иска да е щастлива. Хареса ми до сега, как влезе, как се държеше. Поканили са я да чисти и тя имидж.

Петър много зле се показа снощи с няколкото си реплики.

Емили хем ме кефи, хем ми е жал за нея. Надявам се да седи там по нейна си воля.

Близнаците нали бяха големи свалячи или поне единия е дал заявка за такъв с 200 жени, а голямо дуднете срещу хубавите гърди на Емили.

Всички големи моралисти се оказах, все едно на бг плажове всяка 4-та не е без горница. Joy

# 1 426
  • Варна
Ако жените са естествени / без силиконови ци*и, джуки и още не знам какви си неща / както са мъжете , не знам какви хубавици ще са.. За грима, както казах, не коментирам, прекаляват. Млади жени, някои с претенции за успешни професии  се нагримирали като прости"утки.
Дениз я виждам като единствена без много грим и без корекции. Някак най - истинска ижглежда като външен вид, макар с малък бюст / не харесвам импланти / Обаче предвид миналото и, и нея не мога да харесам. Доста опитна е, според мен едва ли е влязла да търси любовта, рекламира се..

# 1 427
Това с гърдите наистина беше смешно защото точно най-възмутените са непрекъснато с циците  на показ, само зърната скрили...
Голяма мизерия е наистина в тоя Рай..то плаж с камънаци и бодливи храсталаци, в помещенията пълен бардак..явно вечер става студ, денем жега...затворени там като на заточение. Направо да ги ожали човек.Снощи Емили като беше полегнала на масата с официалната си рокля толкова тягастно усещане създаваше...на някаква обреченост. Изобщо цялото усещане там е като на долнопробен бардак.

# 1 428
На втория етаж в дамската къща е много подредено. Разговорът между Филипа и Емили се състоя там и кухнята беше чиста, мивката беше празна… Габи нещо спомена ли за втория етаж?

# 1 429
Всеки търси любовта, проблема е, че някои не я разбират правилно, те търсят мъж с пари за спокоен и охолен живот, но това не е любов, бъркат се, това е човек за съвместен живот, а не за любов, но те и това не търсят точно. Любовта не пита, не премисля, не претегля, тя идва и те отнася, седнеш ли да мислиш пиши я бегала любовта.
Проблема е, че тия претенциозни кухи лейки търсят некви принцове, хем красиви, хем умни, хем секси, хем богати, хем джентълмени, изобщо некъв химерен събирателен образ на идеалния мъж и съпруг, който реално не съществува и изискват ли, изискват и се хвърлят смело в боя за несъществуващия и се изхабяват търкайки чуждите кревати и най накрая стават едни остарели, озлобени, цинични и вулгарни същества мразейки себе си, живота си и всички останали, само защото живота не им е предложил това, което са искали без да осъзнават, че такова животно нема.

# 1 430
Шерминката много грозно обижда останалите жени. Явно страда от големи комплекси, че непрекъснато се самоизтъква колко е велика. Ако беше уверена в себе си, нямаше да има нуждата да го прави.
Отворих и аз да видя какви ги пише Габриела в Тредс. Тук коментира, че даже са нямали гардероби, пълна мизерия:

Лоши хора. Стига сте търсили кОсури.  Не разбрахте ли,че Габа и Шера са перфектни Relaxed

# 1 431
От това което са давали и на Туджаров влога се разбира, че Габи и квадратното лабубу спят заедно -  ( имаше и намек от оператора на вечерята при въпроса " бихте ли правили кекс в къщата?" и обектива  веднага показана опуленото око на Габи), другите спящи заедно, но в женската къща са Наталия и Орлин.

# 1 432
  • В Града на Липите
При Емили всички тези демонстрации са ми вик за внимание, макар и сама да се е изолирала. Дефилирането, разголването, неадекватното поведение... крещят - скучно ми е, обърнете ми внимание. Видяхме я, че може да прави добре структурирани и логично подредени изречения. Дори има и чувство за хумор. Снощи ми беше много забавно, как подреди близнаците и ги пита: Кой от двамата не ме харесва по-малко? Grinning Или като се изцепи, че била спала с двама мъже. То това може и да е вярно, ако го има предвид буквално.
Далеч съм от мисълта да й правя психологически профил, почти сигурно е, че е на лекарства. Досега не съм забелязала никаква агресия в нея, та сигурно я потискат. За мен играе роля и то по сценарий(само се чудя предварително ли е уточнен или импровизират), но явно си е представяла нещата малко по-различно с другаря Томов, защото през повечето време изглежда наистина нещастна, колкото и да се прави на непукист.
Сега си спомням че двамата изиграха един етюд на изненадани да се видят вътре. Той може и да не е знаел, но на нея не й повярвах
Голям дразнител е определено, но засега не ме дразни. Сигурно защото не живея в една къща с нея.Grinning

# 1 433
  • Пловдив
Жабокът Шърмит не пропуска да захапе всяка новодошла, колко е под нивото й. Носът на Киара бил голям, дори на Натали бил по-малък... Явно много я жегна въпросът на Натали за носа й..

# 1 434
Много я боли Шерминатора, че обръщат внимание на грозните моми, а не на нейната прелестна особа. Grinning

# 1 435
  • here and now
Всеки търси любовта, проблема е, че някои не я разбират правилно, те търсят мъж с пари за спокоен и охолен живот, но това не е любов, бъркат се, това е човек за съвместен живот, а не за любов, но те и това не търсят точно. Любовта не пита, не премисля, не претегля, тя идва и те отнася, седнеш ли да мислиш пиши я бегала любовта.
Проблема е, че тия претенциозни кухи лейки търсят некви принцове, хем красиви, хем умни, хем секси, хем богати, хем джентълмени, изобщо некъв химерен събирателен образ на идеалния мъж и съпруг, който реално не съществува и изискват ли, изискват и се хвърлят смело в боя за несъществуващия и се изхабяват търкайки чуждите кревати и най накрая стават едни остарели, озлобени, цинични и вулгарни същества мразейки себе си, живота си и всички останали, само защото живота не им е предложил това, което са искали без да осъзнават, че такова животно нема.
Той дори и да съществува със сигурност такива като момите вътре, изобщо не са му таргет..., особено на умните и джентълмените...

# 1 436
На втория етаж в дамската къща е много подредено. Разговорът между Филипа и Емили се състоя там и кухнята беше чиста, мивката беше празна… Габи нещо спомена ли за втория етаж?
За втория етаж нищо не са споменавали, но ето тук и Кристина се включва:

# 1 437
  • София
Дори разговора насаме между Джан и Габриела е монолог, това момиче една дума не обелва и го слуша как си говори сам.

# 1 438
Дори разговора насаме между Джан и Габриела е монолог, това момиче една дума не обелва и го слуша как си говори сам.

Да. Почвам да се чудя дали няма някакви проблеми с умственото развитие...

# 1 439
А това снощи със светлината какво беше? Уж беше вечер, а срещите си бяха на дневна светлина. Сигурно са снимани на другия ден. А се правеха, че уж ги виждат от бара. То си личеше как ни в клин ни в ръкав подхвърляха по някое изречение по техен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт