🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 034
  • 1 587
  •   98
Отговори
# 1 470
Шармин когато не говори за височайшата си особа може да говори и смислени неща. Например по повод токсичната връзка с Джани беше много точна. Също като обясняваше за ценните качества на мъжа. Че ако ги има дори да пада със сигурност ще се изправя и тя търси да ги намери в мъжа. Дори си мисля , че това мачкане на Красимир е нещо като тест доколко може да се отстоява. А той не може. Гледа като мишка в брашно в повечето случаи. Веднъж се поотпусна и взе да я обижда. Което не е отстояване, а напротив.

# 1 471
Дори когато изрече нещо смислено, то е такъв шаблон, че имам чувството, че цитира някого. Наизустила си е удобни постулати и ги ръси безспирно. Тъжен образ е тя. Несъответствието между въображаемата и реалната ѝ стойност е пропаст, която опитва да катери с внушения, но те дават обратен резултат, правят я комедиен образ.

# 1 472
Дори когато изрече нещо смислено, то е такъв шаблон, че имам чувството, че цитира някого. Наизустила си е удобни постулати и ги ръси безспирно. Тъжен образ е тя. Несъответствието между въображаемата и реалната ѝ стойност е пропаст, която опитва да катери с внушения, но те дават обратен резултат, правят я комедиен образ.

Същото слушахме и от Даниела, че щом е успял един път значи има акъл и пак ще успее...
И че не ги привличат парите у мъжа, ами той щом е успял да забогатее значи не е мързелив и е умен. Красимиръ като го гледам хич не е спечелил с акъл ама айде де...

# 1 473

Габчето скандализира в Threads 😂
Обаче ако наистина е вярно че Емили е знаела за трагедията на Габи и въпреки това намесва баща и, е вече наистина мега жалкото!
Ама щом и Криси потвърждава...

# 1 474
Аз не знаех, че и майка няма...Разбирам реакцията донякъде, но по-достойно щеше да е да замълчи и да и каже после на четири очи, че не може да и говори така. Тя се развика като на улицата и аз все още се чудя Калоян как възприе това махленско крещене като той е кротък и възпитан. Виктор също е доста възпитан, а Дениз като подпали и тя е същата като Габа. То наистина има дразнещи хора, които ти изкарват най-лошото ама все пак...

# 1 475
  • В Града на Липите
Не знам кой нормален човек би обърнал внимание на глупостите на Емили. По-интелигентните вътре съм забелязала, че не й се дразнят, а я приемат с насмешка. А в този случай според мен тя въобще не съобрази, че примера й не е удачен и дори болезнен. За мен Габи просто си търси конфронтации. Такъв човек е. Заядливи подмятания, пререкания за неща, които не я касаят, на всяко гърне мерудия и т.н.
Разбирам че е с тежки травми, но това поведение само я приравнява с Емили. И смятам че е вътре точно заради избухливия си характер и каруцарски език.

# 1 476
Не знам кой нормален човек би обърнал внимание на глупостите на Емили. По-интелигентните вътре съм забелязала, че не й се дразнят, а я приемат с насмешка. А в този случай според мен тя въобще не съобрази, че примера й не е удачен и дори болезнен. За мен Габи просто си търси конфронтации. Такъв човек е. Заядливи подмятания, пререкания за неща, които не я касаят, на всяко гърне мерудия и т.н.
Разбирам че е с тежки травми, но това поведение само я приравнява с Емили. И смятам че е вътре точно заради избухливия си характер и каруцарски език.

Тя си е на нивото на Емили като цяло. Точно защото се вижда, че Емили не е на център можеше просто да го пусн покрай ушите си, но понеже капацитетът е същият като на Еми и се развика и показа каква простакеса е. Чак заплахи искаш ли да ревнеш и Ще, Ще, все едно е в детската. Тази сутрин гледах за малтретиране на едно момиче от няколко други, Габа със сигурност е имала поведение на гамен като малка и е била от насилниците, които всъщност избиват комплекси с насилие. Не я знам каква лична драма има, но това не и позволява да се държи грозно и арогантно. Сега ако Емили е чучело то и Габа не е по- добре.

# 1 477
Кой определи Киара като дебела? 😂
Ами всеки професионален спортист, който в професионалния си живот е бил на екстремен хранителен режим и тренировки, като спре със този начин на живот, ами храни се с други неща различни от кубчета лед и топки памук, (тук подчертавам ригорозноста с доза на ирония) ходи си до фитнеса и на някое участие.... ами как да го кажа ..ами...... май ще качи някой килограм!
И то тя изглежда прелестно.
Е, може да съм писала че в нейния сезон е била като фикус който три думи не може да свърже, но вчера ме изненада, още си е красива, даже много, ами и говори си, свежа е, даже предразположи Красимир. Но той си заслужава Шерминъ.
Шерминъ я проговори, само злоба, обиди и себехвалба излизат от там.
И с това хилаво телце носещо голяма глава ( за това телце) на която по странен начин са разпределени едни прекалено изразени черти, а други минимизирани и коса която е като залепени ресни за врата и уста която бълва обиди и себехвалба като на лента, къде е тръгнала? Кои са тези мъже че даже пари би дали за това? Нима някой намира това за привлекателно? Какво става? Откъде това самочувствие и претенции че чак и искания за апартаменти, луксозни часовници.... Не разбирам.

# 1 478
Пък аз си мисля ,че Емили не е такава в действителност.Или са и платили доста добре да играе ролята на простакеса и лекичка женица.

# 1 479
  • густо майна Филибето
Поканата на Петър и Краси според мен е подшушната от продукцията. И ми е интересна стратегията на Емили със спасяването на единия от близнаците. Може би целта е да се разбута още кошера. Там със сигурност обсъждат различни схеми, и Емили се възползва, за да създава интриги. Каквато и да изглежда, е много интересен участник.

# 1 480
Стана ми жал за Емили когато отиде на бара и всички почнаха да й се подиграват, особенно проскубаната вещица. На Емили й пролича, че много кофти й стана. Потърси подкрепа при Краси като искаше да го хване за ръката, а той мухльото и отказа, но да го перат не отказва.
Пожелавам на Шармин цял живот да среща мъже като Краси!

# 1 481
Всеки път в който видя ШерминЪ ми иде да и измия косата и да и пръсна след това малко сух шампоан в корените.
Имам чувство, че косата и буквално е прилепнала към скалпа. 🙀

А на мен ми идва да извадя ножицата, да я подстрижа на черта, да сваля поне 40 см от тази слама и след това да я иправя с четка и сешоар. По-грозно косище не съм виждала до сега.

След вчерашната тирада на Шебетката по повод това, че Киара не може да пее - много ми се иска да им изпее една хубава песен и да затвори устата на това сламено плашило. Не съм й слушала творчеството, но дори и да е посредствена певица, все има песен, която да й пасва на гласа.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 13:46 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 482
“Той иска да имам мускули като него ли?”

На Шермин сериозно ли не е ѝ прави впечатление колко е отпусната сравнение с много от останалите момичета?

Мдам, и от еднократен прием на доза протеин в млякото ще стане мускулеста. Joy Липса на елементарна обща култура, опс... емоционална интелигенция. Как заклещи близнака и започна и на него да дудне. Той по едно време само се оглеждаше, явно трескаво е обмислял как да избяга. Даже мисля, че с Емили комуникацията им беше по- адекватна, нищо, че тя нищо не разбрала от това, което се опитали да ѝ кажат. Grinning

Само на мен ли ми се струва, че Шавърмата казва на Голия охлюв "Жан МикелЪ"?

Мъчно ми стана, като разбрах, че на Габи и двамата родителя са починали. Поне си признава, че не е добре с нервите момичето. С което не оправдавам държанието ѝ.

# 1 483
  • Варна
Вярвам, че Шушана изпитва истински оргазъм, когато е на синхрони! И да не е посмял някой да се присмее на Емили, че изпитвала оргазъм, когато се храни, защото Шушана го изпитва, когато говори!

Петромакса е насочен само към нея, всички микрофони, тонколони, озвучители, редактори, че сигурно и баш Тушев, всичко е насочено само към нея на синхрони и тя говори ли, говори на пет езика!

Дори си мисля, че освен, че е влязла да се промотира в търсене на следващ спонсор, но и да я дават на синхрони, освен останалото време отделено за нея.

За мен Краси знае коя е Киара. Харесва я много, тя е в таргета му от жени, участнички в реалитита, които са му некст левъл за опрашване.
Ах, този Краси, този палавник...на срещата му с нея ми приличаше хем на срамежливо момче, хем на гладен котарак видял дебееела мишка.

# 1 484

Близнаците нали бяха големи свалячи или поне единия е дал заявка за такъв с 200 жени, а голямо дуднете срещу хубавите гърди на Емили.
Близнаците, споре мен, не харесват Емили, и се чудеха как завоалирано да и кажат въобще да не им дава рози, ама тя не разбра, пък и от друга страна тя си смята, че тя си избира  на кой да дава роза, ама като са двама и еднакви, тя очакваше някой от тях да и се усмихне повече от другия, или по-хубав комплимент да и направи, а те  - нищо такова, а Емили има само 1 роза и е в дилема. Тя въобще не е мислила, че те може да и откажат розата, и така и така да има шанс да я даде на друг,  а ако  е последна и няма на кой да я даде?
Нейно право е да си предлага розата, на който иска.
Тъкмо, който е имал 200 жени, може веднага да заяви, с коя жена ще се получи и с коя не. Такъв човек не би се колебал като Натали: "Кого да избера, Орлин или Калоян?"

Общи условия

Активация на акаунт