🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 45 048
  • 1 520
  •   115
Отговори
# 1 485
За мен Краси знае коя е Киара. Харесва я много, тя е в таргета му от жени, участнички в реалитита, които са му некст левъл за опрашване.
Ах, този Краси, този палавник...на срещата му с нея ми приличаше хем на срамежливо момче, хем на гладен котарак видял дебееела мишка.
Дебела е, ми!! Satisfied

# 1 486
  • Варна
Моята любимка Емили Sweat Smile

Много ми е интересно да наблюдавам сблъсъка между общоприетите норми за поведение, обличане и "аз съм просто Емили и те не могат да ме преглътнат"

Който чете в Звездни компромати ще се сети за жената на Кание - Бианка Чесори и нейния начин да провокира общественото мнение и реакция с липсата си на облекло, ходейки по монокини по улиците, в ресторантите. Пред нея Емили с голите си сиси на басейна е като девственица.

От време на време Емили вкарва много интересни мнения и разсъждения, чак се чудя нейни ли са или подсказани. Тя нарече голото женско тяло, как беше, изкуство, красота, произведение на изкуството, картина. Някой помни ли по-точно? Значи, ако Йовица беше използвал тези думи, никой нямаше да се учуди, но простата и луда Емили описа женското тяло по толкова красив начин. Като един художник или поет...

На мен не ми допада, когато тя се облече със "затворени" рокли - снощната рокля. Нея я харесвам с предишните й рокли - смели, дръзки, секси, за някои дори вулгарни, но толкова много да й подхождат.

Браво на Филипа, че направи стъпка към нея, да поговорят, единствена. Много тъжно ми стана за Емили, сама полегнала върху масата....

# 1 487
  • София
Киара тук ми хареса много повече отколкото в нейния сезон, където беше все намръщена, не говореше и беше придатък на булитата.
После в Надкаст показа, че има едно особено чувство за хумор и може да е забавна, а в нейния сезон не видяхме почти нищо от тези нейна черта. Накрая се активизира, ама твърде плоско беше, а и късно.
Иначе, да, бивша гимнастичка е и то добра. Беше стигнала дори до националния отбор. Но контузия сложи край на кариерата и.
Срещата и с Петър мина добре като комуникация, защото той умее да говори и е забавен, но ги видях затворени един към друг. Т.е. шансът да стане нещо там е минимален.
С Краси е точно обратното. Добра комуникация нямаше, просто защото Краси е рядко глупав мъж и не може да говори. Но тя беше отворена към него. Краси явно на живо има някакво по-особено излъчване на мъжкар и това явно впечатлява жени като Киара, Шермин и Емили. Никак не искам да приравнявам Киара с тези двете, но ако избере Краси значи е на техния акъл (или липсата му).

Емили тотално деградира с този отчаян вопъл да е интересна с нещо. Нито един човек вътре не я приема сериозно. Държат се с нея като с луд човек, когото трябва да търпят, защото са в затворена среда.
Всеки път като чета темата се учудвам, как може да има хора, които си мислят, че тя е в роля. Недоумявам.
В роля ли беше, когато преби момичето с метален прът и след това публикува снимка на окървавения прът, за да се похвали? Туджаров също каза, че се държи по един и същ начин с или без камера. При влоговете с него и с останалите. Тя е просто луда, това е. Не знам каква 'патия' носи в себе си, не съм специалист, но е за лечение. И тази фиксация в Краси също показва, че е ненормална и опасна. Държи се точно като обсебените от демони жени в хорър филмите. Ако това беше филм, щеше да е избила половината участници и то по брутален начин.

Шермин и Стефан не ги виждам един до друг, но кой знае.
Киара и Краси абсурд, само за шоуто може.
Мисля, че си личи, че той просто иска да бодне някоя ергенка. Щом е писал на Шермин преди формата смятайте. До никакви връзки не му е на човека. Иска секс, за да се хвали после на дружките си, че е минал ергенка, без да се налага да и плаща. Изключително семпъл ми е.

# 1 488
Според Шермин нослето на Киара е гърбаво 😆😆😆, според Петър е пухкава..
Киара е красива, има чудесна и много женствена фигура, разкошен стегнат бюст и хубаво, естествено носле.
Като поведение няма да я коментирам, според мен е поза и роля..

# 1 489
  • Варна
За мен Краси знае коя е Киара. Харесва я много, тя е в таргета му от жени, участнички в реалитита, които са му некст левъл за опрашване.
Ах, този Краси, този палавник...на срещата му с нея ми приличаше хем на срамежливо момче, хем на гладен котарак видял дебееела мишка.
Дебела е, ми!! Satisfied
Не случайно написах "дебела" SmileSmileSmile

# 1 490
Е, сетих се, де Joy

# 1 491
  • софия
Пък аз си мисля ,че Емили не е такава в действителност.Или са и платили доста добре да играе ролята на простакеса и лекичка женица.
Баш си е такава, влязла си е чудесно в ролята.
Сега очаквам да ни покаже как " обожава да се докосва" Blush
Но  според мен Габи е много по-голяма махленка. Такава си беше и в предния сезон. Малко се поукроти  сега като се лепна този тийн към нея. И тя с мъж се видя, божем Blush

# 1 492
Понеже непрекъснато се сравнява поведението на старите участници в сегашния сезон, спрямо предишните им сезони да кажа - похвално е, че забелязваме промяна и то в положителна посока. Нека не забравяме, че от предишното им участие до сега са минали няколко години. Съвсем нормално е, след като са си видяли поведението отстрани и са прочели коментарите по техен адрес, да са си направили своите изводи. Чудесно е, че се вижда, че са работили върху себе си и промяната е толкова явна. Щеше да е много, много по-зле, ако са пораснали с няколко години, но са си останали на същото ниво.

# 1 493
  • Варна
Киара има хубаво тяло.Емили също, изключвайки силикона , обаче има страхотни крака / дълги и оформени / .Не ми се стори целулитна, както все я обяснява Шарминката. Уф, много е злобна..Но пък и всеки с вкуса си.

# 1 494
  • В Града на Липите
... Чудесно е, че се вижда, че са работили върху себе си и промяната е толкова явна. Щеше да е много, много по-зле, ако са пораснали с няколко години, но са си останали на същото ниво.
Шерминка е работила най-много, то се вижда и без очила. Grinning
За другита - да. Променили са се възходящо.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:46 от hrissi_sz

# 1 495
Емили е с чудесна и съразмерна фигура.
След снощния епизод изпитах силно желание да я гушна, много ми стана мъчно..

# 1 496
Хубава фигура има Емили ,но на живо също не се държи нормално.

# 1 497
Емили със сигурност има далеч по-хубаво тяло от Шерминатора, всъщност в Емили има две неща. които не ми харесва - ужасно направената уста и косата.

# 1 498
Хубава фигура има Емили ,но на живо също не се държи нормално.
Хубава фигура и потресаващо лице. Овчи поглед също.

# 1 499
  • Варна
Уф, много е наивна , да. Сякаш не е игра..
Жалко защото е хубавица и е секси. Малко с устни и скули е прекалила в лице, но пак е хубава, според мен преди оперциите по-хубавка е била . Но поведението и я загрозява и принизява . Има и едни такива нездрави физиономии, които прави...
  Не я виждам как ще се развива в правото аз.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт