🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 48 060
  • 1 616
  •   108
Отговори
# 1 545
Тя май Киара си е с естествения цвят, затова се отличава.
Едва ли, по-скоро добър фризьор. Нали е певица все пак.

Ана пък има доста естеншъни май. Вълните отзад  и стоят много изкуствено.
Косата й е естествено (тъмно) руса и е изсветлила само долната част няколко тона, един два най-много. Изключително копринено и красиво стои, адмирирам момичето, че си е запазила хубавия цвят на косата, не повлиявайки се от бранша, в който се намира. Казвам го от опита на многогодишна “изкуствена” блондинка( както и да звучи това😂)опитваща се да докара перфектното русо без да съм натурална блондинка.

# 1 546
Днес срещнах Йовица в Jumbo на бул. България. Беше без Филипа и буташе пълна количка Grinning

# 1 547
Шермина,че мрънка много,  мрънка. Но пък и Краси завалията няма никакъв изказ ...опитва се да кажа някакво изречение и не става ли не става ...представяте ли си човека ,с който излизате да не може едно изречение да каже ясно . И да трябва да съм супер съсредоточена и много внимателно да му следя мисълта,че да разбера какво иска да ми каже .

# 1 548
Днес срещнах Йовица в Jumbo на бул. България. Беше без Филипа и буташе пълна количка Grinning

Каква Филипа … той виси в Тиндър.  С тая Филипа сиг след предаването и едно кафе не са изпили.

# 1 549

Каква Филипа … той виси в Тиндър.  С тая Филипа сиг след предаването и едно кафе не са изпили.

Е нали уж се изправи и обяви пред всички, че е влюбен - затова реших, че може да са останали заедно след предаването. Не знам какво е Тиндър и защо виси там Grinning

# 1 550
Йовица показва ли зъбчета в тиндъра, че в този случай не прогнозирам голям успех?

Омръзнаха ми вече Шермин, Краси, Джан Патладжан и Емили - не може ли да пуснат някое друго лице да се излага.  3 седмици едно и също дъвчем.

# 1 551
Скрит текст:

Каква Филипа … той виси в Тиндър.  С тая Филипа сиг след предаването и едно кафе не са изпили.

Е нали уж се изправи и обяви пред всички, че е влюбен - затова реших, че може да са останали заедно след предаването. Не знам какво е Тиндър и защо виси там Grinning

Йовица искаше да го направи, за да се вкара в главна роля, защото той е там за екранно време, понеже в Игри на волята не го взимаха няколко години подред и е решил да се пробва в нещо по-лежерно🙃Тиндър е приложения за запознанства. Той дори не следва Филипа в инстаграм, нищо, че я тагва на сторита в инстаграм, на които споделя снимки от предаването😛

# 1 552
Количка пълна с какво в Джъмбо? Да няма дете вече Йовчо 😆

Какъв секс, па вие?! Те спят в нещо като туристическа спалня, всички са накуп.

# 1 553
Тази Филипа си е доста дръпната. Не си пада по бедни художници, ама това й се е паднало, ще трае докрая. Йовица от нужда гравитира около нея, за да остане в играта. Не ми харесва отношението му към Емили, каквато и да е, е много неуважително.

# 1 554
Нищо не разбирате. Шерминь говори на чист аристократичен олд мани български отпреди правописната реформа. Голяма откачалка, много ме кефи за сеир, ама да не ти е в живота.

Габи също си ме кефи от втори сезон, дребна, вредна, с бърза мисъл и остър език. Не е ерудирана и школувана, но има доста повече обща култура от много други участници. Помня, че беше казвала как не излиза от тях дни наред и гледа Нетфликс с часове, позакачила е някакви неща покрай това, включително английски. Личи си, че е имала житейски трудности, но не оправдават тормоза и булинга. Сладки са ми с Калоян, дано се получи нещо там.

На Кристина нослето и устните са се получили страхотно, ходеща реклама е. Само устните са една идея големи за моя вкус и малкото ѝ личице, но като форма са супер и не виждам никаква миграция на филъра. Много ми е кукленска. Но да, като много красиви хора, няма харизма и присъствие. Това са умения и се учат, но ако си получавал внимание и възхита без усилия от ранна възраст, нямаш мотивация да ги развиеш. Близнаците и те така ми изглеждат.

# 1 555
Според мен 90% от тези хора са там само и единствено заради безплатната храна и надеждата да им дадат да рекламират някой парцал в инстаграм. Забелязвам , че за да ги осмеят , операторът често дава близък план на мигриралите  хиалуронови джуки. Черешката на тортата е ще бъде “игра за знание” . 😂

# 1 556
  • here and now
Загледах резултатите от анкетата...
Много завиждаме ей Mr. Green

# 1 557
  • Варна
Изненадана съм че Джан Микеле води пред Валентин по отрицателен вот.
Може би Валентин се смята за "искрен".  Joy

# 1 558
  • here and now
Вальо е просто селтак, тоз ДжанГо е направо плашещ...

# 1 559
Изненадана съм че Джан Микеле води пред Валентин по отрицателен вот.
Може би Валентин се смята за "искрен".  Joy

Предполагам тук има доста шамаросавани, затова ги е страх от Джанко, който е един въздух по налягане и това си личи, когато някой му отвърне.
Аз по-скоро бих заложил, че Габриела, Емили или Шермин (на пияно) ще натупат някой, отколкото Джанко да посегне.

Емили вече има криминална проява: https://www.bgdnes.bg/shou/article/21213868

Общи условия

Активация на акаунт