🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 245
  • 1 597
  •   93
Отговори
# 1 560
Цитат
Краси каза на Шеребетка- къпах се след теб, нямаше топла вода? Те в една къща ли се къпят? Да не са от спящите заедно и те?
И аз го чух това и малко се ядосах на Краси, уж се оплаква от "жена си", но иначе демонстрира семейни отнощения с нея пред всичко.
Надявам се да спят заедно. Поне това да намаже милия, след всичката тая мъка да и слуша излиянията, поне едно кексче му се полага.

# 1 561

Габриела преди корекциите.

# 1 562
Това го коментирахме още в първата тема, има много статии по този случай от тинейджърските и години.

# 1 563
Загледах резултатите от анкетата...
Много завиждаме ей Mr. Green
Изненадана съм че Джан Микеле води пред Валентин по отрицателен вот.
Може би Валентин се смята за "искрен".  Joy

Предполагам тук има доста шамаросавани, затова ги е страх от Джанко, който е един въздух по налягане и това си личи, когато някой му отвърне.
Аз по-скоро бих заложил, че Габриела, Емили или Шермин (на пияно) ще натупат някой, отколкото Джанко да посегне.

Емили вече има криминална проява: https://www.bgdnes.bg/shou/article/21213868

Това го дъвкахме още при първата тема, като обявиха каста, някои писа че Емили била пребила съученичка преди 10г.

# 1 564
Ооо па Габи и Калоян са ми най-неестествени и "измислени"като двойка. Калоян мънка там нещо до нея, а Габи е до него според мен само и само да е в шоуто.
А Кристина не я разбирам харесва ли Петър, не го ли харесва .

# 1 565
  • Street of Dreams
За мен беше ново, мерси Simple Smile

# 1 566
Голяма част от пишещите тук се чудихме, защо изобщо са взели да дават такъв човек (криминално проявен) по национална ТВ, ама…

# 1 567
Непопулярно мнение, но според мен Красимир би бил доста разбран партньор. Един такъв инертен, семпъл и с ограничени интереси — схемичките, фитнесчето, хапването и тези три неща. Не обича драми, да се занимава и да го занимават. Вярвам му, че не е ревнив и задушаващ. Ако си затвори очите за няколко чук и беж забежки, една оправна и уфатна жена с амбиции за дребномутренски лайфстайл съвсем спокойно би го омотала и опитомила. Но Шермин няма темперамента за това, а и е много по-алчна.

# 1 568
Непопулярно мнение, но според мен Красимир би бил доста разбран партньор. Един такъв инертен, семпъл и с ограничени интереси — схемичките, фитнесчето, хапването и тези три неща. Не обича драми, да се занимава и да го занимават. Вярвам му, че не е ревнив и задушаващ. Ако си затвори очите за няколко чук и беж забежки, една оправна и уфатна жена с амбиции за дребномутренски лайфстайл съвсем спокойно би го омотала и опитомила. Но Шермин няма темперамента за това, а и е много по-алчна.
Тя иска апартаменти в Лос Анджелес и още къде беше. Частни самолети, яхти, луксозни бижута. Бат Красо няма чак толкова сили.

# 1 569
Скрит текст:

Предполагам тук има доста шамаросавани, затова ги е страх от Джанко, който е един въздух по налягане и това си личи, когато някой му отвърне.
Аз по-скоро бих заложил, че Габриела, Емили или Шермин (на пияно) ще натупат някой, отколкото Джанко да посегне.

А може и него да го натупат - Емили и Габи са достатъчно серт, като ударят няколко бързи, като нищо да го набият.

Тя иска апартаменти в Лос Анджелес и още къде беше. Частни самолети, яхти, луксозни бижута. Бат Красо няма чак толкова сили.

И държи да е на нейно име. Хем държи да има до себе си интелигентен мъж, хем иска неща, които такива мъже никога не биха направили, точно, защото са умни.

# 1 570
А може и него да го натупат - Емили и Габи са достатъчно серт, като ударят няколко бързи, като нищо да го набият.
По-скоро Шермин на пияно би влязла в юмручен бой с него... Емили по-скоро ще го издебне в гръб, докато лежи на шезлонга, нежно ще го халоса с някоя дъска увита в бодлива тел Wink

# 1 571
Скрит текст:
Скрит текст:

И държи да е на нейно име. Хем държи да има до себе си интелигентен мъж, хем иска неща, които такива мъже никога не биха направили, точно, защото са умни.
[/quote]
Явно се е парила. Laughing

# 1 572
  • Варна
Гледам повторение.
Ама Краси предварително е знаел, че Шермин ще влезе и затова е вляза и той.
Така извъртя тя нещата, като каза, че й бил писал преди.
Да не би на мъжете да са казали кои от старите ергенки ще са вътре?

За днешния епизод ми се струва, че близнака е яко издразнен от Шермин.

# 1 573
По-скоро Шермин на пияно би влязла в юмручен бой с него... Емили по-скоро ще го издебне в гръб, докато лежи на шезлонга, нежно ще го халоса с някоя дъска увита в бодлива тел Wink

Шермин? Абсурд! Как ще влиза в бой - нали, ако някой я заскубе, ще й замине имиджа, да не е луда. Тя само би пърхала с мигли около тях и би вяла гривата.

Гледам повторение.
Ама Краси предварително е знаел, че Шермин ще влезе и затова е вляза и той.
Така извъртя тя нещата, като каза, че й бил писал преди.
Да не би на мъжете да са казали кои от старите ергенки ще са вътре?

За днешния епизод ми се струва, че близнака е яко издразнен от Шермин.

Шермин толкова много лъже, че не вярвам вече на нито една нейна дума.

# 1 574
Шермин? Абсурд! Как ще влиза в бой - нали, ако някой я заскубе, ще й замине имиджа, да не е луда. Тя само би пърхала с мигли около тях и би вяла гривата.
Има кофти пиянство. Агресира с тормоз и унижение върху другите. Не възприема останалите за човешки същества. Ако някой я затапи както трябва, като нищо да направи панаир.

Общи условия

Активация на акаунт