🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 50 257
  • 1 753
  •   357
Отговори
# 1 575
Гледам повторение.
Ама Краси предварително е знаел, че Шермин ще влезе и затова е вляза и той.
Така извъртя тя нещата, като каза, че й бил писал преди.
Да не би на мъжете да са казали кои от старите ергенки ще са вътре?

За днешния епизод ми се струва, че близнака е яко издразнен от Шермин.
Кой знае какво я е лъгал Томов, Краси Томов … за едно пране 🤣

# 1 576
Аз Киара не бих я дала за Краси. Твърде млада и свежа е за него. Той външно си отива с Шермин. Като чичо и леля са си заедно. Докато Киара със Стефан (май) близнака като бяха на среща, изглеждаха много добре заедно. А и той беше усмихнат и му личеше, че му е приятно с нея. После и с Шермин беше галантен, но и се усещаше как отбиваше опитите й да повдигне темата за нещо повече между тях. Краси трябва сам да се отскубне от този енергиен вампир, който го хвана от първия ден. Някоя вечер си го представям да се спусне по косите на "жена си" Шшшнеспоменавайтенейнотоиме от втория етаж и да избяга накъдето му видят очите. А на пустия плаж, докато си подготвя лодката, за да отплава към така жадуваното спасение... В тъмнината изведнъж му се усмихва Емили с белите си зъбки, които Ивайло хвалеше, халосва го с греблото, мята го в лодката... И чичо Крас се събужда окован в мазето й в Кравино...

Така значи Покахонтас живее в къщата с мъжете и ДжаМ се възмущава, че някой я е погледнал. Ами тя вчера беше по тениска при тях, докато си правеха закуска, да се обръщат на другата страна, като е там ли какво...

Този Петър да не се окаже Вики Номер2 с "разпльоканите" едикаквоси. Как му се стори дебела Киара... Това, че той е тънък, а иска да изглежда по-едър на фона на избраницата си... не я прави Киара пълна...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 19:33 от Geri2000

# 1 577
Количка пълна с какво в Джъмбо? Да няма дете вече Йовчо 😆

Какъв секс, па вие?! Те спят в нещо като туристическа спалня, всички са накуп.

Емили и Красимир си намериха начин....

# 1 578
Аз вече съм почти напълно сигурна, че Микеле и Габриела са двойка отвън. И тука са в роля. Само така си обяснявам нейното мълчание, липса на реакции и физическата им близост толкова скоро след влизането. Изобщо май ролите и сценариите са раздадени преди предаването. Може на кастинга и по двойки да са ходили.

# 1 579
Шермине много прилича на вече изхабена и много вехта 50+ маман, а още няма 30..
Колкото и да е тъпа и силно ограничена, според мен съзнава, че шансове няма, не и с подобен мъж, за какъвто мечтае, с всичките продобивки. Но не може да го приеме.
Красимир би бил чуден за нея, защото е кротък, елементарен и макар, че сякаш не разполага със социална интелигенция е добра възможност.

Някой знае ли кога ще бъде финалът?

# 1 580
И всяка седмица ли ще са по 5 епизода.

# 1 581
СЕМ май ще глобяват телевизията.
От БТВ коментират, че предаването е сложено след 22 ч, но в крайна сметка в социалните мрежи всеки има достъп до рийловете (откъсите от епизодите).
 Първото нарушение е на Пенко доктора за коментара му за Лили - расизъм.
Второ нарушение за играта с гъбите и изтискването на вода, където се имитирал сексуален акт по чл.10 от ЗРТ.
Трето нарушение за рекламите на Инбет в самото предаване. Плочките в басейна мисля че имат реклама на хазарт, също и по време на предаването изкача реклама.
 Казаха, че са разгледани над 70 жалби, които приемат като “основателни”, т.е. извършени са нарушения.

# 1 582
  • Варна
А сисите на Емили защо ги пренебрегнаха 🤣

# 1 583
Пише, че проверката обхваща епизодите до 18 септември.
 За това вчерашното на Емили вероятно ще ги глобят в друга проверка. Joy

# 1 584
А сисите на Емили защо ги пренебрегнаха 🤣

Според мен бяха скрити и няма да има глоба.
Щото Шермине също слага по две миниатюрни парцалчета и целия бюст реално е напълно видим.

# 1 585
Момичета,изгорех.Не знам как ще се възстановя след тази емоционална травма.
Моя Пешо харесвал ниски и кльощави.
С бонус, вечно намусени и кисели лелки.

И аз изгорях! С тия моите дебели глезени, направо не знам как ме е взел моят мъж.

# 1 586
Момичета,изгорех.Не знам как ще се възстановя след тази емоционална травма.
Моя Пешо харесвал ниски и кльощави.
С бонус, вечно намусени и кисели лелки.

И аз изгорях! С тия моите дебели глезени, направо не знам как ме е взел моят мъж.
Важното е да имате брутален г.. и бели зъби, ако не поне да перете добре, да си мълчите, да готвите, да сгъвате прането и най-важното да можете да пускате прахосмукачката. Нали знаете какво е прахосмукачка?

# 1 587
Прахосмукачката тряба да се пуска правилно! Моля. Нищо не сте научили от Микеланджелото.

# 1 588
Прахосмукачката тряба да се пуска правилно! Моля. Нищо не сте научили от Микеланджелото.

Сега гледах обикаля една снимка, Микеланджело се опънал на леглото с едни бели чорапи, а отдолу черни ,черни.
Явно Емили е отмъкнала праха за пране.

# 1 589
Количка пълна с какво в Джъмбо? Да няма дете вече Йовчо 😆

Какъв секс, па вие?! Те спят в нещо като туристическа спалня, всички са накуп.
Не е така. Вече писах, че съм забелязала стаите на Натали и Габриела-Безгласна. Самостоятелни, хубави и с голяма спалня.

Общи условия

Активация на акаунт