🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 54 130
  • 1 850
  •   30
Отговори
# 1 590
  • Melmak
Шерминката тука нон стоп дудне.. а като работи като ескорт на чичаци и дедаци, оплаква ли се?

# 1 591
Йовчо е рисувал на Витошка, лятос като съм минавала виждах седнал мъж и наоколо скупчени хора, но не знаех, че е той.
Гугъл дава и че работи в някакво арт-студио “Рисуване с вино”, но явно не особено успешно, щом му се налага да прави и улично изкуство.

# 1 592
  • Варна
Рисуване с вино не е ли негово?

# 1 593
Негово е🙂Преди години, когато го отвори(под различно име беше тогава) беше едно от първите в София.

# 1 594
Сигурно добре си рисува човекът, все пак е завършил НХА. Но тази клета пеперудка, дето нарисува на Филипа… Изглеждаше доста аматьорски, меко казано.

# 1 595
Може и да е негово, но препратката беше такава, че все едно описват свой служител.
Пеперудата с цветето като нарисувани от дете бяха, много инфантилно.

# 1 596
Връщам си думите за Джани Моранди назад.. то Джан-Микеле си било едно име, нещо като Ана-Мария.. Simple Smile

# 1 597
  • В Града на Липите
И аз ходих да рисувам с вино преди време. Но не с Йово Simple Smile

# 1 598
Близнаците имат интересна фамилия — Куманови. Любопитно ми е дали наистина имат кумански произход, доколкото може да се знае такова нещо. В средновековни България, Византия и другаде стереотип за куманите е, че са необичайно красиви. Жените било много желани за булки сред аристокрацията, сравняват ги със стройни кипариси и т.н. А мъжете били добре сложени, едри, калени в бой и популярни наемници във войската.
е вие много се размечтахте, тука работата е по- проста, учил не доучил и бен гъзаря.

# 1 599
И аз ходих да рисувам с вино преди време. Но не с Йово Simple Smile

Какъв пропуск…

# 1 600
Пешо е като скакалец от 65кила, затова иска жени по 40 килограма.
За мен Киара изглежда супер, не помня и да е имала някакви изцепки в другия сезон, просто не я показваха много.

# 1 601
Близнаците имат интересна фамилия — Куманови. Любопитно ми е дали наистина имат кумански произход, доколкото може да се знае такова нещо. В средновековни България, Византия и другаде стереотип за куманите е, че са необичайно красиви. Жените било много желани за булки сред аристокрацията, сравняват ги със стройни кипариси и т.н. А мъжете били добре сложени, едри, калени в бой и популярни наемници във войската.
е вие много се размечтахте, тука работата е по- проста, учил не доучил и бен гъзаря.
Понеже знаене че 48 килограмовата чете тука, та намекваме , че братята са олд мъни-та. Току виж се прежалила с розата довечера.

# 1 602
  • В Града на Липите
Понеже знаене че 48 килограмовата чете тука, та намекваме , че братята са олд мъни-та. Току виж се прежалила с розата довечера.
Късно е либе за китка Grinning Отдавна се прибраха от Родос.

# 1 603
  • Melmak
А Шърми кога ли е разбрала, че Емили пере заедно с КрасимирЪ?

# 1 604
Тука малко да си помечтая обаче… ами ако Шербетка е травестита? Само толкова злобен може да бъде един дребен мъж😅

Общи условия

Активация на акаунт