🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 68 891
  • 2 158
  •   49
Отговори
# 1 695
Аз бях до тук с предаването. Минавам на ББ....
Идиотски регламент, близнаците и Емили излизат за сметка на малоумното чучело Шерминозавъра....

# 1 696
Какво ще гледаме сега? Лесбо Лили и скучните двойки. Много тъпо...

# 1 697
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Оф, хайде пак, намила ли намила, все сърдита, все недооценена. Чак ни накара да започнем да симпатизираме на Красьо.

# 1 698
Мисля че тази вечер предаването приключи! Такава простотия сами да си осакатят шоуто няма.. А Шермин защо остана като не подари роза?
Има още 20 човека да влизат.

# 1 699
  • В Града на Липите
Сега, като ни лишиха от Пепи и Емили, заслужаваме да вкарат поне един арабски принц на нивото на Ана, че да ни покаже нагледно ниво и класа.

# 1 700
А тоз Красимир толко па ли е богат, че всички му се лепнаха? Щото не е особено красив или интелигентен. А откъм темперамент, според мен се държи за пред камерите само. Ще ми липсват Пепи и Емили..А Пепи си беше хубав според мене, хубаво ми беше да го гледам Joy

# 1 701
Ако влюбените двойки бяха влюбени, с не за шоуто, можеше да излезнат вече, заедно, защото са се намерили и няма какво друго да чакат. Това,че никой не го направи означава, че любов няма. Има интерес. Ана е гнус и топ дъно.

# 1 702
Много смешно надъхват Шермин колко и е високо нивото и как няма достоен мъж за нея.
На Запад това му се казва hoeflation.

# 1 703
Бих продължила да гледам само ако Киара остане повече и успее да детронира Ана арабската държанка. На втората няма да й издържа лиготиите, много противна.

# 1 704
Е това наистина ме разби тая церемония!
6 човека отпаднаха наведнъж, такова нещо не се е случвало май изобщо досега в предаване!
И Емили най-вече я махнаха, дето им изнесе цялото шоу?? 😳
Не го очаквах...
Дано все пак да си излекува проблемите навън, защото все пак поведението и не беше нормално!

За близнаците ме е яд много, те влезнаха прекалено скоро и имаха огромен потенциал да покажат стойност!
Госпожицата с 5те езика и Хени трябваше да си тръгнат вместо тях!
И Шермин продължава с тая злоба и едни и същи глупости...буквално най-противното същество!
Като иска да е с чужденец и да не стои в България, що не си тръгна по свое желание???
Няма такава тъпа жена!

Вальо кухото и Пенко лекарчето напълно правилно си тръгнаха, крайно противни, няма какво да ги коментирам повече!
Предостатъчно се изложиха!
Стоян ми беше малко безличен през повечето време, така че и за него имаше резон да си тръгне.
Но такъв развой не очаквах, явно е заради влизането на още 20тина човека, друго обяснение не виждам!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 00:35 от Leah vladimirova

# 1 705
  • у нас
Е, как няма да вкарат някой на нивото на Ана. Някой с малък нос. Това момиче няма връзка с мозъка.

# 1 706
Ох, повръща ми се вече от тази, честно ви казвам!

# 1 707
Ана ще чака да дойде някой на 'нейното ниво'. Момичетата и казаха, че няма такъв. Simple Smile

# 1 708
Мъ , ма. ари ма... Neutral Face  а Хени и Лили сега двойка ли са или са 'приятелки'?

# 1 709
"Боклука се заменя с боклук", казано от най-големия боклук.
Хайде сега и Лили и Хени ще пригласят на Маман.

Общи условия

Активация на акаунт