🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 58 394
  • 1 958
  •   94
Отговори
# 1 710
Тая как може да мели едно и също постоянно и как я търпят да ѝ слушат простотиите Rolling Eyes

# 1 711
Непоносима е!!!

# 1 712
  • у нас
Ана ще чака да дойде някой на 'нейното ниво'. Момичетата и казаха, че няма такъв. Simple Smile
Не се е родил още.

# 1 713
Не е негов типЪ 🤣🤣🤣 И не може да вземе нищо от менЪ 😄🤣🤣🤣

# 1 714
Извади страшния глас за драма...

# 1 715
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ми гледай си живота в другата държава дето я имаш, какво правиш в Бай Ганьовското шоО Ана?
Леле, леле колко са злобни, тресат ги комплексите и завистта яко.

# 1 716
  • На морето!
Много е хубаво, че сега се гледат отстрани и се “наслаждават” на всеобщото неодобрение.

С това държание тези жени ще направят Киара известна и ще й изперат имиджа. Чудя се как никой не й опонира да не обижда така грозно момичето.

Не разбрах как извъртяха правилата. Радвам се, че Емили си отиде.

# 1 717
  • София
Аз бях до тук с предаването. Минавам на ББ....
Идиотски регламент, близнаците и Емили излизат за сметка на малоумното чучело Шерминозавъра....

И аз това направих и като Ви зачетох тази вечер хич не съжалявам. Много голяма простотия и кофти решения от страна на продукцията. Мизерия, никакъв бюджет и нищо интересно.

Тези дето си тръгнаха са си късметлии.

# 1 718
Киара явно е баджаначка с някои от момичетата.
Това е единственото ми обяснение за фокусираната злоба към нея.

Майката на Шермин явно и тя е голяма бръмчалка.
Няма да се учудя, ако историята е леко модифицирана и евреинът, дето е ритнал камбаната, не е бил доведен баща, а шугадади.

# 1 719
  • На морето!
Тази Хени е много тъпа “Казарма в Израел, оооо, това е супер!” Тая не може да е по-глупава!

# 1 720
А защо Ш остана? Нали се отказа от розата??

# 1 721
Тази Хени дори не знае, че има война в Израел. “Брат ми го викат в казармата” — “Супер!”

# 1 722
Имала опция да си се прибере в другата държава, да си хване чужденец и повече нямало да погледне бай Ганьовци... И айде след година пак цъфнала и в по-следващия сезон на Ергена  в България да търси любов.

# 1 723
Тази Хени е много тъпа “Казарма в Израел, оооо, това е супер!” Тая не може да е по-глупава!
За първи път чува, че има война там май.

# 1 724
След като стана ясно, че Лили и Хени нямат никакъв интерес към каквито и да било ергени, какво по дяволите търсят още в това шоу..?

Общи условия

Активация на акаунт