🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 55 169
  • 1 867
  •   89
Отговори
# 1 845
Изгледах видеото на Туджаров, което е направено в техен почивен ден, и никак не изглеждаше да им е зле. Определено всички са си изкарали една прекрасна безплатна почивка с ядене и пиене на корем Grinning Сигурно затова на никой не му се тръгва като дойде време за розораздаване, което не можех да си обясня досега - държат се сякаш едва ли не няма живот след предаването и трябва на всяка цена да останат. Вярно, че почивката е била малко като за социалнослаби, но явно им е достатъчно, защото всички изглеждаха много доволни, че са там Simple Smile

# 1 846
Киарчето гледам много се снима с единия близнак.
Даже Виктор беше качил стори за тях двамата.

# 1 847
Изгледах и аз петъчния епизод.
Отвратително противна Киара. Момичетата и казаха, че не е редно да дава роза, но то нагло тъпо чалгаджийче с крив нос, току що влязла и с арогантност напред. Не и хареса никой, но само и само да я дават по тв-то ще се напъва.Само да не се изпусне от много напъване. Допускам, че има шанс.

Шербет се знаеше, че ще остане. Тя разбрахме има финансови затруднения и 100% се е договорила с продуцента да я държи дълго.

Леля Криси и Петър, Габа Джокондата и Калоян, Микеле и Габон, Йово и Филипа = скука!!!

Емили ще ми липсва, но за нейно добро е да си ходи. Не и за рейтига.

Колко още герои очакваме 15?

# 1 848
  • София
Общо дотук в сезона са влезли 12 жени и 13 мъже или общо 25 човека.
Остават още 15, като разпределението би трябвало да е следното - 8 жени и 7 мъже.
Но това само ако приемем, че ще са 40, както каза водещата на старта на сезона. Няма да се учудя ако са повече, има разни слухове за бая народ минал през Родос (повечето за малко), но официално имаме това - 40 човека (20 жени и 20 мъже).
В момента имаме 17 човека -> 10 жени и 7 мъже. Това е абсурдно просто. Би трябвало още в следващия епизод да видим трима нови мъже. Не знам колко са местата за спане, но се съмнявам да са повече от 25 (примерно). В днешния епизод бяха 23 човека (преди церемонията) и всички са спали някъде... Слагам още 2 отгоре.
Не знам, правя някакви сметки без да знам нищо, просто защото се чудя колко нови могат да вкарат накуп.
Защото така да ми ги въртят по един, по двама, нищо няма да се получи. 90% от тези вътре се държат като женени, което е абсурдно, защото 90% от тях са ФЕЙК.
Новите участници са мощно прецакани от регламента. Като някои от тях са много по-интересни от не малка част от участниците влезли на старта на сезона.

И сега за самия епизод.
Знаете моето крайно негативно мнение за Емили, така че изобщо няма да ми липсва. Даже много я държаха и твърде много екранно време получи. Такива като нея не трябва да се показват по телевизията, а трябва да получават тотален игнор.
А сега съм сигурен, че още утре, най-късно неделя ще цъфне в Надкаст, за да намажат и те с няколкостотин хиляди гледания.
Трагикомедия.

За близнаците ме е яд. Харесах ги и двамата и според мен имаха потенциал да ни дадат интересно съдържание. Може би щяха да останат ако истински си бяха харесали жена от тези вътре, но те явно са отказали да се правят на такива каквито не са. Докато една Киара например е готова на всичко, но да остане. Давам я като контрапункт. Тя е получила нов шанс от Тушев и ако се наложи ще гази наред, само и само да остане на екран и то в централна роля. Лошо няма, просто различни хора с различни идеали. Стефан можеше да направи интересна игра с Шермин, дори и проформа да е, но момчето тактично отказа (по един много обигран начин, има опит определено) и им биха шута и на двамата.

За Ву и Вальо какво да кажа. Стоян не беше изобщо за това шоу. Не знам какво е очаквал. Никакво желание нямаше за игра, но и го разбирам. С този материал вътре трудно.
Вальо - каквото написах за Емили важи в пълна сила и за него. Дъно.

За Д-р Пенко ме е яд. Този човек най-много ме е разсмивал от всички в сезона. Нали имаше анкета за най-забавните персонажи. Аз тогава гласувах за него. Човека притежава натурален талант за актьор. Предизвиква смях по един органически, естествен начин. Дори не се налага да играе. Днес пак се показа в пълния си блясък (и беше прав между другото), когато беше шокиран и възмутен - 'Ама как така жените си дават рози една на друга. Ами айде тогава и ние да си даваме рози един на друг и да останем само мъже вътре.
Хахахаха. Големец!

Церемонията беше много, много странна и дискусионна.
Окей, решили са да махнат плявата, ама всъщност остана твърде много плява...
Лили и Хени задължително трябваше да са АУТ. Нямат място и двете пиянки вътре. Хени е рядко глупав човек. Това с казармата в Израел (в тези бурни времена) само един пълен ДЕБИЛ може да го каже.
Габи Бланко и Калоян също нямат място вътре. Няма по-фейк двойка от тази.
Има и много скучни двойки или участници, но все пак формата е такъв, че се търси любовта и за това за тях не мога да пиша, че трябва да се махнат. Да, скучни са, но това е формата. И не съм съгласен, че щом са се мачнали трябва да си ходят. Е, то по тази логика най-добрите в Игри на волята трябва да си ходят още по средата на сезона, за да дадат шанс на другите. Идеята е на финала да са най-силните или най-истинските. Да има поне три/четири/пет силни двойки и да видим кои ще стигнат до годеж. Няма продукция, която да разкара мачналите се твърдо двойки и да рискуват тепърва вече след средата на сезона с нови хора. Отделно, че и библията на шоуто едва ли го позволява.
Така че аз тук ще се разгранича от преобладаващото мнение, че сезона едва ли не вече е съсипан и няма да се гледа. Т.е. да се махнат всички скучни и да оставят лудото Емили и други подобни, да показва цици и да пускат пералнята. А нема нужда.

Кой ''гений'' обаче измисли тези правила? Такова чудо и в ИВ не съм виждал. Хахаха.
Докоснал роза остава в шоуто. Все едно е получил имунитет. Падам! После пък жена дава на жена, защото заслужавала да срещне любовта. А близнаците не заслужават ли?
Тук има нещо задкулисно, което едва ли ще разберем.
Идеята ми е, че примерно се е очаквало Шермин да загради единия близнак. Емили другия. Но явно самите близнаци са решили, че това вътре не е за тях и така (разбирам ги и ги оправдавам). Не знам, само си разсъждавам на глас... Между другото двамата биха паснали много по-добре в Диви и красиви или в класическия Ерген на Ники Николов. Но там вече ергените са избрани (то един избор, мани мани...).
Аз разбрах правилата. Редът, докосването, даването на роза от жена на жена. Ама не видях логиката във всичко това. И стои много изкуствено и изсмукано от пръстите. Сигурен съм, че много хора ще са шокирани и ще се чудят какво беше всичко това. Какво гледахме. Какво се случва.
Принципно разрешено ли е жена да дава приятелска роза на жена? Това е абсурдно просто. Поне да бяха си признали, че са лесбийки и много се обичат. Щяхме да видим истинска любов в това шоу. А то какво - давам си я на приятелката, защото много заслужавала да срещне любовта (?!). А ти Лили за какво си вътре? За момите ли?

Признавам си обаче, че Шермин много добре си играе играта и сигурно е любимката на Тушев. Не знам.
Не Емили, а категорично Шермин им изнася сезона. И в темите тук и във фейсбук най-много се пише за Шермин и той с много голяма разлика спрямо всички останали.
Та какво направи тя? Дамгосва си Краси публично, кара му се, изисква. Но не даде роза на друг мъж! Не даде на Краси изход и повод, да се хване за нещо в един последващ спор. А той какво направи? Прие розата от Киара дето приказваха 10 минути и толкоз. А Краси можеше да откаже тази роза и да каже - аз очаквам роза само от една жена. Щеше да е голям ход. Според мен и Шермин щеше да се впечатли и да му даде розата. Краси обаче е един страхлив мъж, който не искаше да рискува. Явно и той е там да драпа само за екранна слава. Чехльо. Не е мъж това.
НО всички тези обяснения от мен може и да не са верни ако спекулацията ми за близнаците е вярна (в смисъл, че Шермин се е очаквало да суичне към Стефан). Но тъй като няма как да знам, коментирам само голите факти, които виждам от екрана.

За Киара какво да кажа. Добър ход от нейна страна (със сигурност с мощния гръб на продукцията зад гърба си). Заяви се. Не се даде на глутницата. Атакува директно. Малко жени биха се навили, искат се здрави нерви и смелост. Защото влизаш късно и си поставена едва ли не в небрано лоза. Да, имаш протекцията на продуцента, защото си негово бивше момиче. Певица, добре изглеждаща и пр. и пр. И въпреки всичко поне 5 от 10 жени ако не и повече ще се свият и откажат. Може би нещо такова да е било и с близнаците. Да не са искали да играят играта и да гонят Михаля и за това така шокиращо за всички са АУТ. А какво влизане само им спретнаха. Гласени са били за главни герои според мен. Герои, които ще разместят пластовете и ще вдигнат рейтинга. Но уви. Не винаги плановете на продуцентите сработват. За това е риалити телевизия, а не филм или сериал с готов сценарий и платени актьори.

# 1 849
А за леля Криси и Пешо? Те защо останаха???
Да бяха оставили близнаците и Емили, гарантирани ситуации. Криси ще кръстосва бледи кълки а Пешката, ами нищо, придворен!

# 1 850
И аз съм на мнение, че по-скоро близнаците сами са искали да излязат. Не изглеждаха толкова въодушевени от срещите си, не личеше интерес към никое момиче. Сякаш не бяха на мястото си. а имаха потенциал...от продукцията щяха да жертват някоя златна роза поне за единия, ако самите те са имали желание да играят.
За доктора обаче непростима грешка...как можаха да го изкарат. Най смешните моменти бяха винаги с него, и съвсем вярно, без той да прави абсолютно нищо...много жалко.

# 1 851
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах и аз петъчния епизод.
Отвратително противна Киара. Момичетата и казаха, че не е редно да дава роза, но то нагло тъпо чалгаджийче с крив нос, току що влязла и с арогантност напред. Не и хареса никой..

Звучиш като Шермин.
Аз пък смятам,че ТОЧНО тя,новата, има право да дава роза, и има много повече логика такива като нея да останат в играта,отколкото Дениз/Криси/онези двете селянки,които си говорят на "ма"..
Дениз и Криси няма какво да покажат на зрителите,защото са изчерпани.Скучни,още от ден първи са в двойка и това ли ще им гледаме.. как търкат диваните по цял ден?
Другите две "дами" ги видяхме колко струват. Едната си е обратна(за която цяла София знае),а другата дори не знае,че има война в Израел... То бива да си глупав,но такова нещо ме изуми.

Киара да атакува по Краси,защото двамата много си отиват.

# 1 852
Изчерпаните да си ходят, на чело с Габи джуката и леля и Кристина, но чалгапевачката много остро влезе и ако не беше Краси, нямаше кой да и обърне внимание.

Шермин ще я гледаме дълго, явно това е нейния Ерген. Разбрала се е с продукцията за екранновреме и ни я навират. Вече ме е страх да пусна чешмата, че ще потекат 48 килограма класа, изпърдяни импланти и екстеншън от Алиекспрес...на 5 езика. SmileySmileSmileySmileSmileySmile

# 1 853
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми стана едно такова криво като каза,че се е заела да издържа семейството. Майка й и брат й..
Със сигурност не са беднячки на улицата и за толкова години бракове,майката ще е съумяла да прибере някой друг лев от мъжете й,но те готовите пари бързо свършват.

Разбрахме поне,че Шермин предпочита да оперира на Бг земя и затова си търси български спонсор,който обаче да й бъде на интелектуалното ниво,каквото и да значи това за нея.
Затова и вчера на басейна каза,че винаги има опцията да замине за Дубай и да работи там. (ако не намери бг балама).

# 1 854
Мога да заложа пари, че българин с пари няма да я прибере. Разгледах и инстаргама, километража е като на стара тойота.

Да ходи в Дубай да заработва колкото може, защото и българите вече се изучиха.
Близнака се чувставаше неловко в нейна компания.

# 1 855
Ама много присърце взимате всичко! Какви са тия Радини вълнения за тая всичката простотия, я се успокойте! 😆
Има ли въобще някой, който си мисли, че Красимир би искал да има нещо общо с тая празноглава латерна, та страдание му причиняват от продукцията с намесването на  Киара и недаването на роза от Анчето?
Изобщо не го разбирам цялото това нещо. Събрали се някакви хора да ги дават по телевизора и каквото стане. Събужда се сутрин продуцента и каквото е сънувал нощес, такава линия захваща. Пълна шизофрения! Толкова тъпо нещо е било само онова "Женени от пръв поглед", в което тая "Любов в рая" се превърна и го настигна по тъпота. Гледам на предаването като на репортаж от някоя психиатрия, честно. Надлъгват се някакви, всеки по своему шашав. Направо почвам да се притеснявам за своя умствен капацитет, че го гледам това...

# 1 856
Той пък Краската, щото Нобелов лауреат.
И той е доста тъпичък милия, но на фона на силикона и ботокса, стои някак си по тежко.

# 1 857
Тази роза на Лили към Хената да не е препратка към друго любовно шоу...да ни подготвят в духа на новите нормалности...

Ами лошо ли е пък, със сигурност ще е по-интересно от Шурмингаторката. Надявам се да развият в тази посока една сюжетна линия.

# 1 858
Айде, нема нужда! "Ерген" е в основата на това нещо, не две моми.

# 1 859
Що за безсмислен регламент, да бяха изгонили обслужващата араби, никой не я иска. И все на нос обижда, щото нейния много хубав станал от кълцане, даже грапавите белези се виждат пред ноздрите. Стоят като засъхнали сополи, както вече някой писа.
За епизода другата седмица Бтв заслужават солидна глоба. Близане на задници и крака-как им ги ражда главата такива гнусотии и що за жени се съгласяват??

Общи условия

Активация на акаунт