🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 62 345
  • 2 052
  •   103
Отговори
# 1 950
Шърми няма 30, но с този изхабяващ начин на живот ако не вземе да тренира нещо, съвсем ще висне. Айде сисите ще смени с нови, ама останалата част…
Габи нали в нейния сезон разправяше, че нямало да губи време в спорт - ако имало нещо, ако напълнеела, отива при доктора да ѝ го изсмуче и толкова. 😁 Но си личи - дупето ѝ е малко, но доста отпуснато. Определено не е като на нормално поддържаща се 24 годишна жена. Шермилинго е същата… Трябва ѝ движение, защото след още 5 години вече съвсем няма да има кой да ѝ обърне внимание.

# 1 951
  • Melmak
Габа ми се вижда, че скоро не е ходила да я смукват.

# 1 952
Сега се сещам, че щеше да е забавно ако продукцията така беше извъртяла нещата, че да излезе по един от всяка бабешка двойка. Например Йовица, Джанго, Жоро Игнатов и леля Криси. Ама няма.

# 1 953
Братът на Ана от бащата турчин ли е? Или от втория брак на майката? Тоест израелско чадо?

# 1 954
  • София
Братът на Ана от бащата турчин ли е? Или от втория брак на майката? Тоест израелско чадо?

Най-вероятно е от израелеца. Иначе нямаше да го викат в казармата.

# 1 955
То е важно дали има израелско гражданство (двойно или не).

# 1 956
  • Melmak
Братът е от израелеца.

# 1 957
Би трябвало да има израелско гражданство, за да го викат в казармата. Шармин няма със сигурност, тя го каза.

# 1 958
Ако Шермин имаше израелско граждани, и тя щеше да ходи войник. Повече от 50 години в Израел има казарма и за жени, само че по-кратка от тази на мъжете.

# 1 959
Абе, май си е 2 години и за жените.

# 1 960
Кой се съмняваше за новите... на Киара? На мен не ми изглеждат еднакви.
Скрит текст:

# 1 961
Ако Шермин имаше израелско гражданство, и тя щеше да ходи войник. Повече от 50 години в Израел има казарма и за жени, само че по-кратка от тази на мъжете.
Две години е за жените, пак не е малко. За мъжете мисля, че беше три. Шермин най-вероятно затова не е взела гражданство - иначе няма измъкване (освен при някои заболявания или при бременност).

# 1 962
Ако Шермин имаше израелско гражданство, и тя щеше да ходи войник. Повече от 50 години в Израел има казарма и за жени, само че по-кратка от тази на мъжете.
Две години е за жените, пак не е малко. За мъжете мисля, че беше три. Шермин най-вероятно затова не е взела гражданство - иначе няма измъкване (освен при някои заболявания или при бременност).
Е, тя на какво основание ще го получи израелското гражданство- мама е омъжена за израелец?

# 1 963
На никакво. Те не дават гражданство, ако нямяш еврейска кръв.

# 1 964
  • Melmak
Тя няма основание да получи гражданство. Брат ѝ като е син на израелски гражданин вече е ясно, има. Зор за тоя Израел, ама… не искал брат ѝ да ходи в казарма…

Общи условия

Активация на акаунт