🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 62 402
  • 2 054
  •   101
Отговори
# 1 980
Тя не спомена ли в някоя от сериите, че била с двойно гражданство?
Не. Каза, че е израстнала "между две религии " 😁

# 1 981
# 1 982
Тя като ходи в Дубай и има минало там, става сложно. С евреите или с арабите?
Който плати повече Simple Smile ОАЕ странят от конфликтите в Близкия Изток, хората си въртят бизнеса и гуляите и пет пари не дават какво се случва около тях. Това може да се промени скоро, но засега е така.

# 1 983
Каза, че има само българско гражданство.

# 1 984
Ох, Шермин като говори за предложения пръстен и ми звучи като Ам-гъл от властелина. Grinning

# 1 985
Ако майка ти е еврейка, не ставаш евреин, ти просто СИ 😀
Не говорим за етнос/религия, а за гражданство на определена държава.
Далеч не всички граждани на държавата Израел са евреи, има и християни, има и мюсюлмани (извън Палестина, в самия Израел).

# 1 986
Който плати повече Simple Smile ОАЕ странят от конфликтите в Близкия Изток, хората си въртят бизнеса и гуляите и пет пари не дават какво се случва около тях. Това може да се промени скоро, но засега е така.
Нали преди години ОАЕ сключиха сделка с Израел. Граждани на ОАЕ даже нямат нужда от виза, за да отидат в Израел и да стоят до 90 дни. Интересът клати феса. Но за гражданство вече, няма да стане. Все пак са араби.

# 1 987
Ако майка ти е еврейка, не ставаш евреин, ти просто СИ 😀
Не говорим за етнос/религия, а за гражданство на определена държава.
Далеч не всички граждани на държавата Израел са евреи, има и християни, има и мюсюлмани (извън Палестина, в самия Израел).
Говорим за това
А евреин не се ли става по майчина линия?
Тези неща, които си изредил, не ги коментирам.

# 1 988
Във визитката ѝ пише, че от 10 годишна живее в Израел. Значи преди 18 години е заминала.

# 1 989
  • Пловдив
КретенЪ.

# 1 990
Назад съм с темата и чета, че Шермин им изнася сезона. Може и така да е, ако вместо с нещо интересно и продуктивно сезонът се изнася с мрънкане и негативизъм, то и това привлича/ задържа вниманието, но за мен е по-скоро минус и досада.
Сугестирани от твърденията ѝ колко е красива и умна, сценаристите непрекъснато ѝ дават думата, белким го докаже. 😁
Всуе, драги ми наивници, само Туджаров ѝ се е вързал. Ние, зрителите, сме единствено потърпевши от щедрото ѝ презентиране.

# 1 991
Кой се съмняваше за новите... на Киара? На мен не ми изглеждат еднакви.
Скрит текст:
Киара не е ли с нещо такова? Удебелен, push up, нам си какво…
Скрит текст:

# 1 992
Скрит текст:

# 1 993
Скрит текст:
Кой се съмняваше за новите... на Киара? На мен не ми изглеждат еднакви.
Скрит текст:
Киара не е ли с нещо такова? Удебелен, push up, нам си какво…
Скрит текст:
Е, как да знам? 😅 Не ми изглежда като сутиен с подплънки, ама аз от такива магии не разбирам, щото не ми трябват подплънки 😁 Изглеждат ми двойни на предишните ѝ. Освен това сутиена изглежда прозрачен, та ще се вижда, ако има подплънки. 🤔

# 1 994
Телесен цвят е, но не ѝ пасва перфектно. Като застане настрани доста си личи. Според мен са подплънки, но може и да се бъркам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт