🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 66 588
  • 2 117
  •   47
Отговори
# 2 085
Аз пък харесвам оригиналната концепция на “Ергенът” с един мъж. Четвърти сезон беше много слаб.

# 2 086
Аз доколкото съм преглеждала Ергенът в Рая, замисълът му е да е точно такова. Стари образи от сезони на Ергена, доста по-провокативни игри и като цяло доста по "сексуално".  Даже ако питате мен, тук не се получава, защото всичките пуританстват в повече.

На мен ми харесва идеята с тримата Ергени, проблемът е, че Николов пък го прави прекалено лелеугодно и изобщо не ми е интересно като изобщо не кодкудякат там.  Отделно, че като са трима ергени най-скучното в предаването, а именно срещите, също е по 3. Дано поне догодина ги принудят да излизат с всички, че пак един и същи епизод 2 месеца няма да гледам.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 12:01 от RoseofVersailles

# 2 087
  • София
Ако имаше глоба за целувка и секс, тогава щеше да настане купон. Така, като е разрешено, не е интересно.

# 2 088
Аз пък харесвам оригиналната концепция на “Ергенът” с един мъж. Четвърти сезон беше много слаб.

Съгласна съм.
Това с Викторчо, Мартин и Васил беше пълен провал.

# 2 089
Нека са трима, ама наистина да си менкат жените, да си ги крадат, да обръщат внимание на повече от 5. Не да имаш 30 човека каст и 22 да са борче.

# 2 090
Нека са трима, ама наистина да си менкат жените, да си ги крадат, да обръщат внимание на повече от 5. Не да имаш 30 човека каст и 22 да са борче.
Няма да проработи това - жените мислят за имидж и няма да се съгласят да бъдат менкани пред камера. Освен ако не намерят 20 бр. Емилита, но тогава ще е негледаемо.

# 2 091
Като видях промото за следващата седмица с това близане на задници се чудя дали не е дошъл момента да спра да гледам това шоу. Имам чувството, че самоуважението ми ще спадне драстично и в мен ще се засели срам. Срам, че доброволно съм седяла пред телевизора да гледам тази долнопробна простотия. И момичета с уж претенции за нормалност като Филипа, Натали..или с претенции за класа като Шермин не знам след подобни изпълнения какви претенции могат да имат.
Искам да видя как Кристина ще го направи това...

# 2 092
Няма да проработи това - жените мислят за имидж и няма да се съгласят да бъдат менкани пред камера. Освен ако не намерят 20 бр. Емилита, но тогава ще е негледаемо.
Съгласна съм, ама то и Трио Българка не беше...

# 2 093
Старите Ергени ме дразнеха с формата - 15 жени се борят за 1 мъж.
Беше готино, защото винаги след средата на предаването Ергенът винаги беше изтощен, отчаян и сломен от кокошарника Smiling Imp

Така с повече мъже, Ергените си намират отдушник и могат да си прехвърлят щафетата, съответно и не страдат толкова Pensive

# 2 094
Съгласна съм, ама то и Трио Българка не беше...
Затова може и да препусна следващия сезон, освен ако няма нищо друго за гледане. Пак трима мъже, пак Ники Николов, че е Мартин ще бъде намесен. Ще е същата боза като миналата година. Само че може и да не успеят да намерят втора Даниела, за да им изнесе сезона.

# 2 095
Ай сакън.  Данка го провали сезона в моите очи.  Направо превъртах сцените с нея и оня балък Маргарин

# 2 096
Изпуснах ви в последните дни, затова се извинявам, ако е коментирано.
Габи и единия близнак. Шушука се, че са двойка

Скрит текст:

# 2 097
  • Варна
Изпуснах ви в последните дни, затова се извинявам, ако е коментирано.
Габи и единия близнак. Шушука се, че са двойка

Скрит текст:

Кой би бил двойка с платена жена в истинския живот? Освен ако не точи соц. система на Германия.

# 2 098
Това тя самата го коментира днес… Не са двойка, просто се харесвала на снимката. От рождения ѝ ден е - почти всички от предаването са били там.

# 2 099
Това тя самата го коментира днес… Не са двойка, просто се харесвала на снимката. От рождения ѝ ден е - почти всички от предаването са били там.

Супер. Близнаците ми направиха много добро впечатление, макар, че бяха в предаването за кратко и хич не би им отивала жена, като Габи.

Общи условия

Активация на акаунт