🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 79 928
  • 2 496
  •   88
Отговори
# 2 415
Вместо да вкарат нормални момичета те продължават линията с тези вълкодави

# 2 416
Краси завалията като дете, което идват да го взимат от детската градина 😃 скочи и тръгна от раз

И пак без разрешение тръгна 😂 от утре може да запичне да го заключва.

# 2 417

Инстаграма и е...wannabe инфлуенсърка с купени последователи и уж луксозен живот!
Тая наистина вече е непоносима!
Егати злобата и завистта по Киара, дето е много по-адекватна!
И сега крещи по Краси 🤦‍♂️ няма такова злобно и изнервящо мрънкало с еднообразен репертоар, няма ли кой да и каже да млъкне!
Old money англичанин да са и вкарали с не знам кви обувки, рядко отвратителна е!

Loro Piana, тя тази няма друга тематика освен марки, марки, марки.. Сигурно ако в Германия марката беше още валута, щеше само в марки да пазарува.

# 2 418
Ооо да, цър пър влиза, остава и улялято да влезе и всичко ще е точно. 😂

# 2 419
  • here and now
Хайде Виктория да почва с компроматите и да хвърчи истинска перушина Mr. Green

# 2 420
Баш на хостел си го обърнаха. От онези бъхливите.

Аз бих се зарадвал на Капитонова, само тя може да бие Шермин по арогантност. Satisfied

# 2 421
Аз много се радвам, че вкараха Виктория. Кой знае колко клюки е събрала за ШерминЪ. Пожелах си някой да я навре тая в селски клозет, добре че дойде Виктория. И някой да каже на ШерминЪ, че се казва "махала". Едно цигане агресира срещу друго цигане. ( не не се чувствам расист, не бих нарекла ром така).

# 2 422
  • Stockholm
Е, това означава, че някоя ще бъде изхвърлена от предаването, както вече се е случвало, вероятно Габи или ШерминЪ, понеже няма начин да не се изпокарат грозно и с брутални обиди към Вики. А тя умее да провокира.

# 2 423
Може би е споменавано вече в темата, за което се извинявам, но тъй като не се интересувам от марки и не ги следя, от чисто любопитство, за какво говори Шармин ? И за чосовници и за обувки и за гривни, явно тези неща вълнуват някои жени, които си падат по такива работи..

# 2 424
Може би е споменавано вече в темата, за което се извинявам, но тъй като не се интересувам от марки и не ги следя, от чисто любопитство, за какво говори Шармин ? И за чосовници и за обувки и за гривни, явно тези неща вълнуват някои жени, които си падат по такива работи..
Тя изброи повече марки отколкото Анелия в песента "Генерал"... Кой ти ги знае толкова...

# 2 425
Разбирам, че хора, които сте гледали предни сезони и сте запознати с тези участнички може би ви е интересно какъв сеир ще направят, но не се ли отдалечаваме от формата - едни млади хора евентуално да си намерят двойки, т.е сега ще продължим да гледаме сеири между една шепа хора инфлуенсъри, които на две магарета сламата не могат да разделят в реалния живот, а всичко останали двойки, които макар и с минимален шанс за реална връзка остават на заден план.

# 2 426
Разбирам, че хора, които сте гледали предни сезони и сте запознати с тези участнички може би ви е интересно какъв сеир ще направят, но не се ли отдалечаваме от формата - едни млади хора евентуално да си намерят двойки, т.е сега ще продължим да гледаме сеири между една шепа хора инфлуенсъри, които на две магарета сламата не могат да разделят в реалния живот, а всичко останали двойки, които макар и с минимален шанс за реална връзка остават на заден план.
Това е форматът на "Ергенът в Рая" по принцип. Дори в чуждите издания всички участници са от предни сезони от Ергенът и Момата. Тук поне старите муцуни са за цвят.

# 2 427
  • у дома...
Сега вече ще хвърчат екстеншъни и импланти.
ШерминЪ копа яко дъното... Не съм си представяла жена да падне толкова ниско.

# 2 428
И какво сега, гледахме и слушахме цяла вечер тъпотиите на Шавармата. Ободената от чалга, седяща в скута на Азис. Ай сиктир!

# 2 429
  • В Града на Липите
Тя галош ли го нарече? Grinning
След Шишо бакшишо, май има градация.

Сега разбрах защо се разделиха с Емили. Имали си друга скандална героиня.
Не съм й фенка на Виктория, малко ме е срам, но й бях забравила името, заради това цър-пър.

Общи условия

Активация на акаунт