🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 85 119
  • 2 595
  •   26
Отговори
# 2 430
Аз харесвам Виктория. Не е празноглава,справя се успешно с хейта, а и ще направи шоу

# 2 431
Аз харесвам Виктория. Не е празноглава,справя се успешно с хейта, а и ще направи шоу
На фона на ШерминЪ и аз и симпатизирам. Интересно, че седна до Киара, която пееше с другите "Жълти зъбки" ... Дали ще видим врагини до приятелки сюжет? Все пак нищо не сближава така както споделената омраза към някой Шерминатор.

# 2 432
Виктория е същото кречетало като Шермин. Разликата е, че първата има 2-3 мозъчни клетки повече, иначе са лика прилика. Скандалджийки и злобарки.

# 2 433
  • у дома...
И какво сега, гледахме и слушахме цяла вечер тъпотиите на Шавармата. Ободената от чалга, седяща в скута на Азис. Ай сиктир!
Азис е олд мъни. Това е Краля на чалгата, ей! В неговия скут може!

# 2 434
  • Пловдив
Сега ако вкарат и Теа ....

# 2 435
Е, не, не съм вярвала, че ще го кажа, но се вълнувам за влизането на Виктория 😂 Това е човекът, който няма да мълчи на Шермилингоооо

# 2 436
  • На морето!
Коя е тази Виктория и каква й е историята? Била е явно в сезона на Ана и Киара, но е имала открити скандали с тях ли?

# 2 437
Теа ходи да ги обсъжда в Бтв, едва ли ще е част от предаването. Ама виж Венетка очаквам да се появи. Grinning

# 2 438
Коя е тази Виктория и каква й е историята? Била е явно в сезона на Ана и Киара, но е имала открити скандали с тях ли?
Тя имаше скандали с почти всички. Бяха си една групичка 4 момичета и като бабите пред блока плюеха и обиждаха наред.

# 2 439
Накратко за днес - рИЯлно Шермин сама се удави в собствената си злоба. Много ми е кефффф. Утре ще ви изчета Simple Smile

# 2 440
Виктория нямаше открит конфликт с ШерминЪ, защото ШерминЪ остана там много за малко, но зад камерите са имали някакви реплики разменени. С Киара също не са имали открит конфликт, там бяха много срещу Виктория, която с още няколко плетеше интриги,  а Киара, която си беше в предния сезон като част от декора, припяваше с тях обидни песнички по нейн адрес. Виктория имаше много остър език, имаше компромати за участнички, главно че едната има гадже отвън и го разкри, което в последствие й коства работата в БФС, но на нея явно не ѝ дремеше особено.

# 2 441
Теа ходи да ги обсъжда в Бтв, едва ли ще е част от предаването. Ама виж Венетка очаквам да се появи. Grinning

Mанифестирам си  и Венетка да нахлуе! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 2 442
Шермин се държи супер детински. Да не говорим колко е жалка с тези злобни нападки към Киара. А разговорът между нея и Петър беше малко в стил "Колко е часа ? Понеделник!" - тя изобщо не разбра той какво искаше да и каже. Не разбирам защо Краси още не и е казал да си гледа работата.

# 2 443
  • София
Тази не се ли сгоди? На мен пък не ми е интересен персонаж.

Не искам сеир само с цената на всичко, мрън.

# 2 444
Виктория имаше много остър език, имаше компромати за участнички, главно че едната има гадже отвън и го разкри, което в последствие и коства работата в БФС, но на нея явно не ѝ дремеше особено.
Дремеше ѝ - даже ги съди, защото никъде не я искаха. Нооо първо правило, ако си секретарка: не разгласяваш нещата, които научаваш по партита.

Общи условия

Активация на акаунт