🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 89 258
  • 2 595
  •   6
Отговори
# 2 520
Само на мен Петър ли не ми е симпатичен ? Уж е кавалер , забавен и тн , но някакси си не ми е искрен , имам чувството , че непрестанно е в роля …

# 2 521
Намерете Ани Бурачек във фейсбук и ще видите Шерминката от къде точно е тръгнала, чиста циганка от най-долните

Нищо лично, ама ми изглежда на абсолютна циганка.

Само на мен Петър ли не ми е симпатичен ? Уж е кавалер , забавен и тн , но някакси си не ми е искрен , имам чувството , че непрестанно е в роля …

Не си само ти. На мен ми е супер противен и с това изказване “оная малоумната” или нещо от този сорт беше, само ми потвърди че се представлява…

# 2 522
  • Be realistic - plan for a miracle.
Крещи олд мъни, крещиии. ✌️✌️
Скрит текст:

Класата и красотата в представите на една магистралка..След като ни се налага да гледаме и слушаме жрици, да се порадваме на високия им стандарт.. Щото ние в България къде сме 😏

# 2 523
Петър ми е… странен, може би най-точно го описва. Лъха ми на стерилност в поведението, но може би е заради Кристина. Трудно е човек да се отпусне покрай нея.

# 2 524
Крещи олд мъни, крещиии. ✌✌
Скрит текст:

Класата и красотата в представите на една магистралка..След като ни се налага да гледаме и слушаме жрици, да се порадваме на високия им стандарт.. Щото ние в България къде сме 😏

Old money, Филиповци edition

# 2 525
Каканиженето на Ана е непоносимо като изтезание, не знам как и защо я издържа КрасимирЪ. Видях й стария профил- и тя е мургавела от махалата, лукс е виждала само насън.
Изненадвам се, че не сте забелязали Лили в играта, тя налапа мръсния крак на един от столовете край бара.🤢
На Киара тялото е перфектно, това за мен е красиво женско тяло, не 45кг кокали. Личи си, че е изваяно със спорт. А леля Криса е почнала да пуска гуша, пък нека се успокоява колко кг е.

# 2 526
Мили Боже, какъв е тоА парцал, бе. Много гнусни снимки. Отвратни. И тая седнала да ми говори коя била менте с фъшлив Wink Van Cleef и коя "оригинал". Но права е, оригинал е пред който всяко менте изглежда луксозно и скъпарски.

# 2 527
Да ви кажа Ана е за съжаление. За мен това е дълбоко нещастно и комплексирано същество и не ми дава сърце да я иронизирам. Кой знае какво е преживяла.
Обаче идвам с бомба за "любимият" ми образ Джанито. Попаднах на някакъв клюкарски подкаст където бяха поканили едно момиче, учило с Микеле в едно училище елитно и платено. И по повод на тъпотиите дето говори как не поздравявал жените на приятелите си каза, че Джан Микеле дори е спал с жена на приятел!

# 2 528
  • у нас
Къде ги е видяла тези олд мъни... Снимките показват друго. Срам я е от миналото й и си измисля някакъв въображаем живот... Пари, блясък, хайлайв, ерудирани джентълмени... И злобата бълва от всякъде при нея. Всяка за нея по-добре изглеждаща е боклук. Присмял се хърбел на щърбел.

# 2 529
Петър не само че не ми е красив, не ми е привлекателен, а точно обратното. Мразя мъже с визията на молив, тясна продълговата глава, тясно продълговато тяло...а пък характера...не ми е нито забавен, нито смешен, нито интересен за какъвто очевидно се мисли, нито умен...а с това "малоумната" направо....Не знам какъв актьор е, но ако вида името му в някакво произведение на изкуството, няма да го гледам. Не че обичам визия тип Микеле/Краси/Доктора. Петър просто ми човърка нещо и побиват ме тръпки.
Шерминъ явно е забравила паролата на този профил и не може да го изтрие.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:15 от Glutenfree

# 2 530
И на мен не ми е много приятен. Ако мога да го определя на какво ми прилича, това е сурикат.

А за Шермин вече знаем защо е накрая все сама. С този характер никой не може да я издържи като има също толкова лъскави, че и по-красиви жени с доста по-благи характери.

# 2 531
На мен Петър ми е симпатичен. Харесвам ги, като двойка с Криси. Но най-много ми харесва Калоян. Наистина е много красив.

# 2 532
На мен Калоян не ми е красив, ама изглежда добряк. Което го прави симпатичен.

Като цяло никой от каста (с изкл. на близнаците) не ми е красив мъж.

# 2 533

Този много ми прилича на КрасимирЪ. Явно това е типажа на Шерминя.. Все повече си мисля че тази жена е абсолютен социопат и лудостта й не е за подценяване. От вербална може да прерасне във физическа

# 2 534
Колкото и да ми е е странно Шерминката буди съжаление у мен. Изглежда пошло и се изказва нелепо, но в спора с Краси беше права. Не може той да се възползва от нея като най-привлекателната за този формат кифла, а после да ѝ бие шута заради чалгарката Киара. Като е във „връзка“ с нея  да се държи мъжки. Какво е това „Тя ме покани“? Я, как д-р Пенко отряза попълзновенията на новата претендентка за титлата Най-желана Smile. Не може мъжете да си правят каквото искат, а държанките им да си траят Smiling Imp.

Играта със заровете беше гнусна. Близаха задници без проблем, а млечните жлези на Емили ги потресоха дълбоко  Satisfied.

Лили има нужда от екзорсист. Отдавна не съм виждала такъв извор на негативна енергия.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:18 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт