🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 85 806
  • 2 595
  •   54
Отговори
# 2 550
Петър не ми е симпатичен. Кристина не изглежда 46 килограма, доста е бузеста, иначе е хубава.

# 2 551
И на мен ми се сви сърцето като видях снимките на Ани Бурачек......не се шегувам.
Мутренските години дадоха точно такова наследство , много момичета излъчваха тази  крещяща нищета....

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:14 от Berussa

# 2 552
  • София
В Надкаст са качили доктора в интервю, той също сподели, че Габи доста е защитавала Микеле и че като няма камери си е доста отпусната и си говори. За него те са единствената истинска двойка, която е станала там.

Сега вече като се отпуска да говори пред камера е по-приятен. Със сигурност ще си намери своята половинка.

Ана.. направо кърти, не знам как не е изтрила този профил и не е премахнала това минало, предвид това, което иска да гради.

# 2 553
  • София
Леле, голяма мизерия е Ани Бурачек.

# 2 554
Съгласна съм, че Шермин е много дразнеща, но нещо в историята ѝ ме докосна. Родният ѝ баща не се е интересувал от нея и когато майка ѝ се е омъжила за евреин и са се преселили в Израел, тя е имала нормално детство. После се оказало, че и вторият ѝ баща е кръшкал. Каква изненада!

Девойче без образование, което има пари (въпросът е откъде?) да си прави мечтаните корекции, се опитва да изплува от блатото. Представям си я след години по пенюар до котлона, защото мъжа ѝ няма да иска да харчи пари за печка с фурна.

# 2 555
Красимир как разговаря още с тази карикатура?

# 2 556
Мен пък ми е мъчно за Шермнатора. Олд мъни и турбо лукс е виждала само в списанията на РЕП-а в Ловеч. Мизерията ражда злоба.
Ако наистина владее 5 езика би трябвало да си намери добре платена работа. Е, вярно с работно време от 9 до 5. Но няма да и се налага да обслужва орално разни шкембести чичковци в Исссраел.

# 2 557
Не виждам да се коментира, ама аз направих кратко проучване за onlyfans-а на Шермилинго Joy Ако напишете в гугъл Annie Metusheva ще ви излезе линктрий с линковете й към онлъфенс и туитър (там е занулила всичко), като в туитър има останали линкове към онлифенс. Там има последно постовет от 2023 г., но не се виждат какви са, само че "нямала търпение да започне да прави контент отново" Trollface

Иначе може да напишете в гугъл и Annie Metusheva onlyfans и излизат сайтове качени нейни лийкс, обаче не е нещо скандално. Смисъл нищо не се вижда, разголени снимки без сутиен и си е закрила гърдите JoyJoy

# 2 558
  • На морето!
КрасимирЪ е пасивен и не реагира не защото е търпелив, а защото в реалния живот в такива скандали той отговаря с шамари и плюнки, както самия той каза, а и Габи Бланко потвърди. В предаването е с вързани ръце и затова просто стои и се бори с поривите и инстинктите си.

Докога ще вкарват жени, без мъже? Не трябва ли малко мъже да влязат, за да осмислят присъствието на тези жени там?

# 2 559
  • София
А защо на Шермин тогава фамилията ѝ е била Бурачек?

# 2 560
Същата си е била и като малка

# 2 561
Изобщо не ми е жал за Шермин. Имала труден живот, затова е станала такова дъно - глупости. Има много хора, които са имали труден живот и са успяли да станат читави хора и много хора с лесен живот, които са ударили дъното. Миналото не е оправдание за това, в което се е превърнала - сама си е избрала този път. Като знае 5 езика, можеше да се постарае да изгради живот на самостоятелна, независима жена. Но не, тя е избрала да се продава. Само че, след още някоя и друга годинка вече няма да е актуална, защото след нея идват новите, млади пантерки. И никой няма да предпочете разпадаща се от корекции карикатура, пред млада и свежа плът. Тя явно го осъзнава, щом с влизането на Киара, буквално превъртя от злоба до степен да я обижда, че носа й е крив. И накрая дори се хвана за фалшивата гривна, защото просто няма за какво друго да се хване.

# 2 562
Момичета! Йовица ми се струва, гнусничък. Дори не мога да обясня защо имам това усещане. Мога да се закълна, че има лош дъх. Изтръпнал е някак. Помня онзи подарък към... Филипа ли беше мацката - "подарявам ти тази рисунка на пеперуда, защото коли и апартаменти всички могат да подарят."  🤦🏻‍♀️ а той ли може? 😁
Аз харесвам Петър, но не харесвам кака Криси. 🤷🏻‍♀️

Същата си е била и като малка
На тази душица, мъжът ми й казва Риножермина 😂😂😂

# 2 563
Много хора имат труден живот, но не всички сме станали утрепки… та не ми е жал за нея.

# 2 564

Класата и красотата в представите на една магистралка..След като ни се налага да гледаме и слушаме жрици, да се порадваме на високия им стандарт.. Щото ние в България къде сме 😏
В иСраел даже мизерията е лОксозна
Ма как да знаете като не сте 48 кг.

Общи условия

Активация на акаунт