🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 611
  • 2 595
  •   26
Отговори
# 2 565
Момичета! Йовица ми се струва, гнусничък. Дори не мога да обясня защо имам това усещане. Мога да се закълна, че има лош дъх. Изтръпнал е някак. Помня онзи подарък към... Филипа ли беше мацката - "подарявам ти тази рисунка на пеперуда, защото коли и апартаменти всички могат да подарят."  🤦🏻‍♀️ а той ли може? 😁
Скрит текст:
Аз харесвам Петър, но не харесвам кака Криси. 🤷🏻‍♀️

Същата си е била и като малка
На тази душица, мъжът ми й казва Риножермина 😂😂😂

И аз съм със същото усещане......от лоша орална хигиена явно.....
Филипа си обръща главата, когато той трябваше да я целуне....то е ясно.

# 2 566
И на мен ми се сви сърцето като видях снимките на Ани Бурачек......не се шегувам.
Мутренските години дадоха точно такова наследство , много момичета излъчваха тази  крещяща нищета....

Точно, крещяща нищета, външна и вътрешна. Това същество просто има нисък морал още от снимките по тротоарите в махалата, а в момента се превръща в застаряваща и озлобена към всички, най-вече към българите евтина труженичка. Изобщо не вярвам да говори 5 езика, но дори и да е така то и в махалата говорят поне три езика, друг е въпросът за нивото. Как пък никой не я попита кои езици точно говори или поне аз не съм чула, но мога да отгатна бг, турски, иврит, английски вероятно е включила и руски. Всяка продавачка по курортите се оправя на тези езици плюс немски 😏

# 2 567
Леле доктор Пенко в Надкаст 🙄
Този индивид......е мега ограничен. Но и екстра нагъл. Това е просто трагедия.
Жалко за идните му пациенти, ако ги има. И жените със слаби глезени 😂😂.

Но Тушев, вече съм му фенка. Мерси, благодаря ти че ни предоставяш такъв цирк. Тези хора ако имат наглостта и желанието да ни се показват, няма нищо лошо в това ти да им даваш платформата. Даже и да ги подбутваш малко да се изложат.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 13:30 от Glutenfree

# 2 568
Нали имаме съфорумка, която е била гадже с Йовица. Ще ни каже дали има лош дъх Joy

# 2 569
Да ми е жал за Шавърмата?
Не виждам нито една причина защо.

# 2 570
Да ми е жал за Шавърмата?
Не виждам нито една причина защо.
Защото е паднала жена. Това е като да риташ полуумряло куче. Цялата и поза, злоба са последен вик за помощ. Последен опит да се заличи като това, което наистина е и да внуши на себе си най-напред въображаемия си образ. Не че не искам някой в ефир да я сложи на място белким се събуди и осъзнае в какво блато е затънала до шията.

# 2 571
Пенко в Надкаст - Никога няма да кажа на бялото ъъъъъъ че не е бяло 😅

# 2 572
Шермин е паднала по неин осъзнат избор.
Такива няма как да ги съжаля.

# 2 573
Повече от ясно е, че с тези касапски корекции, лошо изпълнената дентална работа, биташките тоалети и евтината коса, това няма как да е човек, който познава лукса или добрия вкус. Някога назад във времето е решила, че корекциите ще я измъкнат от мизерията и ще й осигурят мечтан живот, но е пропуснала най-важното. Обезобразената до тази гротескна степен външност говори за отчаяност, тя пише на челото на своята собственичка "продавам се, само това имам и така съм го одялкала, че да не остане и съмнение, че това е моята идентичност и нищо друго не мога и не искам да бъда". Някои мъже може и да се ласкаят от идеята, че някоя жена доброволно се превръща в надуваема кукла, за да угоди на техните първични нагони, но това не са мъжете, които ще осигурят дългосрочен комфорт и издръжка. Просто защото надуваемото и одялканото е на всеки ъгъл и няма нужда да се хабят толкова. Шермин е усетила донякъде, че това е така, затова е взела да се озърта за олд мъни, без да осъзнава, че това е Параграф 22. Нейната същност привлича само тези, които я виждат като еднодневката, която всъщност е.

# 2 574
Шермин е паднала по неин осъзнат избор.
Такива няма как да ги съжаля.

Именно, не мога да я съжаля и да вляза в положение на кукумявка, която вместо да използва акъла си да стане някаква и да си осигури живота тя е наляла сума пари във тунинговане да се продава. Даже Даниела поне пише нещо там, че да не изглежда само платена жена. Това куку е излязла от тинята само да стане тунингована компаньонка, което Е нейн съзнателен избор. Докато човек е здрав винаги има опцията да си нареди нещата. За такива като тази няма как да ми стане жал. А защо е в БГ предавания вече разбрахме- на нея се чака да гледа семейството и иска да стане известна. Няма да се върне в Израел, защото очевидно там нямат нищо. Даже не е от Ловеч, а с.Българене. Не знам друг толкова противен човек да се отрича от корените си. Личи, че е от турските махали някъде.

# 2 575
Петър не ми е симпатичен. Кристина не изглежда 46 килограма, доста е бузеста, иначе е хубава.
Понеже сме градски.. та я знам как изглежда на живо. Възможно е да е около 48- макс 50 кг, защото е по-ниска , около 160 см и си е доста слабичка. Преди няколко месеца я виждах последно.
Бузките са си съвсем нромални, може би камерата и дава някой кг, който реално тя няма.

# 2 576
Даниела не беше толкова злобна , аз в харесвам нея , решила си е жената , че иска мъж да я издържа и точка , неин избор е .

# 2 577
Няма начин да съжаля Шермин. Опитва се да представи собствената стойност, принизявайки тази на другите, стъпвайки върху тях, се опитва да се извиси. Жалка.
И ха ха, както и предположих, изкарва, че близнакът ѝ казал обичам те на иврит, нищо, че той питаше какво означава фразата и тя така и не му отговори. Всичко по нея и около битието ѝ е такова - бутафорно.
Гледах Надкаст с Ву. Изобщо не ми хареса, минутки за самореклама и опортюнизъм.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 13:58 от usmihni_mi_se

# 2 578
Имаше коментари, че фразата даже е грешна. Толкова знае иврит Joy

# 2 579
Няма начин да съжаля Шермин. Опитва се да представи собствената стойност, принизявайки тази на другите, стъпвайки върху тях, се опитва да се извиси. Жалка.

На Анна работата относно Киара е тип "Гроздето е кисело". Тя много добре вижда, че Киара се котира добре чрез естествения си външен вид /ако приемем, че няма чак толкоз подобрения/ и затова се опитва да я принизи. Но пък Киара си знае цената и въобще не ѝ се впечатлява и Анна затова все повече и повече бълва змии и гущери. Киара си има работа и известност /сред младото поколение/, за която другата само може да мечтае. Явно е търсена певица - само за месец август има обявени 17 официални ангажимента.

Общи условия

Активация на акаунт