Феновете са се затъжили много.
Разбирам ги.🙃

Ето и обещаното с Арас бей.♥️
През целия период на заснемане и излъчване на феноменът Deha (2024 – май 2025) актьорът Арас Булут Ийнемли споделя детайли за проекта в кратки интервюта на снимачната площадка и чрез официалните канали, както и за L’Officiel Hommes Türkiye, Списание Episode Dergi и Интервюта за Show TV
Водещ: Г-н Арас, бихте ли описали героят си в Deha?Какво ви привлече в сценария?
Арас: Девран е математически феномен, който открива формула, способна да промени света. За героя ми математиката не е просто наука, а начин да разбере живота и хората.
Бях привлечен от сценария заради дълбочината на персонажа и въпроса: „Може ли един гений да бъде добър човек в свят, изпълнен с измами?“.

Водещ: Да поговорим за Конфликтът Баща-Син в Deha.
Арас: Знаеш ли, работата ми в проекти като Çukur и Deha ми помагат да разбера заплетените и объркани динамики между бащи и синове.
Сложната връзка между Девран и баща му Искендер е много любопитна за мен. Това е история за отмъщението и търсенето на справедливост от страна на един син, изоставен от баща си.

Водещ:Какво чувствате,че е бащинството, въпреки че все още нямате свои деца?
Арас: Отдавна си мисля какво е да си баща и май стигам до извода,че бащинството е най-висшата форма на любов и отговорност.

Въпрос: Били сте в ролята на баща, как е?
Арас: Да, разбрах на 50% това чувство -
Доста забавно и очарователно усещане.
Да обичаш детето си е като да обичаш някой друг, но с всяка клетка от тялото си, с всяка фибра на своето съществуване - невероятно е.
Дори не мога да си представя какво е истинското чувство...

Въпрос: А вие вече искате ли да бъдете баща?
Арас: Аз много обичам децата.
Вярвам,че е дошло време за такива неща, но в същото време си казвам Не, още не е време ... Малко съм неподготвен за това, хаха.
Всъщност вярвам,че за всичко си има подходящо време и когато трябва, това ще се случи.
Знам, че искам когато се случи, да бъда баща, който дава сигурност и безусловна подкрепа.

Един и същи човек, а толкова различни образи... Просто Арас Хамелеонов🫶
Постоянно изненадва почитателите си, със всеки свой образ и всяка следваща роля. Как да не го обичаш?♥️♥️♥️