Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 523
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Еми🫶

Феновете са се затъжили много.
Разбирам ги.🙃

Ето и обещаното с Арас бей.♥️

През целия период на заснемане и излъчване на феноменът  Deha (2024 – май 2025) актьорът  Арас Булут Ийнемли споделя детайли за проекта в кратки интервюта на снимачната площадка и чрез официалните канали, както и за L’Officiel Hommes Türkiye, Списание Episode Dergi и Интервюта за Show TV

Водещ: Г-н Арас, бихте ли описали героят си в Deha?Какво ви привлече в сценария?

Арас: Девран е математически феномен, който открива формула, способна да промени света. За героя ми математиката не е просто наука, а начин да разбере живота и хората.
Бях привлечен от сценария заради дълбочината на персонажа и въпроса: „Може ли един гений да бъде добър човек в свят, изпълнен с измами?“.

Водещ: Да поговорим за Конфликтът Баща-Син в Deha.

Арас: Знаеш ли,  работата ми в проекти като  Çukur и Deha ми помагат да разбера заплетените и объркани динамики между бащи и синове.
Сложната връзка между Девран и баща му Искендер е много любопитна за мен. Това е история за отмъщението и търсенето на справедливост от страна на един син, изоставен от баща си.

Водещ:Какво чувствате,че е бащинството, въпреки че все още нямате свои деца?

Арас: Отдавна си мисля какво е да си баща и май стигам до извода,че бащинството е най-висшата форма на любов и отговорност.

Въпрос: Били сте в ролята на баща, как е?

Арас: Да, разбрах на 50% това чувство -
Доста забавно и очарователно усещане.
Да обичаш детето си е като да обичаш някой друг, но с всяка клетка от тялото си, с всяка фибра на своето съществуване - невероятно е.
Дори не мога да си представя какво е истинското чувство...

Въпрос: А вие вече искате ли да бъдете баща?

Арас: Аз много обичам децата.
Вярвам,че е дошло време за такива неща, но в същото време си казвам Не, още не е време ... Малко съм неподготвен за това, хаха.
Всъщност вярвам,че за всичко си има подходящо време и когато трябва, това ще се случи.
Знам, че искам когато се случи, да бъда баща, който дава сигурност и безусловна подкрепа.

Един и същи човек, а толкова различни образи... Просто Арас Хамелеонов🫶
Постоянно изненадва почитателите си, със всеки свой образ и всяка следваща роля. Как да не го обичаш?♥️♥️♥️

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 17:31 от bebè ∞

# 256
И Мелис и Булут са ни душички
 Лор 😇🤍
Имаше и видео от сета на сериала за Нетфликс но не мога да попадна отново изгубих го по трасето предимно Елка и Мелис

# 257
Момичета, една прясна прясна снимчица с Арас.
С Ебру Акел са се фотнали.

Охх, тези коси неговите... 🥰

🃏J꙰O꙰K꙰E꙰R꙰.  ✦ A R A S✦ 🃏

Много фенове го припознават като Жокера.
Дори му бяха подарили такава торта.🤭

# 258
Много голям талант с много в себе си затова не напразно и затова и най-големите го харесват.

# 259
Много голям талант с много в себе си затова не напразно и затова и най-големите го харесват.

Много голям!♥️
Обожавам го.🫶
Те го харесват, а той е толкова уважителен и скромен.♥️

Феновете на ИмДев отново са се вихрили с AI ❤️‍🔥

# 260
Така и трябва.

И с Дамла много го харесвам не знам в какви отношения останаха от всичко което се изписа.

ИИ е топ иначе.

# 261
Аз доколкото знам, всичко си е наред между него и Дамла.
То се писа какво ли не, но в крайна сметка хората са си просто колеги, които се уважават.
Нооо, Дидии, дръж се, че  онова дето ви споделих преди известно време, май ще се окаже истина.😱

Код: Страхливец“ (Kod Adı: Korkak) е един от най-очакваните нови проекти на Арас Булут Ийнемли, за който се заговори активно в края на 2025 г.. Ето най-важните подробности за него към началото на 2026 г.:

Промяна в заглавието: Първоначално проектът беше известен под работното заглавие „Код: Страхливец“, но според последните данни от октомври 2025 г. името му е променено на „Последната улица“ (Son Sokak).
Сюжет: Макар детайлите да се пазят в тайна, се знае, че сериалът ще разказва амбициозна и драматична история, фокусирана върху темите за смелостта и социалната справедливост.

Актьорски състав:
Арас Булут Ийнемли изпълнява главната роля, поемайки този проект веднага след края на сериала „Гений“ (Deha) през май 2025 г..
Есра Билгич е спрягана за водещата женска роля, като преговорите с нея бяха в напреднала фаза в края на миналата година.
Продукция: Подготовката на сценария е отнела повече от година, като снимките бяха планирани да започнат в края на октомври 2025 г.. Към момента (януари 2026 г.) проектът все още е в процес на реализация, като се очаква премиерата му да бъде един от акцентите на телевизионния сезон 2026.

Есра Билгич

Момичета, как сме пропуснали всичко това, не знам...😮
Дори и партньорка са му избрали... Аз нонстоп съм в инстаграм, нищо не ми е излизало.🫣
Скрит текст:
Профили на продуцентските компании: Следете официалните канали на големите турски компании като Ay Yapım в социалните мрежи, тъй като те първи обявяват новите договори на Арас Булут Ийнемли.
Специализирани медии за турски сериали: Новините за подготовката на „Код: Страхливец“ (с участието на Арас и Есра Билгич) са широко отразени в платформи   и портали, Birsen Altuntaş,Muzikonair и Dizilah.
Музикални и видео платформи: В YouTube канали като dizzydizi и gizemkodu редовно публикуват новини за прогреса на снимките и сценария, като през октомври 2025 г. беше потвърдено, че работата по сценария продължава въпреки първоначалните забавяния.
IMDb и Wikipedia: Профилите на Арас Булут Ийнемли в IMDb и турската Wikipedia се актуализират веднага след официален старт на снимките или премиера на първи трейлър.
Важно: Тъй като Арас Булут Ийнемли беше ангажиран със сериала „Гений“ (Deha) до средата на 2025 г., „Код: Страхливец“ се счита за неговия следващ голям самостоятелен телевизионен проект за сезон 2025-2026.
Явно се крие ... На мен приятелка ми го преведе  и изпрати от австрийска фен група на Арас във Фейсбук.
Аз още се чудя, възможно ли е това да е измислица?🤔 Ама толкова много подробности и накрая да се окаже измислица на австрийските му фенки ли?🙄🫣

# 262
Есра никъде не съм я гледала освен с Биркан в един филм за Нетфликс. ;д и не мога да кажа нищо но е голяма красавица лично за мен.

# 263
Тя е страшна красавица... 😍
Хубавото си е хубаво и не може да отрече човек.Гледах нейни снимки и видеа без грим,ами тя  още по-красива.
Честно да си кажа, аз не помня да съм гледала нещо с нея. Което може би е пропуск. Но ако всичко това е истина, ами значи предстои да я гледам.🙃

# 264
Красива е ,но дали е и талантлива и това е важно ,че сектора е пълен с дървета - красиви.

# 265
Диди, аз съм изключително смотана.😃🤦‍♀️
Знам я , гледах я в Ататюрк.
Тя вече е работила с Арас.
А аз даже я следвам... И съм й харесвала публикации и снимки. 🤭
Значиии, до това води всичкото това гледане и следване.🫣😃

Добра е. В Ататюрк беше в ролята на Корин.
Корин Лютфю е била близка приятелка и довереница на Мустафа Кемал Ататюрк. Тя е вдовица на неговия приятел от армията, капитан Омер Лютфю.
Във филма образът ѝ е представен като изключително важен за интелектуалното развитие на Ататюрк.
А сигурно и Еми я знае.
Участвала е във филм с нейния любимец Толгахан.Филма се казва
Една надежда стига.

Участвала е още доста филми. Действаща и активна актриса е от 2014 година.
На мен ми харесва много.

# 266
Бирсен е писала ,че проекта на Арас е бил отложен.

# 267
Ееее, ами не я харесвам вече много Бирсен.🙄🤭
Какво се случва напоследък с тези продукции... То напускане, то отлагане, протакане, смяна на сценаристи, на различни хора от екипите...
Дано с Арас всичко е наред.
Знам,че търпението винаги се отплаща.
Ще чакаме.

# 268
Разбира се може да не е нещо в ОК в сценария и тн всичко яваш - яваш винаги е по качествено.

# 269
Есра Билгич освен, че е голяма красавица е и много добра актриса.
Умее да си химичи с партньорите, изучава в детайли героите, които пресъздава и прави запомнящи се роли.
В "Една надежда стига" ролята ѝ беше дълбоко драматична. Жалко, че занулих сериала на епизод 6 - гледах го  с огромен интерес.
Много ще се радвам ако е истина това, което споделяте, момичета. Hands Pray
Ние умеем да чакаме, стига Арас и Есра да се появят на екран в новата продукция.

Есра в "Една надежда стига"

Общи условия

Активация на акаунт