Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 523
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
И тук ЧРД на Емич. Heart
Лори , благодаря за всичко което споделяш относно Булут и Мелис.
Тъкмо и аз видях сторитата на Мелисче свършили са снимките на сериала. Дано видим  скоро нещичко.

# 241
Честит рожден ден на нашата скъпа Еми на патерички! Да ни е здрава и всички вкъщи много да я слушат и радват! 🎉🍀
Лори, много ти благодаря за всичко, което споделяш! Радвам се, че се включи към нас и поддържаш духа на групата. 🤗😊❤️
Желая ви да изпратите старата година с много усмивки и да посрещнете новата с още повече! 💋
И дано имаме много хубави поводи за срещи тук през 2026г.! 🙃

Магьосник 😏

🖤

# 242
Black Rose, Jessy, аз ви благодаря за топлия прием тук сред вас!♥️
Щастлива съм,че мога да бъда тук и да споделям и обменям информация с вас за любимият ми актьор.🤗

Въпреки това, че масовия зрител не оцени Deha, годината беше успешна за Мелис и Арас.

Скрит текст:
Мелис се класира на 130-то място от над 15 хиляди имена в Socipol Най-добре представилите се актьори за годината (средноаритметичният им ранкинг).

На наградите Septimius Awards (Амстердам)
Мелис Сезен: Тя беше номинирана за „Най-добра актриса“ (Best Actress) на престижните награди „Септимиус“ в Нидерландия. Сезен е единствената турска актриса с подобна номинация в тези категории за периода, което е значимо международно признание.

Международен филмов фестивал във Венеция: Мелис Сезен беше специален гост и представи Турция на червения килим на 82-рия фестивал във Венеция (септември 2025 г.), което я поставя в световните модни и филмови класации за „Best Dressed“ и „Global Star“.

Seoul International Drama Awards 2025: Сериалът им „Гений“ (The Good & The Bad) беше включен в международната състезателна категория за „Най-добър сериал“.

Golden Butterfly Awards 2024/2025 (Златна пеперуда)
Арас Булут Ийнемли: Номиниран е в категорията „Най-добър актьор“ за ролите си в „Гений“ и „Ататюрк“.
Мелис Сезен: Традиционно присъства в номинациите за „Най-добра актриса“ и „Най-добра екранна двойка“ (заедно с Арас Булут Ийнемли) заради химията им в новия сериал и начина на въздействие върху зрителите.

Turkish Film Critics Association (SIYAD): Арас Булут Ийнемли получи номинация за „Най-добър актьор“ за превъплъщението си в Мустафа Кемал Ататюрк във филмовата поредица „Atatürk“.

И разбира се:

International Emmy Awards 2025 (Международни награди Еми)
Сериалът „Гений“ (Deha): Проектът, в който Арас Булут Ийнемли играе главната роля (Девран), а Мелис Сезен е в ролята на Имре, спечели наградата за „Най-добра теленовела“ на 53-тите награди „Еми“ в Ню Йорк (ноември 2025 г.).
Арас Булут Ийнемли: Беше централно лице на церемонията и бе номиниран и отличен за приноса си към успеха на сериала на международната сцена.

А още не са излезли резултатите от всички статистики и класации.

Смятам,че нашите хора работиха неуморно.Участваха и в реклами.
Сега Мелис трябва да си вземе заслужена почивка, след края на снимките на Passion Games.
Вложи сърце и душа в проектите си.♥️

Арас наистина ни изненада много приятно с присъствието си на наградите Еми.🥰

❤️‍🔥      ❤️‍🔥     ❤️‍🔥        ❤️‍🔥      ❤️‍🔥

ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـ
Непрежалими, незабравими, любими❤️‍🔥

Послание от стените на Чукур:
" Нараняваха ни тези, които мислехме,че са наши приятели."

Весело посрещане на новата година!
Нека новата година ви донесе здраве, вътрешен мир
и смелост да избирате себе си.
Нека дните ви са по-леки, сърцата — по-спокойни,
а усмивките — истински.
Бъдете обичани, ценени и все така позитивни.
Наздраве за нови начала и споделена женска сила!
♥️

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 15:15 от bebè ∞

# 243
Момичета, благодаря ви много за топлите думи и пожелания!
Трогната съм, че и тук не ме забравихте.
Желая ви весело посрещане на Новата година!
2026 да е здрава, мирна и щастлива за всички!

# 244
# 245
# 246
# 247
Честита нова ✧˚ ༘⋆2026✧˚ ༘ ⋆!
Да сте здрави, момичета, другото ще се купи от мола!♥️

Скрит текст:
Днес  моят мъж е рожденик, за което ви черпя виртуално с тортичката която направих за Нова година.Все още не съм готова с тортата за днес.
Прекрасната Мелис е рожденичка.💫🎇❤️

От сърце й пожелавам да е преди всичко здрава!♥️
Все такъв професионалист в мозъка на костите си, все толкова харизматична, чаровна и страстна! 💝💖
Нека запази натурата си такава каквато е, да все така земна, естествена и непринудена!
С нетърпение очаквам да видя образите в които ще се превъплъти Мелис тепърва.🤍

# 248
Честит да е рожденият ден на Мелис!

Да бъде здрава и все така чаровна и сияйна!
Пожелавам ѝ нови, вълнуващи роли, които да разгърнат целия ѝ потенциал, и публика, която винаги да я аплодира на крака!

Лори, честит да е рожденият ден на мъжа ти!
Желая му здраве, професионални успехи и всеки ден да ви носи поводи за усмивки!
Благодаря за прекрасната торта. Радост за окото е, вероятно и като вкус е вълшебна.
Страхотна майсторка на сладкиши си. Поздравления!

# 249
Хепи бърдей на Мелисче Heart

# 250
Честит рожден ден, Мелис Сезен! 🎂✨
Пожелавам й година, изпълнена с щастие, успех и незабравими моменти. Нека всичките й мечти се сбъднат и нека продължава да вдъхновява всички с таланта и красотата си.

Честита Нова Година и на вас, дами!
Пожелавам ви много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти. Нека новата година ви носи усмивки, спокойствие и много хубави моменти!
Ще ви дам едно обещание, по често ще отделям време за форума.

# 251
Здравейте, момичета!

Според Optimar Araştırma (компания, която провежда политически, социални и маркетингови проучвания), Aras оглавява списъка с най-добрите актьори за 2024 г. в проучването „Най-добрите в Турция“, а „1881-1919“ на Ататюрк оглавява списъка с най-гледаните филми за 2023 г. в проучването „Най-добрите в Турция“.

03.01.2026 AY YAPIM в Twitter: „Легендите никога не се забравят! ❤‍🔥 Започва мини-викторина, базирана на телевизионния сериал „Чукур“... Как се казваше вечерята в Париж, когато той ѝ предложи брак?“

Желая ви прекрасен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

# 252
# 253
Привет, момичета!💝

Еми, ако не се лъжа и по спомен, феновете наричаха вечерята в Париж: Steak frites 🥩🍟🤭 и Izmir Kumru, нали Сена е от Измир( Пак по спомен)
Поне в инстаграм по това време така пишеха.😀

Мелис е получила много честитки и пожелания, ето някои от тях:

Скрит текст:

Да си припомним едно от последните интервюта с Мелис.

В последните си интервюта от края на 2025 г. (особено за InStyle и по повод сериала „Гений“ / Deha), Мелис Сезен споделя любопитни подробности за своята героиня Имре и за личния си мироглед. Ето най-интересните акценти

Водещ:
Опишете героинята си в Deha.

Мелис: Имре е изключително интелигентна и „свободна душа“, която не се страхува да бъде себе си. Тя  е символ на женската енергия, която може да бъде както нежна, така и разрушителна.
Имре е Жената - огън.

Водещ: Кое за вас беше предизвикателство в този проект?

Мелис: За мен беше вълнуващо да играя в сериал, където математиката и логиката (геният на Искендер и Девран) се сблъскват с емоционалните манипулации на моята героиня.

Водещ: Доста се коментира партньорството ви с колегата ви Арас, какво ще кажете по този въпрос?

Мелис: Двамата имаме страхотна професионална химия на снимачната площадка, което помага за изграждането на напрегнатите отношения между нашите герои.

Водещ: А какво действа като терапия на Мелис Сезен, в какво вярва Мелис?

Мелис: Вярвам в знаците.Силно увлечена съм по астрологията и вярвам, че вселената ни праща знаци, стига да сме готови да ги видим.
Относно терапията, мисля,че танците са моят начин да избягам от стреса.Танците ме карат да се чувствам „жива и свързана със собственото си тяло“.

Водещ: На какво все още се учи Мелис?

Мелис: Уча се да казвам "НЕ", защото признавам си,че съм твърде отстъпчива по принцип.
Сега се опитвам да поставям строги граници, за да защитя психичното си здраве и същността си.

В следващ пост ще ви припомня и някои неща казани от Арас. 🙃
Сега исках да обърнем внимание малко повече на Мелис, тъй като беше рожденичка, а и тя по принцип си е специална.♥️

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 13:51 от bebè ∞

# 254
Лори, благодаря за отговора и интервюто с Мелис.
Чакам с нетърпение и думите на Арас.
Усмихна ме  тази снимка и думите на феновете: "Тъй като ни липсвате, нямаме друг избор освен да анимираме снимките."

Общи условия

Активация на акаунт