Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 519
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Тая сцена и тия серий съм била като болна от смъртта на Сена бяха ужасни дни.
А даже не харесвах Сена и Ямач после си го харесах с Ефсун.

# 286
Еми, пак интересно четиво си ни дала.🫶

Диди, бях като болна когато гледах тези епизоди. Не можех да спя.
Очите ми бяха подути от плач.
Постоянно си представях как бих извила вратлето на Гьокхан Аби/сценариста, че му идват такива брутални идеи да занулява герои по този начин.🫣

Диди, ти ме накара ме да се замисля за връзките на Ямач.
Ще си споделя личното мнение, би ми било интересно да прочета вашите.
Ако са различни, още по-добре, ще ми дадат и друга гледна точка.🙂

Ямач и Сена
Аз като цяло ги харесвах като двойка,не харесвах някои тяхни моменти и действия, но химията им я  усещах. Много я обичаше Ямач.
Дори в интервю когато питаха Арас, Коя е най-голямата любов на героят му Ямач, той каза Определено Сена.
Чувствах я като първата най-голяма любов на Ямач и трудно си представях че някоя ще я замени.

Ямач и Нехир

Дори  с Нехир усещах химия и ми беше някак красива краткотрайната им връзка. Харесваше ми как го обича тя и как, когато разбра за любовта му с Ефсун-просто се отдръпна.Хареса ми как реагира тя на снимките и вещите на Сена в стаята на Ямач - с уважение.
Допадаше ми как го караше да разпуска, въпреки разрухата в живота му.
Открих песента Son Arzum на Nilüfer, именно благодарение на тяхната връзка и начина по който беше представена песента ме влюби в нея.Та слушам я постоянно.❤︎  

Ямач и Ефсун
Любовта им с Ефсун... Тя е толкова изстрадана любов, зряла, всеки аспект от нея е сложен и изтъкан от трудности и нещастие.Ефсун му е като изцеление на Ямач... Любовта им беше рана, която никой от двамата не искаше да заздравее. В крайна сметка двамата взаимно се излекуваха и успяха да създадат и съхранят връзката си.

Момичета, сещам се че Арас в едно интервю беше разказал, че когато майка му е гледала Чукур, постоянно му е звъняла да го пита как е. Съветвала го е да посети психолог и е изрязвала притеснения за психичното му състояние.
Този сериал наистина беше предизвикателство за Арас, а той влезе в образа на Ямач и разтърси зрителите.
Той сам споделя,че до  ден днешен заради този му герой, все ще се намери някой да му извика: Ямач Аби и Ямата е наш дом, Ямач е наш баща.
Всеки актьор има персонаж от филмите, в които участва, който е незабравим и се класифицира от феновете като "Най-добрата му роля", " Най-запомнящ се образ" , "Най-добрата роля в кариерата му". За мен Арас във всяка роля е такъв, но аз съм прекалено пристрастна.
Защото е сред най-големите таланти не само в Турция, а в световен мащаб.
Потенциала и възможностите, които има са големи. Радвам се, че е толкова харесван и обожаван от публиката, заслужава го.❤️

Послание от стените на Чукур:

"Всичко, което виждаме на земята, е творение на жена."

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 16:40 от bebè ∞

# 287
# 288
Здравейте, момичета!

Съжалявам, че не съм гледала "Çukur" и не мога да отговоря на Лори, но с удоволствие чета всичко, което поствате за този сериал.
Изненадах се колко любови е имал Ямач - различни трепети, отношение и начини за изразяване на чувства.
И естествено различни, но еднакво скъпи спомени и преживявания с всяка поотделно.

Арас Булут Ийнемли и Онур Сайлак се срещат в „Пътят към дома“

Онур Сайлак ще режисира „Пътят към дома“, сериал, който в момента е във фаза на писане на сценарий. Според съобщенията, Арас Булут Ийнемли много харесва историята, която ще разкаже завладяващи човешки истории, чиито пътища се пресичат в едно село.

От Бирсен Алтунташ
12 януари 2026 г.
Арас Булут Ийнемли и Онур Сайлак , двама успешни актьори, които преди това са работили заедно по амбициозни проекти като "Чукур" и "Деха", се събират отново. Ийнемли и Сайлак ще си сътрудничат по новия дигитален сериал на Ай Япъм , "Eve Giden Yol" (Пътят към дома).

СЦЕНАРИЯТ СЕ ПИШЕ.
„Пътят към дома“ ще се състои от 8 епизода. Платформата за сериала, написан от Севги Йълмаз, все още не е финализирана. Писането на сценария е в ход, а режисьор ще бъде Онур Сайлак. Арас Булут Ийнемли, който много харесва историята, ще разкаже завладяващи човешки истории, чиито пътища се пресичат в едно село.

ФИЛМЪТ „ЧУКУР“ Е ОТЛОЖЕН ДО ЛЯТОТО.
От друга страна, се говореше, че Арас Булут Ийнемли ще участва във филмова адаптация на хитовия сериал „Чукур“ , след ролята си в „Деха“. Филмът, продуциран от „Ай Япъм“, обаче е отложен за тази година. Ако всичко върви по план, снимките се очаква да се проведат през летните месеци. Зад кулисите се обсъжда и че Арас Булут Ийнемли планира да реализира друг филмов проект, базиран на история, която сам е написал.

# 289
Привет✌︎㋡

Еми, много ти благодаря за този пост!❤︎
Точно тези неща исках да споделя, но понеже детето е вкъщи с варицела, не ми остана време да събера информацията.
Ти отново си поднесла инфото повече от изчерпателно и интересно!♥️

Спекулациите  и слуховете около завръщането на Чукур под формата на игрален филм, или 5-ти сезон на сериала не спират.
Което и от двете да се случи, ще бъда истински щастлива, а ако може и двете.🥰
Чукур ми е влязъл в сърцето и не мисля,че някога ще излезе.ᑅ ᐧ ᑀ ∞ ♡

Любима Еми , аз имам надежда,че един ден ще изгледаш Чукур.♥️
Нямам търпение да прочета твоите впечатления и мнение.Знаеш,че много обичам да те чета.🥰
За любовите на Ямач Аби,  Еми, за четири сезона, сценариста Гьокхан така му ги спретна.🤭
Благодаря ви на теб и Диди за инфото Арас и Онур - отново заедно.
Ето това вече си е новина.
Хайде, нямаме търпение за нови проекти.🫶

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:46 от bebè ∞

Общи условия

Активация на акаунт